DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2 3 ... 17
  Печат  
Автор Тема: U2  (Прочетена 30684 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bono
Възбуден
Публикации: 150

Профил WWW
U2
01 Август 2005

продължение на темата от стария форум  Плезене

One Love! One Life! When It`s One Need! In The Night! One Love!
Ginger
Опасен
Публикации: 240

Профил WWW
Отговори #1: 01 Август 2005

Объркан
bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #2: 01 Август 2005

Объркан
хахаха шах и паника  ;D ами значи имаше разна информация за групата и т.н. но докато я изкопам пак ще мине време  Ангелче абе жестока група, нямам думи  Намигване а пак като чуеш Боно как пее наживо, направо полудяваш  Намигване

Ginger
Опасен
Публикации: 240

Профил WWW
Отговори #3: 01 Август 2005

Мерси съм,U2 никога не са ми били сред най-големите любимци,даже напротив Нерешителен
bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #4: 02 Август 2005

е да никога няма да бъдат това което бяха през 80-те и 90-те, най-добрите им години, но това не пречи  да твориш и да се опитваш на надминеш това което си постигнал. U2 ще си останат величие в поп музиката

kirilart
Екип
Публикации: 2258

Профил WWW
Отговори #5: 02 Август 2005

U2 са класика, но и аз съм напълно съгласен, че пътят им вече върви надолу по пътя към залеза...а и след проблемите с билетите за новото им турне, реакцията на Боно по темата ме подразни, пълно презрение в интонацията относно феновете, та се наложи барабаниста да го оправдава Нерешителен
 Както и да е, имам незабравими спомени с песни като One, With or Without You, Mysterious Ways и още и още... Ухилен
dobomode
Iconique
*
Публикации: 935

Профил WWW
Отговори #6: 02 Август 2005

а и след проблемите с билетите за новото им турне, реакцията на Боно по темата ме подразни, пълно презрение в интонацията относно феновете, та се наложи барабаниста да го оправдава Нерешителен

Я кажи за какво става въпрос, не съм запознат с тази история.

bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #7: 02 Август 2005

да я разкажи, че и аз не съм запознат.

kirilart
Екип

Профил WWW
Отговори #8: 02 Август 2005

Преди старта на продажбата на билети за турнето имаше пре-продажба за известен период от време само за членове на официалният сайт на U2...поради голямото търсене и ред други причини се случва така, че се получава срив в сайта и почти никой не успява да си купи билет предварително, следователно не е могъл да се ползва от предимството си да е член на сайта(срещу 40 долара годишно)...не само това ами се оказва, че под повечето дати се появяват мистериозно,  неприятните за феновете надписи Sold Out Нерешителен
 Стана масов скандал, разразил се в сайта на групата (тогава го следях постоянно с надежда за дата близо до БГ), в крайна сметка излезе съобщение, че членовете на групата ще се извинят официално на всички фенове...два дни по-късно в интервю обаче вместо да го направи Боно заяви с досада, че нямал време да се занимава с организационни проблеми, а и едва ли събитията били такива каквито са представени в медиите Ядосан
 Последвалата вълна недоволство бе потушена с обширен материал публикуван на началната страница на сайта, в който барабаниста се извинявал от името на всички в групата за причинените неудобства неотложни ангажименти попречили на Боно лично да се извини и бла...бла...
 Сигурно е имал ангажименти спор няма, но елементарното уважение изисква, когато сгрешиш и голяма група твои приятели страдат заради грешката ти да се извиниш.
 Виж пресконференцията на Депеш ме изкефи супер много, такова весело настроение показаха! Свалих си я от сайта им и си я гледам отвреме навреме Усмивка
bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #9: 03 Август 2005

е, не е чак такава болка за умиране  Намигване навсякаде се случват такива неща, но феновете затова сме фенове да подкрепяме любимците си  Намигване а и все пак и те са хора

bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #10: 05 Август 2005

"Sgt Pepper" на Paul McCartney и U2 поставя рекорд

Версията на "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band", с която Пол Маккартни (Paul McCartney) и U2 откриха мегаконцерта Live 8, е станала най-бързо продаващата се песен за даунлоуд за всички времена. Музикантите се качиха на сцената за историческото събитие пред 200-хилядна публика в лондонския Хайд парк на 2 юли.Песента, чийто оригинал е първият трак в едноименния албум на The Beatles от 1967 г., никога не е издавана като сингъл.

Независимо от това, тя се изстреля на върха на класацията за даунлоуди на Apple Computers само часове след рилийза си.Вариантът от Live 8 е влязъл и в книгата на рекордите "Гинес" като най-бързо продаващ се сингъл, пуснат за даунлоуд онлайн. При това той е бил готов за теглене само 45 минути след изпълнението си.Приходите ще бъдат предадени на Live 8, макар че има съмнения, че нелегални копия на концерта може да намалят продажбите.

Източник: www.avtora.com

The Fein
Екип
Публикации: 2922

Профил WWW
Отговори #11: 05 Август 2005

Ех тези U2...много комерсиални взеха да стават...и той Пол МакКартни решил да намаже покрай тях Доволен

because your hair is like the autumn.

bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #12: 05 Август 2005

важното е да си в играта  Намигване а те след Pop, са си комерсиални

kirilart
Екип

Профил WWW
Отговори #13: 05 Август 2005

Като стана дума за Live 8 да споделя, че най- силно впечатление ми направиха Pink Floyd Одобрение, страшен глас не се е променил от едно време ни най- малко.Останах безмълвен докато изпълнят четирите си песни...после си изтеглих цялата им дискография с 320кб./с. Старата ми страст към тяхната музика отново пламна  Ухилен Пощурял Ухилен
bono
Възбуден

Профил WWW
Отговори #14: 05 Август 2005

е не, но тогава вече си пролича, отклониха се леко от стила си. все пак трябва да се печелят парички  Одобрение
няма значение, важното е че правят музика и то добра музика

Страници: [1] 2 3 ... 17
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.