Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
Форум
DM.org
>
Depeche Mode
>
Събития
> Тема:
В клуб "Антре" ще им...
Страници: [
1
]
Печат
Автор
Тема: В клуб "Антре" ще има специална вечер посветена на Depeche mode (Прочетена 2044 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
iTzKaTa
Новороден
Публикации: 2
В клуб "Антре" ще има специална вечер посветена на Depeche mode
09 Октомври 2007
В клуб "Антре" ще има специална вечер посветена на Depeche mode.
Промоции за вечерта и мултимедия .
Ето и повече инфо
http://store1.data.bg/itzkata/ANTRE/antre-flaer.jpg
http://www.clubantre.com/specials.php?lang=1&rest=1
www.clubantre.com
Admirer
Екип
Публикации: 554
Re: В клуб "Антре" ще има специална вечер посветена на Depeche mode
Отговори #1:
10 Октомври 2007
Кой ще подбира музиката или ще е на случаен принцип от предварително подготвен плейлист?
You'll taste the pain
I know
You will harvest what you sow
strange_affection
Посветен
Отговори #2:
11 Октомври 2007
Е,как беше партито? Ако някой е ходил може да постне някое друго мнение...Да знаем дали си заслужава...В бъдеще може да изникне пак нещо там ....
Recoil
Ветеран
Екип
Публикации: 1668
Отговори #3:
11 Октомври 2007
Обикновено партита, които се обявяват един ден по-рано, вещаят слаба посещаемост. Да не говорим, че напоследък подобни вечери не са рядкост и доста често хората имат високи очаквания.
Какво си заслужава и какво не си заслужава е редно хората да преценяват на основата на факти, а не на мнения на непознати. Макар и всички тук да се познаваме до известна степен...
А иначе RHCP, INXS, U2, DM, Roxette... Да предложим следващите да са A-Ha, R.E.M. и Duran Duran вечери, а пък като свършат тези групи, ще повторим...
In a west end town, a dead end world the east end boys and west end girls
LiftedHigher
Гратис Любовник
Публикации: 56
Отговори #4:
11 Октомври 2007
Не мисля че обявени ден по-рано партита "вещаят слаба посещаемост". Тематичните партита се посещават предимно от хора, които се познават и си имат координатите, така че новината може да се разнесе мълниеносно, стига да е интересна.
Кое точно наричаш "факти"? Статистиката за брой присъстващи и плейлиста ли? И едното и другото, колкото и да са "обективни", могат да бъдат изтълкувани субективно. Няма лошо да прочетеш какво казва някой, който е бил там. Кой как ще го приеме е друго нещо. Тука, забелязах, повечето хора мислят по един и същи начин, така че ако някой по-популярен си каже мнението, то вероятно ще се тълкува като факт.
I'm always willing to learn when you've got something to teach.
Kevy
Екип
Отговори #5:
11 Октомври 2007
Цитат на: LiftedHigher в 11 Октомври 2007
...Тука, забелязах, повечето хора мислят по един и същи начин, така че ако някой по-популярен си каже мнението, то вероятно ще се тълкува като факт.
Това е доста прибързана констатация - ако прочетеш малко по-стари мнения из форума ще откриеш, че доста "популярни" хора са били на различни мнения и са водили ожесточени спорове, следователно слабото запознаване с "материала" води до неточни забелязвания
За да се завърна в топика и без да имам претенции за популярност, нека споделя, че за мен мненията на познати са най-достоверните факти за това дали едно събитие си е заслужавало... пример: историята познава случаи, в които Грамофон (просто пример!) се е "пукал по шевовете" (на специални дати) и все пак всичките ми приятели, присъствали на мероприятието, не са останали доволни - следователно не приемам отсъствието ми от въпросното парти за голяма загуба.
И за да се вкореним тотално в топика: LiftedHigher, ти последно беше ли на това парти или не?!
Последна редакция: 11 Октомври 2007 от Kevy
See what I see!
LiftedHigher
Гратис Любовник
Публикации: 56
Отговори #6:
11 Октомври 2007
Всички са още членове на тоя форум, надявам се. Тия, дето са спорили, имам предвид. Не сте ги убили и заровили някъде.
Сериозно, нали не очакваш от мен да отделя примерно седмица за подробно "запознаване с материала". Щото ако го направя, после трябва и дисертация да напиша.
Аз обичам да си споделям впечатленията - от това което прочетох - такива са.
Това че мненията на присъстващите са най-важните "факти" беше именно тезата ми от по-горе, благодаря че помогна. Дали може да им се вярва.. тва е друг въпрос - всеки си решава за себе си. Мненията на познати уважавам. За напълно достоверни и съвпадащи с моето, приемам само мненията на 2-3ма приятели, щото много си приличаме.
На въпросното събитие не бях. Имах си уважителна причина. И приемам отсъствието си там, както и на всички останали места, на които не мога да бъда, като огромна загуба - не само за мен, а и за всички останали, които лишавам от присъствието си.
I'm always willing to learn when you've got something to teach.
The Fein
Екип
Отговори #7:
12 Октомври 2007
Всички са още членове на тоя форум, надявам се. Тия, дето са спорили, имам предвид. Не сте ги убили и заровили някъде.
Зависи при кой от членовете на екипа са попаднали. Аз обикновено влизам в образа на Ал Пачино от Кръстникът и ги гледам изпитателно. От тея, дето са си позволили да спорят, се изисква да ми разказват колко красив и талантлив съм, и ако искреното им мнение за мен ми хареса, пощадявам ги. Кеви обикновено оперира ситуацията ала Ханибъл Лектър, но нейните методи са ми непознати. Пък и никой не се е върнал, за да разкаже...
In case I don't see you: Good afternoon, good evening, and good night!
Kevy
Екип
Отговори #8:
12 Октомври 2007
Сериозно, нали не очакваш от мен да отделя примерно седмица за подробно "запознаване с материала".
Очаквам, когато някой си позволява на окачествява по някакъв начин дадена общност, да си е направил труда поне да се запознае с членовете й, но вече ще знам, че "обичаш да споделяш впечетленията си", което очевидно правиш спонтанно
Това че мненията на присъстващите са най-важните "факти" беше именно тезата ми от по-горе, благодаря че помогна.
Ами всъщност изказах мнение, което не е целяло да помага или вреди на някой, но се радвам, че съм ти била полезна
На въпросното събитие не бях. Имах си уважителна причина.
... ако нямаш извинителна бележка или болничен лист (в зависимост от възрастта ти) отсъствия не се извиняват!
... ех сега, във всяка битка "падат" жертви
Последна редакция: 13 Октомври 2007 от Kevy
See what I see!
kirilart
Екип
Отговори #9:
12 Октомври 2007
В крайна сметка Ицката няма ли да се появи и да внесе яснота относно партито, преди да са паднали първите жертви?
Всяка инициатива свързана с популяризиране на качествената музика е похвална, а дали ще се хареса на тези, които са ветерани по партитата с подобна тематична насоченост е отделен въпрос. За мен обаче, най-обективното мнение си остава това на сетлиста от партито. Приятели и познати всякакви, но подбора на музиката за вечерта няма как да излъже или заблуди. Едва ли обаче в случая можем да се надяваме на сетлист, така че каквото и да си говорим, ще е безсмислено.
MAO BOY
Висш Любовник
Публикации: 1285
Отговори #10:
12 Октомври 2007
нямало е никой май или поне един приятел така ми каза към 12.
струва ми се нормално никой да не дойде на дм парти на място, където често се пуска сръбска музика, че и турбо чалга for the masses и траковете се връзват на принципа 'ти мен уважаваш ли ма...хлъц'
Последна редакция: 12 Октомври 2007 от MAO BOY
Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
Страници: [
1
]
Печат
DM.org
>
Depeche Mode
>
Събития