DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  
Автор Тема: Depeche Mode party в клуб My Mojito  (Прочетена 2947 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
playing_angel
Смутител
Публикации: 272

Профил
08 Април 2009

Столичният клуб My Mojito организира поредното си парти посветено на Depeche Mode. Случаят този път е новият албум на групата и предстоящото им турне. Ще пуска DJ Face, добре познат на повечето хора тук, който подгряваше българската публика на предния концерт на групата. Партито ще се проведе на 19 април (неделя).

Аз лично смятам да го посетя. Който има подобни намерения, да казва! Макар да е в края на седмицата, мисля, че можем да се съберем доста приятна компания.  Одобрение

'Heaven ain't far from where we are '
maya_v
Крал
*
Публикации: 951

Профил
Отговори #1: 08 Април 2009

Ако съм в София на Великден мисля да го посетя, и без това понеделникът ще е почивен ден.

Желая успех на партито!  Одобрение

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Stripped down to the bone...
маргото
Посветен
Публикации: 396

Профил WWW
Отговори #2: 08 Април 2009

Ами по-логично е да се прави промо парти през нощта преди световната премиера на албума. Незнам дали ще дойда, но се радвам че има "алтернативи".

You can look, but you can't touch.
Recoil
Екип
Публикации: 1735

Профил WWW
Отговори #3: 10 Април 2009

Тъй като съм тръгнал почти да коментирам всички партита Усмивка Трябва да призная, че първото и единственото ми посещение в My Mojito беше изпълнено със смесени чувства.

Попаднах в случаен ден четвъртък, тъй като се оказа че почти няма какво да правим в София в този ден от седмицата. С DJ Face така и не се запознахме лично, но ме очарова с техниката си на смесване Усмивка

За съжаление след 1 се опитах да се промъкна с рикуест за Front 242, тъй като сметнах, че Nitzer Ebb ще бъдат малко по-крайни... Между впрочем това се случва във вечерта на 29ти с/у 30ти май, миналата година. Беше ми обяснено, че до преди това Face е пускал музика за групата от познати, с която сме били пред бара, а зад бара (в другата част на заведението) имало други хора, за които F242 били прекалено "алтернативни" и щяли да ги изгонят.

Реших да не се обяснявам и да запазя критиката за друг път, понеже съм злопаметен. Та... не виждам как пред 40 000 души може да пуснеш F242, а в един момент си загрижен за 10 души от задната страна на бара. Изключваме факта, че De/Vision са в клуба ти и че Томас в пред рожденденно настроение вероятно би оценил повече нещо различно от Vogue на Madonna смесно с Enjoy The Silence на DM Усмивка

Ще си позволя и да цитирам Юли, с който се пошегувахме по едно време след комбинацията от супер позната песен от 80те със супер позната и комерсиална песен (за която не се сещам в момента, но със сигурност бих сменил канала, ако я засека по MTV) - "Сега знам вече как се чувстват хората, като пусна нещо, което не са слушали и не ги кефи"

Та, да Face доколкото чувам/виждам работи ексклузивно с My Mojito, в което няма лошо, но за това да си DJ има и други мотиви освен доходи и известност Усмивка

Успех на събитието, предполагам че ще се получи добре, понеже има зададена тема. И особено, ако има повече фенове, които да създадат подобаващо настроение Усмивка
Последна редакция: 10 Април 2009 от Recoil
deiv4o
Крал
*
Публикации: 918

Профил
Отговори #4: 18 Април 2009

това не го видях никаде Объркан

http://news.ibox.bg/news/id_36342587

maya_v
Крал
*

Профил
Отговори #5: 18 Април 2009

това не го видях никаде Объркан

http://news.ibox.bg/news/id_36342587

Ето тук го има:

http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,4052.0.html

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
playing_angel
Смутител
Публикации: 272

Профил
Отговори #6: 20 Април 2009

След крайно разочароващото за мен парти в четвъртък в столичния клуб Mood, ми беше останала достатъчно енергия и "жажда" да отида на такова, където да се наслушам на хубава музика в компанията на приятни хора. Затова снощи с група верни фенове  Доволен посетих организираното "Wrong" (разбира се, как по друг начин да се казват напоследък партитата, явно е оригинално) парти. Като изключим това, че беше ужасно горещо и задимено, може би заради неработеща вентиалция, купонът се получи чудесно. Със сигурност мога да кажа, повечето хора не бяха случайни и нещото, което ме очуди беше, че дори когато си тръгвахме, заведението продължаваше да се пълни. Музиката беше 98% Депеш. Чухме и малко de/vision, talk talk, cure, u2, inxs... Ако не бях насъбрала толкова безсънни нощи последните няколко седмици и днес не бях на работа, щях да остана до сутринта сигурно. Определено съм доволна от вчерашното събитие и се надявам занапред да се правят повече такива и хора, които се чудят просто как да изкарат пари и не могат да се справят с 1 организация да не се заемат с такива дейности. Защото както разбрахме не всяко "Wrong" парти е Депеш парти и дискографията на групата не се състои в 1 албум от 5 песни.

Това още веднъж ми напомня колко брилятно се справя екипа на дм.орг, когато се заеме с нещо такова. Затова с нетърпение очаквам афтърпартито след концерта в София.  Усмивка

Благодаря на онези, с които бях вчера. Момичета, изкарах си много хубаво с вас!  Одобрение

'Heaven ain't far from where we are '
Kevy
Екип
Публикации: 1335

Профил WWW
Отговори #7: 20 Април 2009

Аз също имах удоволствието да присъствам на въпросното събитие и въпреки проблемите с вентилацията, успях да се разцепя от танци. DJ Face отново не ме разочрова - съжалявам, че този път не успях да го поздравя лично, но пред него на бара беше ужасна тарапана, та едва ли му е било до мен.
 Музиката си беше на ниво - достатъчно количество Depeche Mode,  малко De/Vision, Camouflage, And One, Wolfsheim и някои големи синт хитове... въобще много добър музикален подбор. Лично аз много се забавлявах с компанийката, която се събрахме, защото определено нямаше много познати за мен лица сред останалите посетители на клуба... което за пореден път доказва, колко много са всъщност феновете на Депеш.

Благодаря на DJ Face за чуседната музика и на парти - девойките, с които разбихме дансинга  Одобрение

See what I see!
DjFace
Някой
**
Публикации: 14

Профил
Отговори #8: 20 Април 2009

До Recoil:
Ти, май наистина си злопаметен! Усмивка
Има неща, в критиката ти към мен, за които си прав (предполагам), но има такива с които не мога да се съглася. Без да влизам в подробности ще се опитам да се обоснова. На концерт не Депеш Мод е уместно да се пусне Фронт 242, защото се предполага (по презумция), че хората които са там знаят тази музика и я харесват. Като на тематично парти. В конкретния случай (който споменаваш), имаше две групи от хора. Аз се опитвах да пускам умерено и за двете групи, къде успешно, къде не. Относно смесването на стилове и избора на песни... мисля, че точно това прави един диджей добър/лош, селекцията. Има хора които харесват това което правя, има и други, които не харесват, но както и да е.
Не знам до колко си запознат с моите мотиви, но определено не са описаните! За снощното парти (19.04) нямаше вход (както и за афтър-партито след концерта на Депеш, за разлика от афтърите по другите клубове). Флаерите съм ги плащал от джоба си... не знам как ти хрумна да направиш този коментар!?!
Това е от мен, поздрави!

пп: Благодаря на присъствалите на снощното парти и се надявам да не съм Ви разочаровал!
Titi
Господар
*
Публикации: 166

Профил
Отговори #9: 20 Април 2009

Благодаря на DJ Face за чуседната музика и на парти - девойките, с които разбихме дансинга  Одобрение

Присъединявам се към това с две ръце!

Имах нужда да изпусна парата и определено го направих, благодарение на чудесната музика и приятната компания. Не очаквах че всички маси ще са резерве и че ще има толкова хора(за мен също доста непознати лица), предвид събралите се почивни дни, но това все пак беше достатъчен повод да не спрем с танците.Вярно положението с вентилацията беше кофти,на моменти едвам дишах, ама и това се преживява.
Момичета благодаря Ви, изкарах си супер!  Намигване

Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
Recoil
Екип
Публикации: 1735

Профил WWW
Отговори #10: 20 Април 2009

На концерт не Депеш Мод е уместно да се пусне Фронт 242, защото се предполага (по презумция), че хората които са там знаят тази музика и я харесват. Като на тематично парти. В конкретния случай (който споменаваш), имаше две групи от хора. Аз се опитвах да пускам умерено и за двете групи, къде успешно, къде не. Относно смесването на стилове и избора на песни... мисля, че точно това прави един диджей добър/лош, селекцията.

Накратко по темата - не съм съгласен че в случая това, което прави един диджей добър или лош е селекцията. Не и когато става въпрос за добър диджей, който се занимава с това професионално и има предостатъчно опит. Това, което прави един клубен диджей добър/лош е работата му с хората, които присъстват на събитието му. Начинът по който песинте се смесват и селекцията са само трикове, за да се постигне настроение и за да има по-добър контакт с хората.

Не знам до колко си запознат с моите мотиви, но определено не са описаните! За снощното парти (19.04) нямаше вход (както и за афтър-партито след концерта на Депеш, за разлика от афтърите по другите клубове). Флаерите съм ги плащал от джоба си... не знам как ти хрумна да направиш този коментар!?!

Всеки диджей/организатор работи на различен принцип с клубовете. Опитът показва, че когато един диджей е резидент в определен клуб, то той получава хонорар, който често е фиксиран и в последствие получава бонус, ако вечерта е добре посетена и има добра консумация на бара. Много често, почти всеки път когато едно събитие има вход, то това се налага защото организаторите/диджеите не получават нищо от консумацията в клуба. Това са най-често разпространените методи.
Това че партито е било без вход и това, че ти и клуба не сте получили никакви финансови облаги от събитието са две различни неща.

Depeche Mode, синт и уейв групи и т.н. съществуват и без Depeche Mode да имат концерт в София. Същото се отнася и за техните фенове...
maya_v
Крал
*

Профил
Отговори #11: 20 Април 2009

Присъединявам се към мненията на изказалите се преди мен момичета! Снощи и аз си изкарах страхотно, не спрях да танцувам цяла вечер докато не ме заболяха краката малко преди да си тръгна. Чудесна компания бяхме и също така благодаря на DJ Face за музиката!  Одобрение Много се забавлявах!
Единственото нещо, което не ми хареса беше липсата на вентилация в клуба и се надявам час по-скоро да се забрани пушенето на обществени места.  Полицай
Имаше едно момиченце на нашата маса, по-точно ние се натресохме на нейната. Та това момиче беше на около 14-15 години, придружаваха я момче и момиче по-големи от нея, може би брат и. Момичето се присъедини към нашата компания на дансинга, беше много симпатично и като дойде полунощ веднага отиде да си купи новия албум от бара, където се предлагаше. Държеше го в ръце и беше много щастлива и това ми върна надеждата, че сред младото поколение в България има младежи с вкус към качествената музика!  Усмивка
Последна редакция: 20 Април 2009 от maya_v

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
strange_affection
Странен Любовник
**
Публикации: 440

Профил
Отговори #12: 20 Април 2009

...беше много симпатично и като дойде полунощ веднага отиде да си купи новия албум от бара, където се предлагаше. Държеше го в ръце и беше много щастлива и това ми върна надеждата, че сред младото поколение в България има младежи с вкус към качествената музика!  Усмивка

Maя, имам един въпрос: Какви варианти на албума се предлагаха на партито? Само българското издание ли (разбирай лицензираната версия на Анимато)?

Иначе много се радвам, че се е получило хубаво парти. Аз реших да не присъствам, поради факта, че много на често се нареждат тематичните партита в последно време. Факт, който не ме учудва.

Накрая само да цитирам едно изречение, което много ми допадна:
Depeche Mode, синт и уейв групи и т.н. съществуват и без Depeche Mode да имат концерт в София. Същото се отнася и за техните фенове...
maya_v
Крал
*

Профил
Отговори #13: 20 Април 2009

...беше много симпатично и като дойде полунощ веднага отиде да си купи новия албум от бара, където се предлагаше. Държеше го в ръце и беше много щастлива и това ми върна надеждата, че сред младото поколение в България има младежи с вкус към качествената музика!  Усмивка

Maя, имам един въпрос: Какви варианти на албума се предлагаха на партито? Само българското издание ли (разбирай лицензираната версия на Анимато)?

Жоре, момичето си беше купило българското издание, защото като го показа видях стикера на Анимато върху обложката. Мисля, че само това се е предлагало, не се поинтересувах, защото си чакам бокс сета.

Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me

Let me see you
Kevy
Екип
Публикации: 1335

Профил WWW
Отговори #14: 20 Април 2009

Накрая само да цитирам едно изречение, което много ми допадна:

Миро доста често има силни и добри изказвания... в тази тема обаче, се опасявам, че сме на различни позиции... да, сега вече има доста тематични партита, но за съжаление те не винаги съвпадат с желанията и възможностите ни за излизане... а и преди време не беше така... откровено казано, My Mojito е единствения клуб в София, в който знам, че мога да отида и да слушам приятна музика и мога да си заложа главата, че ще чуя не малко Депеш, без да е обявено тематично парти... също така знам, че това се дължи на DJ Face и изобщо не ме интересува, кой колко печели... всъщност искрено ще се радвам този човек да печели добре, за да не се отказва и да знам, че дори когато манията около концерта премине и тематичните партита оредеят, аз пак ще знам, че има място в София, където да отида с приятели и 5 минути след влизането ни да звучи Депеш.
Аз нямам опаквания за подбора на музиката за въпросната вечер, за която говори Миро... напротив даже, благодарна съм, защото DJ Face беше повече от толерантен и изпълни доста наши желания, което едва ли можеше да се случи на друго място в четвъртък вечер. За това постове от типа "държане на сметка" са ми доста неприятни... защото не помня някой да е имал друго предложение къде да заведем Де/Вижън във въпросния четвъртък... беше ни весело, бандата се забаляваше...  но явно без оплаквания не може да се мине... само не знам, защо сега и защо в тази тема?!

Както и да е, този оффтопик тук е безкрайно ненужен, за това се надявам да го прекратим  Усмивка

See what I see!
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.