Светльо, абсолютно невъзможно е новия албум на дейв дори бегло да се доближава по продажби до стария. според мен дори не е стигнал 1/4 от продажбите му. не забравяй, че първия сингъл DSF влезе в UK top 20, а и последвалите сингли, също влязоха ударно.
промоцията на ПМ беше на светлинни години...дори по мтв, което за мен е някакво мерило за комерсиалност доста често се въртяха видео-та, а успешното турне, последвано от излязлото лайв двд няма как да не е сложило своя солиден отпечатък върху генералните продажби на албума...все пак нали това е целта на турнетата

- да промотират албума. Дори само факта, че това е дебютен албум на Дейв създаде доста шумотевица, имаше доста пуублиикации, интервюта, тв предавания. относно сегашния, факта, че още не съм си намерил лимитираното издание говори достатъчно, на въпроса зщо го няма, повечето продавачи отговарят, че просто няма интерес, скъпо е и такива тъпотии. Да не говорим, че съм го поръчал от Орийндж и вече 3 месеца не успяват да изпълнявт поръчкарта ми. а в същото време на рафта на същия магазин грее лимитираното издание на ПМ, което се продава на цена, на която ще се продава и новото лимитирано cd.