Браво,Браво.......Че отложихте афтърпартито..........Благодаря на Туборг и Депеш.org......Аз бях твърдо против да се състои това парти.........Евала на организаторите на партито,че го отложиха.....Не ми се струва логично,щом човека е в болница и се наложи да отменят сума концерти ние да се разбиваме тука,все едно концерта се е състоял и всичко е минало съвасем нормално...........Още веднъж Евала на Туборг и Депеш.Or.............
От 2 дни гледам това мнение и се чудя как точно да формулирам отговора си. Като цяло партитата били те "афтър" или не, са направени за феновете на групата и не са "празник". Подготовката за по-сериозните партита обикновено преминава през няколко етапа, които траят месеци и включват труда на не малко хора, които отделят внимание, нерви и средства.
Когато направиш планове за концерт едва ли не година по-рано, когато си купиш самолетен билет и когато концерта на любимата група за теб е повод да се видиш с приятели, познати и нови фенове на музиката, която слушаш... В един момент като пропадне концерта, започваш да се замисляш защо си пропилял толкова пари и къде всъщност ще се видиш с тези фенове. Когато партито не зависи от групата, тогава това започва да ти бъде и последната надежда за поне малко утеха...
Да, Дейв е в болница (според това, че няма нови официални новини), но групата и лейбълът им продължават да си издават сингли и каквото не зависи от присъствието на Дейв.
Настроението на партито щяло да бъде неприятно, в което не мисля, че някой се съмнява. Но за мен лично парти без обвързан концерт има по-голям потенциал от парти след концерт.
Не ме разбирайте погрешно, просто когато се редиш на опашка от 12 на обед, когато цял ден си бил на крака и когато си слушал любимите си песни изпълнени на живо от любимата си група, малко ти е все тая дали след това да ги чуеш пак, но в клуб от диск или mp3. Феновете нямат глас и сили дори да се зарадват на песента, която слушат на афтър парти, а повечето си мислят как да се приберат по-бързо.
Има го и социалният момент, че вместо да се говорят глупости тук, можеше да се обсъждат на живо между феновете, нещо което не се случва често, понеже сбирки на хора от различни градове все по-трудно се организират. В последно време ми се струва, че на феновете им е все тая за "общността" и за останалите фенове, а именно защото DM са група, която има вече фенове от всякакви социални слоеве, които трудно комуникират помежду си.