DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1]
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [1 ФЕВРУАРИ 2008] Recoil с нов сингъл Prey/Allelujah  (Прочетена 800 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Recoil
Екип
Публикации: 1513

Профил WWW
01 Февруари 2008

Алан и Mute планират да издадат Prey/Allelujah като лимитиран диск в края на Февруари.

Дискът ще съдържа неиздаван до момента клип към Allelujah, който имах за щастие да погледна предпремиерно в Москва миналият уикенд. Режисьор на видеото е Дмитри Семонов и включва кадри, които пресъздават атмосферата на песента по неповторим начин.
Клипът естествено е черно бял и използва различни режисьорски похвати и техники. Водещият момент е красива (тайнствена) девойка, в/у тялото на която се прожектират различни кадри. Движещи се облаци, пушех, индустриални кадри заснети от московската електричка, като през същото време моделът бива заливан с мляко, а след това и с нещо подобно на катран. Видеото завършва с въпросната девойка, която се изгубва в пламъци.

Доста приятен клип и е един от характерните за Recoil, които пресъздават напълно музиката. Историята около клипа и Алан, се надявам да имам време да коментирам на по-късен етап.

Пълното съдържание ще е:

CDMute372

1 / Prey / 3.56 / Radio edit
2 / Prey / 8.20/ Album version
3 / Allelujah / 9.23 / Reduction
Film / Allelujah / 9.18

Сингълът излиза предпремиерно в Русия и чак след това в останалите държави. Доколкото знам може да си поръчате копие през http://prey.depeche-mode.ru/

http://promo.recoil.co.uk
Последна редакция: 01 Февруари 2008 от Recoil
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
Отговори #1: 01 Февруари 2008

Макар и встрани от темата, ще спомена, че Home ще правят ексклузивно Q+A с Алан, като в темата за това във форума им може да задавате въпросите си към него.

Иначе новият сингъл е добра новина, но си мисля, че можеше да сложат повече неиздаван до момента материал, а и новите правила относно какво и колко може да съдържа този формат са доста благослонни.

Quand vous en serez au temps des cerises
Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
Отговори #2: 27 Февруари 2008

Клипът към 'Allelujah' е титанично велик, отдавна не съм гледал толкова добро видео. Виждам, че Дмитри е режисирал и силен клип на "To Build A Home" на The Cinematic Orchestra, които са изключителна група. Фотографиите му също са впечатляващи.

Вероятно е трудно да се направи визуална интерпретация на песен, която няма текст и определено послание, и мисля, че тук усилията са се реализирали във възможно най-правилната посока и начин. И e със сигурност на по-високо ниво от хаотичния клип на "Prey", който сякаш е пародия на песента.

Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
strange_affection
Възбуден
*
Публикации: 123

Профил WWW
Отговори #3: 27 Февруари 2008

Клипът към 'Allelujah' е титанично велик, отдавна не съм гледал толкова добро видео. Виждам, че Дмитри е режисирал и силен клип на "To Build A Home" на The Cinematic Orchestra, които са изключителна група. Фотографиите му също са впечатляващи.

Вероятно е трудно да се направи визуална интерпретация на песен, която няма текст и определено послание, и мисля, че тук усилията са се реализирали във възможно най-правилната посока и начин. И e със сигурност на по-високо ниво от хаотичния клип на "Prey", който сякаш е пародия на песента.

Определено съм съгласен ! Наистина много силен клип...бих казал един от най-добрите,които някога съм гледал. Благодаря за линка на "The Fein"  Намигване
Kevy
Екип
Публикации: 1063

Профил WWW
Отговори #4: 28 Февруари 2008

Рядко нещо успява да прикове вниманието ми дълго време... НО този клип ме накара да се взирам в монитора десет минути, почти без да премигна... НЕВЕРОЯТЕН!!! Ето такъв клип си струва дълго чакане... просто нямам думи Млъкнал

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...
Infra Red
Странен Любовник
*
Публикации: 423

Профил WWW
Отговори #5: 28 Февруари 2008

Какво да кажа...какво да кажа... Млъкнал
Красота,грация,мистика...брилянтен,гениален клип !!! Толкова невероятен клип не съм гледал от адски много време!!!
Последна редакция: 28 Февруари 2008 от Infra Red

Wind in the wires,it’s the sigh of wild electricity.
I’m on the edge of a cliff
surpassing,comfort and security.
But here comes a gale,a crippling anger.
Sea birds are blown into the rocks,
grace is lost to thunder.
Thunder
Pressure
Getting lower
But see her waters break,rain falling to the sea
into a granite wave.
A unit
A family

http://www.last.fm/user/dave_gahan_87
Страници: [1]
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.