DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2 3  Всички
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [2 НОЕМВРИ 2006] Депеш Мод спечелиха наградата на MTV за най-добра група  (Прочетена 2047 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
02 Ноември 2006

Преди броени минути Депеш Мод спечелиха наградата на MTV Europe за най-добра група на 2006-та година в конкуренцията на Black Eyed Peas, Keane, Red Hot Chilli Peppers и Pussycat Dolls.
В Копенхаген, където се състоя тазгодишната церемония, присъстваше Анди Флечър, който получи приза от името на група.

Честито!  Усмивка

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

* mtv_logo.jpg (5.68 KB, 150x150 - видяно 1034 пъти.)
Последна редакция: 03 Ноември 2006 от dobomode

Quand vous en serez au temps des cerises
Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
dearrose
Висш Любовник
*
Публикации: 1228

Профил WWW
Отговори #1: 02 Ноември 2006

Честита награда за най-добра група на нашите хора!!!!!!! Пощурял Анди се представи много добре като не прекали със стандартните речи, а освен това се сети да благодари на музикалната телевизия,че е излъчвала клиповете им цели 20 год.! Одобрение Жалко само, че Дейв и Мартин не присъстваха. Много се радвам обаче, че именно Ейдриън Броуди обяви номинациите!
Честито и на Muse за победата в категорията Alternative!

Ето, че имало някаква полза от усиленото ни гласуване! Ангелче

Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
Grain
Кукла
Публикации: 40

Профил
Отговори #2: 02 Ноември 2006

знаех си!!!!!
бях сигурна!!! виждаше ми се направо смешно да не им дадат наградата!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ  Пощурял
Kevy
Екип
Публикации: 1063

Профил WWW
Отговори #3: 02 Ноември 2006

Честита награда за най-добра група на нашите хора!!!!!!! Пощурял Анди се представи много добре като не прекали със стандартните речи, а освен това се сети да благодари на музикалната телевизия,че е излъчвала клиповете им цели 20 год.! ...

... е заслужаваха си го нашите!!! Намигване

... да не забравим, че Анди благодари и на нас, ако спадаме в графата верни фенове де... личеше му, че се зарадва...

... и аз съм разочарована, че Дейв и Мартин не присъстваха, но поне Анди отсрами групата Млъкнал

... и за Muse се радвам!
... практически, това са двете групи, за които гласувах... повече от доволна съм... еее, няма да се разсърдя, ако ни дадът и някоя наградка за цялостен принос накрая... Ухилен

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...
maya_v
Ултрас
Публикации: 630

Профил WWW
Отговори #4: 02 Ноември 2006

Направо не мога да повярвам, че Депеш грабнаха наградата за най-добра група за 2006-та, заслужиха си я!  Усмивка Честито на нашите момчета!
Аз така и не можах да го гледам това награждаване, мислех си че няма да спечелят, пък и в последните няколко години тези церемонии на МТВ ми идват малко в повече и не ги гледам. Жалко че изпуснах Анди, а пък ако Мартин и Дейв бяха присъствали щях дя умра от яд, че съм пропуснала да ги видя.  Очиврът

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
Отговори #5: 02 Ноември 2006

Интересното е, че ако не бяха спечелили сега щеше да има доста мнения колко ужасна телевизия е MTV  Усмивка Каквато си е, но от друга страна си е нещо като закъсняло признание, което не са получили, когато е трябвало.

Сигурен съм също, че тази награда и издаването на сборния албум не е случайно.

Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
johnny
Кукла
**
Публикации: 28

Профил
Отговори #6: 02 Ноември 2006

And the winner is DEPECHE MODE!

Честито на ДЕПЕШ и естествено на всички нас. Краино време беше!

Поздравяавам всички фенове с "победата"!

Одобрение

The tin man says I'm doing fine
kris
Някой
*
Публикации: 9

Профил
Отговори #7: 02 Ноември 2006

И аз като всички вас, гледам и не мога да повярвам на очите си. Но все пак щом и вие го казвате, значи е истина...
ДЕПЕШ МОД СА №1, НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА Одобрение
ЧЕСТИТО на всички фенове!
Kevy
Екип
Публикации: 1063

Профил WWW
Отговори #8: 02 Ноември 2006

Интересното е, че ако не бяха спечелили сега щеше да има доста мнения колко ужасна телевизия е MTV  Усмивка

Светльо, ако забелязваш никой от публикувалите до този момент не е похвалил телевизията... а и за какво да я хвалим... веднъж и те да дадът заслужена награда... Зъл... Всъщност никак не ми се е променило мнението за MTV, но сега поне ще им спестя критиката... поне за няколко дни Ухилен

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...
snqg
Джуниър
Публикации: 71

Профил WWW
Отговори #9: 02 Ноември 2006

Току що по Дарик някой си Георги Тошев, каза че Анди е казал че вече имат нови парчета и се надяват в края на Февруари да влязат в студио?!? Въпросният е някакъв журналист от Дарик май, който в момента е в Копенхаген. На въпрос кои страни, които са посетили за първи път са го впечатлили Анди споменал изрично България Усмивка Не знам дали нашият журналист е задал въпроса.
Това е много изненадващо. Толкова бързо да мислят за нов общ албум. Или пък да не е разбрал нашия нещо, ама защо пък Анди би разправял за евентуални самостоятелни албуми?
Много ме развълнува, пък дано да е за добро! Ама по ми се струва, че ще е нещо в стил Martyr. 
Последна редакция: 03 Ноември 2006 от snqg
Videlina
Посветен
Публикации: 372

Профил
Отговори #10: 03 Ноември 2006

Ехее много се зарадвах!!! Браво и честита да им е наградата!  Одобрение
... да не забравим, че Анди благодари и на нас, ако спадаме в графата верни фенове де... личеше му, че се зарадва...
И на мен ми направи това впечатление! Дано да ги зареди с още повече увереност и да продължават да ни радват!!!

Angels of the Universe
kiril101
Екип
Публикации: 456

Профил WWW
Отговори #11: 03 Ноември 2006

Макар най-голямата награда според мен да са пълните стадиони и милионите продажби. Още една под формата на закъсняло признание от една телевизия, която наподобява телешопинг не е излишна Намигване
Кой ако не наш'те момчета заслужаваха най-много тази а и не само тази награда. Да им е честита  Одобрение

see you next time....
Little Angel
Кукла
*
Публикации: 21

Профил
Отговори #12: 03 Ноември 2006

Крайно време беше!Аз лично страшно се съмнявях,и сега просто не мога да повярвам...Честито на всички и от мен!

"I take pictures
photographc pictures"
маргото
Смутител
Публикации: 284

Профил WWW
Отговори #13: 03 Ноември 2006

Макар най-голямата награда според мен да са пълните стадиони и милионите продажби. Още една под формата на закъсняло признание от една телевизия, която наподобява телешопинг не е излишна Намигване
Кой ако не наш'те момчета заслужаваха най-много тази а и не само тази награда. Да им е честита  Одобрение

По-добре не можеше да се каже! честито на момчетата а и на нас, за това наистина доста закъсняло признание. На МТV незнам как не им беше неудобно толкова години да се правят, че не ги забелязват. В момента когато видях, че са номинирани бях сигурна че ще победят, конкуренцията беше смешна, а депеш-феновете ( Ангелче) по целия свят, както всички знаем, са едни от най-devoted, особено като става въпрос за многократно гласуване.. Намигване

Work hard? Why should I?!
silver wings
Агент
Публикации: 112

Профил
Отговори #14: 03 Ноември 2006

Направо ми е супер странно и хубаво! ОдобрениеКато ги гледам тези пошли изпълнители направо не знам как се случи?!                                    Но е факт и съм щастлива Доволен Доволен Доволен Доволен                                      Честито на всички!                                                                          И дано наистина скоро направят албум и да се срещнем пак,може би вече на стадион"Васил Левски" Очиврът

Let me show you the world in my eyes...
Страници: [1] 2 3  Всички
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.