|
The Fein
|
Новият сингъл John The Revelator (в някой формати излиза като двоен сингъл с Lilian) се очаква между 5-ти и 19-ти юни. Стана ясно съдържанието на сингъла, както и обложките:
CD Bong 38 John The Revelator - single version by Ben Hillier 3:14 Lilian - single version by Steve Fitzmaurice 3:34
LCD Bong 38 John The Revelator - ‘Dave is in the disco’ Tiefschwarz remix 7:49 John The Revelator - Murk mode remix 7:13 John The Revelator - UNKLE re-construction 4:59 John The Revelator - Boosta club remix 4:47 John The Revelator - Tiefschwarz dub 8:12
DVD Bong 38 John The Revelator - live video 3:45 Nothing’s Impossible - bare 4:01 Lilian - Chab vocal remix 9:03
12 Bong 38 John The Revelator - ‘Dave is in the disco’ Tiefschwarz remix 7:49 John The Revelator - Tiefschwarz dub 8:12 Lilian - Chab dub 7:08
L12 Bong 38 John The Revelator - Murk mode dub 8:32 John The Revelator - Boosta club remix 4:47 Lilian - Chab vocal remix 9:03
RCD Bong 38 John The Revelator - Tiefschwarz edit 3:53 John The Revelator - UNKLE edit 3:15 John The Revelator - Bill Hamel’s audio magnetics edit 4:42 John The Revelator - Boosta edit 3:54
PCD Bong 38 (John The Revelator) John The Revelator - Murk miami mix 9:20
PCD Bong 38 (Lilian) Lilian - Pantha du Prince neues holz remix 6:48 Lilian - Pantha du Prince raboisen ecke burstah remix 6:33 Lilian - Robag Wruhme krazy fuckking dub 6:04
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
| Последна редакция: 29 Април 2006 от Padan Fein
|
Quand vous en serez au temps des cerises Si vous avez peur des chagrins d'amour Evitez les belles Moi qui ne crains pas les peines cruelles Je ne vivrai pas sans souffrir un jour Quand vous en serez au temps des cerises Vous aurez aussi des chagrins d'amour...
|
|
|
|
The Fein
|
|
Отговори #1: 29 Април 2006 |
|
|
Може да обърнете внимание на DVD-то и да видите, че е включен лайв клип, което почти сигурно означава, че клипа ще си е лайв.  Клип на Lilian май няма да има.
|
Quand vous en serez au temps des cerises Si vous avez peur des chagrins d'amour Evitez les belles Moi qui ne crains pas les peines cruelles Je ne vivrai pas sans souffrir un jour Quand vous en serez au temps des cerises Vous aurez aussi des chagrins d'amour...
|
|
|
|
cxt
|
|
Отговори #2: 29 Април 2006 |
|
|
Уааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Tiefschwarz е луд няма втори като него... най- добрата новина за месеца... мерси за което 
|
I guess I am a spoiled brat But compared to you, I'd rather be that.
|
|
|
|
loosemyself
|
|
Отговори #3: 30 Април 2006 |
|
|
Е да,листата е супер,но обложката е ужасна 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
|
|
|
cerwin
|
Уааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Tiefschwarz е луд няма втори като него... най- добрата новина за месеца... мерси за което  tiefschwarz за трима.Али е повече DeeJay.А другите се занимават с продуцентстрво.
|
Ego sum flagellum dei
|
|
|
|
kirilart
|
Обложката е кретенска, а липсата на би-сайд ме натъжава.Прехваления Tiefschwarz remix ме смущава с подзаглавието си ‘Dave is in the disco’, но кой знае...според мен еуфорията около новия албум е към своя край.
|
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Щом сингълът излиза между 5-19.юни,вероятно ще можем да очакваме клипа още по-рано(дори и този месец,надявам се!).  Сигурно все още няма някаква достоверна информация относно видеото,но ако някой е подочул някакви други слухове нека сподели.Аз лично се надявам,че клипът няма да е live,защото на live изпълнения сме се радвали и ще се радваме достатъчно от бъдещото DVD.Предпочитам някаква щура идея на Антон,тип Suffer Well,с интересен сюжет и визия  . Обложката не ме изненада особено,очаквах подобно продължение на традицията с детските рисунки от предишните сингли (нещо познато дори и от обложката на Home  ).
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|
S.P.
|
Относно клипа, на John the revelator, в момента в който чух песента за пьрви пьт ми изникна една идея за това как би изглеждал клипа... Знам че има тема вьв форума, за идеи за клипове, но не мога да я намеря Кажете ми кьде я тьрся
|
|
|
| Последна редакция: 08 Май 2006 от stanimir_paparizov
|
higher love
|
|
|
|
|
deiv4o
Странен Любовник

|
|
Отговори #10: 08 Май 2006 |
|
|
|
|
|
|
|
|
The Fein
|
|
Отговори #11: 08 Май 2006 |
|
|
Наистина е лайф клип, което е добра идея като се има предвид, че се задава ДВД. Гледах го вече няколко пъти, но ми се струва посредствена работа 
|
|
|
|
|
The Fein
|
|
Отговори #12: 09 Май 2006 |
|
|
Ако линкът на Дейвчо спре да работи, тъй като е качен на rapidshare, пробвайте да видите клипа тук: http://www.depecheworld.com/videos.htm
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
|
Отговори #13: 09 Май 2006 |
|
|
Гледах го вече няколко пъти, но ми се струва посредствена работа  Има някои интересни ефекти,но като цяло и аз си мисля,че клипът можеше да бъде далеч по-добър,по-горе казах защо.  Понеже няма да има повече сингли от PTA ще чакам с нетърпение новата песен(която ще се появи в предстоящия Best) придружена,да се надяваме,с по-оригинален клип. Въпреки всичко,ще гледам с удоволствие John The Revelator,припомняйки си вълнуващи концертни моменти  .
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|
personal_Dessy
|
|
Отговори #14: 13 Май 2006 |
|
|
Toку-що го чух  Чудесен е за party. Изненадаха ме чудесно ремиксите на Lilian 
|