DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2 3 ... 5
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [16 ЮЛИ 2007] Депеш Мод започват записи по нов албум през февруари 2008?  (Прочетена 5136 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
raised2blowered
Екип
Публикации: 2223

Профил WWW
16 Юли 2007

Според немския сайт www.depechemode.de и Home, позоваващи се на сигурни източници, Депеш Мод вероятно ще започнат работа по нов студиен албум през февруари следващата година. Възможно е Бен Хилиър отново да продуцира групата.

Също така е потвърдено, че Мартин вече има написани нови песни.

Турне към "Hourglass", предстоящия соло албум на Дейв, не влиза в плановете.

* depechemode.jpg (13.08 KB, 150x150 - видяно 604 пъти.)
Последна редакция: 16 Юли 2007 от The Fein

Asylums with doors open wide,
Where people had paid to see inside,
For entertainment they watch his body twist
Behind his eyes he says, 'I still exist.'

This is the way, step inside.
Admirer
Екип
Публикации: 431

Профил
Отговори #1: 16 Юли 2007

Дано източниците са наистина достоверни.   Одобрение
Не ми се вярва Дейв да мине съвсем без никакви прояви покрай соловия си албум, но времето ще покаже.

You'll taste the pain
I know
You will harvest what you sow
dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 868

Профил WWW
Отговори #2: 16 Юли 2007

Хм, ако това стане, Депеш за пръв път от 1993-та година ще са в почивка само 3 години между 2 албума. Дано и новата тава да е толкова силна, колкото Songs Of Faith And Devotion. Иначе аз съм за различен продуцент... Примерно Timbaland, с гост продуцент Timberlake.  Ухилен
The Fein
raised2blowered
Екип
Публикации: 2223

Профил WWW
Отговори #3: 16 Юли 2007

Хм, ако това стане, Депеш за пръв път от 1993-та година ще са в почивка само 3 години между 2 албума.

И за първи път от тогава ще имат един и същ продуцент за два последователни албуми и издаден соло албум между тях  Усмивка Като цяло традицията всеки нов албум да се продуцира от различен човек се е оказвала сравнително успешна по отношение на разнообразно звучене, но пък Бен е работил с доста хора, така че нищо чудно да направят албум, който да е абсолютно различен от 'Playing The Angel'.

Asylums with doors open wide,
Where people had paid to see inside,
For entertainment they watch his body twist
Behind his eyes he says, 'I still exist.'

This is the way, step inside.
Admirer
Екип
Публикации: 431

Профил
Отговори #4: 16 Юли 2007

Цитат
Хм, ако това стане, Депеш за пръв път от 1993-та година ще са в почивка само 3 години между 2 албума.

Дори да започнат работа през февруари, не ми се вярва да издадат албум преди началото на 2009г. Така ще си се запази традицията с четиригодишната пауза.  Усмивка
И силно се надявам да няма никакви Timba... включвания!

You'll taste the pain
I know
You will harvest what you sow
maya_v
Ултрас
*
Публикации: 504

Профил
Отговори #5: 16 Юли 2007

Интересни слухове витаят и много ми се иска да се окажат верни!  Намигване
Като един непоправим оптимист или защото така ми се иска, според мен не е изключено да издадът албума например през октомври 2008 и пак да направят такова голямо турне като Туринг ди Ейнджъл и през лятото на 2009 нищо чудно да ги видим пак в България.

Хех, това не мога да си го представя...Тимбаленд като продуцент, и Тимбърлейк като гост такъв на албум на Депеш  Ухилен

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
kiira
Посветен
Публикации: 363

Профил
Отговори #6: 16 Юли 2007

Чудесна новина, аз също съм оптимист и смятам, че информацията е достоверна. Особено след успешния PTA и турнето към него, едва ли групата ще си даде голяма почивка. Точно сега е времето да започнат записи по нов албум, а не след 5 години, когато ще са стигнали 50, в което няма нищо лошо, разбира се, но от гледна точка на здравословното състояние, едва ли ще тръгнат на турне от мащаба на TTA.
Остава да чакаме да потвърдят информацията Усмивка
dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 868

Профил WWW
Отговори #7: 16 Юли 2007

Според мен ако информацията наистина е вярна и да речем албумът е готов в края на 2008-ма, едва ли ще тръгнат на турне поради простата причина, че ще са минали само 2 години от последното такова. Доколкото знам в края на Touring The Angel, цялата банда е била доста изтощена и ме съмнява толкова скоро отново да започнат с концертите.
Aleksandrovster
Смутител
Публикации: 283

Профил
Отговори #8: 16 Юли 2007

И за първи път от тогава ще имат един и същ продуцент за два последователни албуми и издаден соло албум между тях  Усмивка Като цяло традицията всеки нов албум да се продуцира от различен човек се е оказвала сравнително успешна по отношение на разнообразно звучене, но пък Бен е работил с доста хора, така че нищо чудно да направят албум, който да е абсолютно различен от 'Playing The Angel'.
Някой хора нарекоха Playing The Angel вторият Violator(незнам защо, можеби заради употребата на повече аналогови звуци), аз не съм от тях, но ако трябва да продължа с тази логика то предстоящият албум трябва да е вторият Songs Of Faith and Devotion. Ах...

Не мислех, че днес някой може да ме изкара от депресията, която ме беше обзела през последното денонощие... Е, явно съм сгрешил.

<a href="http://delta.superhosting.bg/~depechem/dv/dmorg2.swf" target="_blank">http://delta.superhosting.bg/~depechem/dv/dmorg2.swf</a>
Blasphemy
Lillian_21
Гратис Любовник
**
Публикации: 46

Профил
Отговори #9: 16 Юли 2007

Прекрасна новина! Въпреки че ми се вижда доста странно Дейв да издава нов материал без турне или някаква друга форма на съпорт за албума. Още повече, че всичко за "Hourglass" е официално обявено.

п.с. Някои асоциации с времената около Songs Of Faith And Devotion започват да ме плашат Намигване Предпочитам продължение на РТА Усмивка

Will you lead me to your armchair
Or leave me lying here
deiv4o
Странен Любовник
*
Публикации: 404

Профил
Отговори #10: 16 Юли 2007

оххх чак тръпки ме побиват като си помисля какво ще става ако има албум и турне 2008 Пощурял Пощурял Пощурял отварям си една ДМ сметка  в която ще вкарвам пари само за турнето а относно деив просто съм сигурен че ще има поне няколко дати и Paris ще е из между тях
Infra Red
Странен Любовник
*
Публикации: 417

Профил WWW
Отговори #11: 16 Юли 2007

Ако е вярно,в което почти не се съмнявам...айде да идва 2008-ма  Пощурял

Wind in the wires,it’s the sigh of wild electricity.
I’m on the edge of a cliff
surpassing,comfort and security.
But here comes a gale,a crippling anger.
Sea birds are blown into the rocks,
grace is lost to thunder.
Thunder
Pressure
Getting lower
But see her waters break,rain falling to the sea
into a granite wave.
A unit
A family

http://www.last.fm/user/dave_gahan_87
kirilart
Екип
Публикации: 1507

Профил WWW
Отговори #12: 17 Юли 2007

Повече от щастлив ще съм това да е истина, дори се надявах на подобно инфо, но за късната пролет на 2008-ма, което смятам ще е и по-вероятен вариант в реалността. Абсурд е Дейв да не направи турне с новия си солов албум, макар и с 20-30 дати. Убеден съм, че ще има такова, а и концертите може да са изтеглени в края на настоящата година и началото на следващата. Ако са по-разредени във времето, натоварването няма да е толкова голямо и Дейв ще е в чудесна кондиция да влезе в студиото през април примерно.
Тръпката от очакването на новия албум ще се появи съвсем скоро след официалното оповестяване на старта на работата по него...дотогава ще си кротувам и ще мисля за другите групи, чиито албуми чакам през настоящата 2007-ма година. 

П.П. Все пак мисля, че идеята на Дейвчо за касичка за live-DM 2009 не е никак лоша, заканил съм се да посетя повече концерти от предното им турне, което прави поне 5 ... ще трябват дарения. Ухилен
Videlina
Посветен
**
Публикации: 332

Профил
Отговори #13: 17 Юли 2007

Еее много ме зарадва новината, макар и непотвърдена Усмивка Ще бъде чудесно пак да прескочат до София и да ни зарадват. А що се отнася за предложението на Добо....
Иначе аз съм за различен продуцент... Примерно Timbaland, с гост продуцент Timberlake.  Ухилен
То къде ще бъде Нели Фуртадо в цялата картинка!? Намигване

My heart melts into the ground
Found something true
And everyone’s looking round
Thinking I’m going crazy
lanfear
Възбуден
Публикации: 147

Профил
Отговори #14: 17 Юли 2007

Примерно Timbaland, с гост продуцент Timberlake.  Ухилен

Добо, "Внимавай какво си пожелаваш" каза наскоро Дейв за Фрушанте Усмивка Та и ти така!  Намигване
Още с официалното признание на Дейв на червения килим, аз вече бях положила основите на фонда "Дейв соло тур през март", с два основни "стълба" - % от заплатата и съкратена клубна програма през ваканцията. Нооо след тази новина ще трябва да се замисля и за трети, защото и аз като Кирил съм се приготвила за европейско турне.
Пожелавам си само да са силно мотивирани и креативно-депресирани, а не да правят нов албум само по договора им с ЕМИ. Тогава турнето все ще успеем да го нагласим...

I need serenity In a place where I can hide
I need serenity... Nothing changes, days go by
Страници: [1] 2 3 ... 5
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.