DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [20 МАРТ 2008] Нов албум от Depeche Mode през 2009, Бен отново на борда  (Прочетена 1886 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
raised2blowered
Екип
Публикации: 2223

Профил WWW
20 Март 2008

Въпреки че все още има много въпросителни около следващия албум на DM, няколко детайла от подготовката му станаха известни. По план записите трябваше да започнат през февруари/март тази година, но поради "лични проблеми" началото на сесиите е изместено за май. На срещата, състояла се в Санта Барбара, са били прослушани новите песни на Мартин, както и обсъдени идеите за предстоящия албум, който се очаква по това време догодина.

Update: Продуцент на новите песни ще бъде Бен Хилиър, който продуцира "Playing The Angel". Студийният екип на DM включва и работилия по последния албум на Erasure Сий-Медуей Смит, помогнал на Мартин при записването на неговите нови демота и Кърт Уенала, участвал при записването на песните на Гахан/Ейгнер/Филпот в предишния албум на DM и "Hourglass", част от лайв групата на Дейв през 2007 и ремиксирал "Kingdom".
Последна редакция: 26 Март 2008 от The Fein

Asylums with doors open wide,
Where people had paid to see inside,
For entertainment they watch his body twist
Behind his eyes he says, 'I still exist.'

This is the way, step inside.
kirilart
Екип
Публикации: 1507

Профил WWW
Отговори #1: 21 Март 2008

Надявам се този път разумът да надделее и Дейв и Мартин да стигнат до консенсус относно разпределението на песните в бъдещия албум, за да не се стига до печални интервюта, като това взето от специалния пратеник на DM.org Шпулц в ранната пролет на 2007-ма. 
Ухилен

Цитат
Очилата на Шпулц се изпотяват и бърза да смени темата: Какви са бъдещите ви планове?
Дейв: Да довършим тази бутилка на масата.
Мартин: ...и следващата и по-следващата...
Анди: Ако трябва да сме сериозни, от компанията (бележка на редактора: Мют) ни притискат за нов албум. Алчни копелета станаха, откакто ги купиха.
Мартин: Аз обаче страдам от липса на вдъхновение напоследък...
Дейв: Мога да те заместя, а? Какво ще кажеш за албум Депеш само с мои авторски песни?
Шпулц: Наздраве момчета!
Мартин: Господ да пази кралицата и Депеш мод, от такъв албум...хахаха
Анди тихо към Шпулц: Хайде пак се почна! Сега Дейв ще каже:
Дейв: Никога не ми даваш шанс да се представя като творец, Мартин мисля, че...
Анди довършва в унисон с Дейв: ...ти просто не ме уважаваш достатъчно.
Мартин: Аз теб много те уважавам! Наздраве хер...както ти беше името.
Шпулц: Шпулц! С “П”. Момчета, такава хубава нощ...нека не се караме.
Мартин: Няма да се караме разбира се. Просто такъв албум няма да има и това е.
Recoil
Екип
Публикации: 1513

Профил WWW
Отговори #2: 21 Март 2008

Бе, шегите за първи Април ги стартираха много рано.

Личните проблеми са свързани с хипопотама, който се разболя от температурните промени в последните няколко дни.

Иначе новините, че ще издадат вече записан албум, ще се появят през Септември. След това, нещо ще се проточи и ще излезне в началото на 2009та. А от пролетта на 2009та ще тръгнат на турне. В България ще са около 2010та Усмивка Имаме 2 години да се вълнуваме покрай новият албум тези очаквани събития...
Deni
Посветен
Публикации: 393

Профил WWW
Отговори #3: 21 Март 2008

Господата Щирлиц и Шпулц - по полекичка с конспирациите, аспирациите и агентурните донесения моля, че някои от нас с по-нежните сърчица вече тръпнем и сме затаили дъх в очакване. Ама нали, не можем да си държим дъха до края на годината - сложно е.

Господинът с хипопотама - по-полека с хайванчето да не се стига до международни скандали. Ако освен физическото неразполжение са му се поопънали и нервите на животинчето, мога един доста приятен животински психиатър да препоръчам. Преди време свърши чудесна работа с един клаустрофобичен кон Намигване
Последна редакция: 21 Март 2008 от Deni

I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
kiril101
Екип
Публикации: 413

Профил WWW
Отговори #4: 25 Март 2008

Преди минути изтече информацията от източници близки до групата, че продуцентът на предстоящия нов албум ще бъде познатият ни от работата
(бих казал прекрасната му работа) по PTA - Ben Hillier.
maya_v
Ултрас
*
Публикации: 504

Профил
Отговори #5: 25 Март 2008

Преди минути изтече информацията от източници близки до групата, че продуцентът на предстоящия нов албум ще бъде познатият ни от работата
(бих казал прекрасната му работа) по PTA - Ben Hillier.

Кире, това да не е някоя подранила първоаприлска шега?  Ухилен Много съм мнителна относно новините около групата покрай тази дата.
Иначе ако той е продуцент и на предстоящия албум на момчета, това би било чудесно.

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
Ivelina_10
Агент
**
Публикации: 92

Профил
Отговори #6: 25 Март 2008

Ей, момчета от къде "тече" инфото? колко сте сигурни? Тъжен

And I haven't felt so alive
In years
The Fein
raised2blowered
Екип
Публикации: 2223

Профил WWW
Отговори #7: 26 Март 2008

Иначе ако той е продуцент и на предстоящия албум на момчета, това би било чудесно.

И аз така мисля. Добре е, че вече има някакъв стабилен екип от хора и могат да бъдат продуктивни заедно. Доста хора се страхуват, че заради Бен новият албум ще бъде Playing The Angel 2, но тези неща зависят от групата, не продуцента.

Asylums with doors open wide,
Where people had paid to see inside,
For entertainment they watch his body twist
Behind his eyes he says, 'I still exist.'

This is the way, step inside.
strange_affection
Агент
**
Публикации: 92

Профил WWW
Отговори #8: 26 Март 2008

И аз така мисля. Добре е, че вече има някакъв стабилен екип от хора и могат да бъдат продуктивни заедно. Доста хора се страхуват, че заради Бен новият албум ще бъде Playing The Angel 2, но тези неща зависят от групата, не продуцента.

Според мен притесненията са свързани съз звука на ПТА. Моето скромно мнение е,че точно продуцента надали е изиграл решаващата роля при мастерирането на албума,но явно има притеснения сред част от феновете.Други(като мен) са доволни от насоката на ПТА и се радват на избора. Мисля си,че екипа,който са избрали е добър и се надявам да се получи добър нов ДМ албум. Имам ужасното чувство(дано не съм прав),че ДМ ще продължат линията на комерсиализацията по примера на "Martyr" и "Precious". Аз поне не желая такъв нов албум,но май подсъзнателно се презастраховам, за да не бъда разочарован след това,ако предварително имам големи очаквания.
MAO BOY
Нощен Любовник
Публикации: 815

Профил
Отговори #9: 26 Март 2008

аз лично бих гласувал с нов албум с flood на борда Усмивка.
иначе, наистина май няма недоволни от Бен Хилиър.

Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
ultrapmp
Странен Любовник
*
Публикации: 415

Профил
Отговори #10: 27 Март 2008

Ето още малко инфо по въпроса-http://www.mmtv.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0016&n=004570&g=
yori
Опасен
Публикации: 236

Профил
Отговори #11: 31 Март 2008

Ех, ако всичко това се окаже истина, ни очакват доста вълнуващи моменти догодина! Надявам се скоро да има официално потвърждение и от групата и с това да се отприщят нестихващи дискусии относно съдържанието, звука ... и най-вече представянето на новичкия албум!  Очиврът
personal_Dessy
Ултрас
Публикации: 616

Профил
Отговори #12: 09 Април 2008

2009 год. ми се струва разумна като предвиждане, предвид факта, че PTA излезе в края на 2005 г. Още по-вероятна обаче би била 2010   Пощурял (за съжаление)

Recoil
Екип
Публикации: 1513

Профил WWW
Отговори #13: 09 Април 2008

А какво ще кажеш директно с Trent Reznor, ех... мечтиии Усмивка, хаха.
Deni
Посветен
Публикации: 393

Профил WWW
Отговори #14: 09 Април 2008

А какво ще кажеш директно с Trent Reznor, ех... мечтиии Усмивка, хаха.

И Алън да се върне!!!!!

И концерти във всички по-големи градове в България!!!

Ми така де, като ще мечтаем, поне да е на едро Одобрение

I want to reach my hand into the dark
and feel what reaches back
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.