|
The Fein
|
Забележка: Екипът на DM.org няма нищо общо с организацията и реализирането на това пътуване, а просто обявява за съществуването на тази инициатива.
За тези, които се интересуват от концертът на Депеш Мод в Загреб на 22 март 2006, може да се възползват от екскурзията, организирана от Vision и На Тъмно.
Цената е 315 лева и включва транспорт с автобус, билет за концерта, две нощувки в Загреб (21 и 22 март) и международна застраховка. Местата са ограничени.
За повече информация: Телефони:02/9835509 или 02/9813804 email :visiomessage@abv.bg
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
logo.jpg (8.65 KB, 212x108 - видяно 1589 пъти.)
|
| Последна редакция: 12 Ноември 2005 от Padan Fein
|
If I was the wife of an acrobat would I look like the living dead, boy?
|
|
|
|
Nyna
|
|
Отговори #1: 15 Ноември 2005 |
|
|
Кой от форума ще ходи в Загреб с екскурзията, организирана от На Тъмно/Вижън ?
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
|
Отговори #2: 15 Ноември 2005 |
|
|
И аз това питам. Аз ще ходя с една приятелка от София.Скоро видях,че цената на екскурзията е променена,сигурно заради международната застраховка. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|
Nyna
|
|
Отговори #3: 15 Ноември 2005 |
|
|
Аз не знам това цена с кои билети е, първите или вторите закупени.
А разликата от 20лв не е ли малка за застраховка ?
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
|
Отговори #4: 15 Ноември 2005 |
|
|
Нямам представа,Nyna,не че има кой знае какво значение. Но наистина нека тези,които ще ходят на екскурзията да се изредят тук поименно. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|
Nyna
|
|
Отговори #5: 15 Ноември 2005 |
|
|
|
|
| Последна редакция: 15 Ноември 2005 от Nyna
|
|
|
|
|
dobomode
|
|
Отговори #6: 15 Ноември 2005 |
|
|
Нека всеки който ще ходи на концерта да впише името си към текущия списък като цитира предходния списък.
За сега имаме:
Nyna
|
|
|
|
|
|
MaoriGirl
|
|
Отговори #7: 15 Ноември 2005 |
|
|
Пишете ме и мен. Dearrose,аз платих 295 лв.,явно ще съм в първия автобус,ако тези слухове за по-скъпите билети са верни.Знам,4е ''На тъмно'' са обявили тази цена,но за всеки слу4ай ще проверя,за да няма ''изненади'' после.
|
|
|
|
|
|
cerwin
|
|
Отговори #8: 15 Ноември 2005 |
|
|
Утре слизам в на тъмно на кеш-а.Днес е ден за размисъл  Защото ако след 3 месеца след това дойдат...Все пак около 500лв са си това  (+ джобни).
|
Ego sum flagellum dei
|
|
|
|
dobomode
|
|
Отговори #9: 15 Ноември 2005 |
|
|
Пишете ме и мен. Dearrose,аз платих 295 лв.,явно ще съм в първия автобус,ако тези слухове за по-скъпите билети са верни.Знам,4е ''На тъмно'' са обявили тази цена,но за всеки слу4ай ще проверя,за да няма ''изненади'' после.
Вече имаме: Nyna MaoriGirlВсички други да си прибавят сами имената към списъка.
|
|
|
|
|
|
MO.
Гост
|
|
Отговори #10: 16 Ноември 2005 |
|
|
Не знам в кой автобус ще прислугвам, но аз ще съм на екскурзията със сигурност!  Тези 20лв разлика за вторият автобус са заради един втори хотел, в който ще спи автобуса....членовете му де, че в първият не стигат местата, инфо от извора! Аз намирам трипа за ефтин и съм убеден, че ще е велико не само заради концерта! От опит знам, че е наистина красиво толкова фенове заедно с една цел да пътуват....после се получават трайни приятелства!  Дано само не е много студено и заснежено по пътя тогава. 
|
|
|
|
|
|
kirilart
|
|
Отговори #11: 16 Ноември 2005 |
|
|
Вече имаме:
Nyna MaoriGirl Kirilart
|
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
|
Отговори #12: 16 Ноември 2005 |
|
|
Nyna MaoriGirl kirilart dearrose Mo.Nyna,thanx за снимките от Загреб! Нямам търпение да видя тази зала live! Mo.,и аз се надявам да не е заснежено по пътя,че да не се "изпързаляме" с двата автобуса.  Но все пак това е към края на март,дано пък да е топло и слънчево времето. 
|
|
|
|
|
Nyna
|
|
Отговори #13: 16 Ноември 2005 |
|
|
Като гледам залата е строена 1972, дано да са и правили ремонт все пак. ха, 7000 седящи места, а в БГ на нас ни трябва капацитет 20000, щото Ивайла се притеснява дали ще е достатъчто ?!
|
|
|
|
|
Recoil
|
|
Отговори #14: 16 Ноември 2005 |
|
|
и в париж залата не е 20 000  плюс това dm избягват да свирят в големи зали. предпочитат да имат 2 концерта пред 16 хиляди, вместо един пред 32 хиляди. но нека... в бг ще свирят на стадион васил левски... заедно с жан мишел жар, които също идва... от няколко години насам.
|
|
|
|
|
|