DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1]
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [21 ФЕВРУАРИ 2007] Починал е Даръл Ийвс  (Прочетена 890 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
21 Февруари 2007

На 17-ти февруари на 50 годишна възраст, вследствие на сърдечен удар, е починал Даръл Ийвс. Ийвс беше координатор по телоохраняването на Депеш Мод през последните няколко турнета на групата.

Тъжната новина беше за първи път обявена от Дарил Бамаунт в неговия онлайн дневник и впоследствие потвърдена от официалния сайт на Депеш Мод.

Поклон!

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

* darrel.jpg (7.61 KB, 150x150 - видяно 437 пъти.)
Последна редакция: 27 Март 2007 от dobomode

Quand vous en serez au temps des cerises
Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Quand vous en serez au temps des cerises
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
Kevy
Екип
Публикации: 1063

Профил WWW
Отговори #1: 21 Февруари 2007

Повечето от БГ феновете от летището и концерта не го помнят с много добро, но днес разгледах подробно темата относно тази тъжна новина в www.depechemode.com и видях много мили думи за човека, както и мнения на доста хора, които са го познавали лично. Занимавал се е с благотворителност... бях поразена. Самия Брат си е направил труда да се изкаже доста подробно (нещо доста нетипично за него) по въпроса, разказал е за личното си познанство с Даръл, споделил е впечетленията от личността на шефа на охраната на ДМ. Четейки мненията ми стана много тъжно - един добър човек си е отишъл, бил е сам (намерили са го на сутринта)... причината за смъртта все още не е напълно изяснена - предполага се инфаркт, но човека е бил в прекрасно физическо и психическо здраве.
Освен това, част от членове на форума на www.depechemode.com призовават всички желаещи да се включат в благотворителната кампания, в която е участвал Даръл http://www.edwardsfoundationonline.org/, като това е техния начин да почетат паметта му...

Нека почива в мир!
Последна редакция: 21 Февруари 2007 от Kevy

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...
kiril101
Екип
Публикации: 456

Профил WWW
Отговори #2: 21 Февруари 2007

Откровено го намразих след посрещането на летището, сигурно не съм бил единствен. Какво да се прави понякога професията ти те прави обичан или мразен. Бил е с ДМ от много години за да се грижи за тяхната безопасност, за това заслужава да му се отдаде заслуженото, а и не само заради това.
Лека му пръст на човека.

see you next time....
Aleksandrovster
Новинар
Публикации: 318

Профил
Отговори #3: 22 Февруари 2007

Не бях на летището в София, не знам колко лош е бил, но на мен лично ми беше доста симпатичен и на всичките снимки на ДМ, който имам и той е покрай тях е винаги усмихнат. Жалко за човека! Плачещ

Лека му пръст!

Как ли ще се отрази на ДМ, все пак е бил техен близък малко или много... Прекарали са доста години заедно, особено пре турнетата. Объркан
Последна редакция: 22 Февруари 2007 от Aleksandrovster

<a href="http://delta.superhosting.bg/~depechem/dv/dmorg2.swf" target="_blank">http://delta.superhosting.bg/~depechem/dv/dmorg2.swf</a>
Blasphemy
Blagovesta
Странен Любовник
*
Публикации: 410

Профил
Отговори #4: 22 Февруари 2007

Лека му пръст на човека!
Аз също бях от тези, които го намразихме на летището, но както каза сестра ми за да го мразят по голямата част от феновете означава, че човека перфектно си е вършил работата.
Последна редакция: 22 Февруари 2007 от Kevy

"come! no night too dark - no road too long
run! no rain too hard - no wind too strong
pray! no blood too red - no cut too deep
stay! no pain too bad - no track too steep
fate! - I’m bound to live my destiny
hail! - my longing for eternity"
dearrose
Висш Любовник
*
Публикации: 1228

Профил WWW
Отговори #5: 22 Февруари 2007

Лека му пръст на човека!
Аз също бях от тези, които го намразихме на летището, но както каза сестра ми за да го мразят по голямата част от феновете означава, че човека перфектно си е вършил работата.

Да, за съжаление повечето хора възприемат телохранителите единствено като пречка да се доберат до любимците си, но едва ли някой би отрекъл необходимостта от тях. Не би било пресилено да кажем, че известните личности дължат живота си на тях, защото всички знаем какво са способни да направят някои побъркани фенове от прекалено силна "любов" Шок.
Та, благодарна съм на този човек, който се е грижил за безопасността на DM толкова много години (и мога да си представя колко тежко са приели тази тъжна новина самите те Тъжен).
Аз лично забелязах Даръл Ийвс за пръв път през 2001 г., докато зорко охраняваше Мартин от щури фенове на афтър партито Ангелче.

Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
ExcitedandDevoted
Възбуден
**
Публикации: 137

Профил
Отговори #6: 22 Февруари 2007

Бог да го прости.

Обичайте се бе хора!
Страници: [1]
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.