Винаги като погледна точно този форум се сещам за поезията на fein. Така и не съм си отворил поне 2 теми, понеже не рисувам, не пиша и не свиря (язък). Артистичен талант пък съвсем не притежавам, но пък поне имам самочувствие, че имам талант, хаха.
Зад цялата тема стои една сериозна предистория, която съм описал в
дневника си, за да не натоварвам излишно дължината на публикацията (a.k.a "постинг", което звучи тъпо и неправилно дори и на английски).
Покрай работата с DM.org, успях да натрупам изключително ценен опит, който си заслужаваше всяко едно усилие. За съжаление достигнах до няколко граници, които все още съществуват в България и за които все още ми е криво всеки път като се сетя за дома си. Преди близо 2 години имаше едно по-сериозно събитие, което до голяма степен изигра една от ключовите роли за позицията ми в момента. Донякъде съм щастлив, че само хората, които се занимаваха с организацията станаха свидетели на драмата зад него.
Тук също има драми, също има конкуренция, но има и значително повече възможности, докато в България... възможностите са една на 1-2 години, което озлобява хората до невероятни измерения.
За последните 2 години нещата приеха съвсем нови измерения, в един момент желанието за повече пари, чест и слава продиктува достигане и надминаване на граници. Именно надминаването на граници позволява повишаване на качеството.
Та, моите супер сили a.k.a "талант" са свързани с провеждането на събития. По-надолу в темата съм прикачил няколко семпли от нещата, с които се занимавам и с които съм се занимавал в последно време:
DJ сетове:
PCDS017 - Synth Radio (05-09) depeche mode (1hr)Един от рядките ми сетове, в които всички песни са на DM.
PCDS019 - Synth Radio (06-09) Synthpop // New Wave - (1hr)Главно синтпоп ориентиран сет, комбинация на добре познати песни с някои безизвестни или забравени.
PCDS014 - Synth Radio (04-09) Pop // Trip-Hop // Synthpop - (1hr)Сет който записах в нощта на 14ти с/у 15ти февруари 2009 с доста сантиментална стойност. По настоящем един от най-любимите ми.
PCDS008 - Melancholia Electro-House // IDM // Dub - (1hr)Този сет пък има доста странна история първоначално записах 30 минути през 2006та, а в последствие миналата година добавих липсващите 30 минути.
Пълен плейлист, както и още сетове може да намерите в страницата ми.
Смесици:
De/Vision - The Far Side Of The Moon / Aggro EditРядко съм доволен след като видя или чуя крайният резултат от нещата, които съм свършил. Този mash-up е едно от рядките неща, които всъщност ме карат да се гордея с труда си.
Дизайн:

Чак и цяла страница има посветена на нещата, с които се занимавам:
http://djshunt.com/Избягвам да ви "спамя" с реклами тук, така че ако ви интересува нещо, проверявайте по-често посоченият адрес по-горе.
Пиийс,
Рецоил