DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: 1 ... 6 7 [8]
  Печат  
Автор Тема: 02.04.2010 Букурещ - дата от турнето RECOIL SELECTED EVENTS 2010  (Прочетена 8289 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Admirer
Екип
Публикации: 576

Профил
Отговори #105: 04 Април 2010

Цитат
Ако не друго, то със сигурност само възможността да се здрависаш с ръцете, които са майсторили толкова безвременна и прекрасна музика, си беше нещо много, много ценно.

Абсолютно вярно! Около този човек витае невероятна атмосфера...

Имаше и много забавни моменти при разговорите с някои фенове, докато Алън раздаваше автографи, особено с един с тениска от Ексайтър...или с Валери /Александровстер/, за който каза, че прилича много на тенисиста Федерер и го пита дали все пак не играе тенис  Ухилен И изобщо за мен останаха много добри емоции и спомени от това събитие.

You'll taste the pain
I know
You will harvest what you sow
kirilart
Екип
Публикации: 2258

Профил WWW
Отговори #106: 05 Април 2010

Когато пристигнахме пред клуба около 17.00 часа по нищо освен двата плаката не личеше, че Алън ще има изява там. Самата сграда е бивша фабрика преустроена на клуб в модерно време. Квартала наоколо е меко казано западнал и единствено новопостроения наблизо мол, спасява района.

Завърнахме се пред клуба около 19.30 часа и очаквах вече да има опашка, но нямаше никой. Побутнахме вратите и си влязохме вътре, като мислехме, че това е някакво фоайе или нещо подобно - оказа се, че сме в самата зала. Билета ми си остана непокътнат и честно казано не видях проблем някой да влезе без билет преди 20.00 часа, когато почнаха да контролират вратите.

Видях се с Флорина и няколко от активните в румънския фен-клуб. Обещаха да ми отговорят дали ще има втора сесия с автографи от Алън, но честно казано надеждите ми увяхнаха, като разбрах, че предния ден Алън се е срещал с феновете и е подписал на повече от 100 души. Разгледахме фотоизложбата на долния етаж, мястото беше с грубичък интериор, но пък за сметка на това имаше фитнес уреди. Фотосите бяха добри - нямах съмнения в тях още от страницата на автора в интернет.

Подгряването продължи отегчително дълго за мен и макар да бях с позитивно впечатление от Silent Strike от това което чух в Майспейс, на живо ми досадиха сериозно. Румънска традиция е да излиза по някой член на формацията по никое време и да "изпълнява" дадено парче заедно с останалите. Още ме напушва на смях, като се сетя за младежа, който свиреше на "въздушни барабани" при подгряването на Девижън. Този път изненадата се появи с един мини KORG. Въртеше копчетата и се поклащаше напред - назад в такт с музиката. Горката машинка го пое целия поне стотина пъти, от моята позиция сценката изглеждаше доста комично и вече виждах точката с 18+ как се появява на екрана.
 Ухилен

/на снимката е във фаза пълен напред/

Завършека на подгряването ми донесе двойна радост - Флорина дойде и ми каза, че след концерта Алън ще подписва и ще се снима с който пожелае на долното ниво на клуба. Като заговорихме за Алън и хоп излязоха с Пол Кендъл на сцената. Споделям впечатлението на останалите, че и двамата излъчваха някаква непринуденост от сцената, както и чисто удоволствие от това, което правят.

Забелязах и търсещия многократно поглед на Алън директен контакт с публиката. Оглеждаше реакциите на всеки поотделно и се подсмихваше, когато някой го заинтригува. Тази хипотеза се потвърди, когато каза на Aleksandrovster докато му даваше автограф, че го помни, като пресъздаде словесно цялата случка, точното му местоположение в залата и т.н.

Чудесно сглобен сет, както и много качествена визия на екрана зад двамата. Съжалявам само, че не чух Jezebel, а съм почти сигурен че някъде в нета бях гледал клипче от друга дата, в която я изпълняват. Може и да греша, затова ще проверя като ми остане повечко време.

След неусетно преминалия час и четвърт се смъкнахме в мазето в очакване на Алън. После всеки получи своето късче щастие, непринудена усмивка, тънък хумор и разбира се снимка с мистър Уайлдър. Лично на мен ми се върна малка частица от надеждата, че човек прекарал толкова години в музикалния бизнес, може да бъде толерантен към феновете си, да не изпада в безумна мания за величие и да бъде повече човек. Накрая си направихме обща снимка за спомен, на която пак не сме всички, но следващия път ще се броим поименно.
Усмивка

От мястото на събитието и около него - аз
Последна редакция: 05 Април 2010 от kirilart
dm
Възбуден
*
Публикации: 126

Профил
Отговори #107: 06 Април 2010

За мен събитието също беше невероятно. Ухилен Благодаря на всички за добрата организация по пътуването и много се радвам, че успяхме да се запознаем на живо.
Няма какво повече да добавя като разказ, мисля че другите бяха много ичерпателни  Доволен .
За мен вълнението достигна връхната си точка когато Алан застана на един метър от мен, разбира се  Плезене.
Много ми харесаха версиите на парчетата лайф, по инструментални бяха без много вокали, което беше супер. Never let me down  и Allelujah най-много ме изкефиха. Но визуализациите на всички парчета бяха много впечатляващи - имаше избухване на бомби и друг вид бомби  Намигване  Плезене
Взех си автограф на негова снимка от 101 двд-то и той много се зарадва от факта, каза 'I remember that", като разгледа цялата книжка. Също така ми каза, че ми се спомнял сред публиката как танцувам и се кефя , което много ме развълнува и забравих какво аз исках да му кажа, ама то това няма голямо значение .

Аз също направих малко снимки, които ще споделя, а клипчетата, които направих, ще ги пратя на Кирил да ги качи в сайта.

* DSC00204.JPG (1368.79 KB, 2048x1536 - видяно 72 пъти.)

* DSC00206.JPG (1392.23 KB, 2048x1536 - видяно 69 пъти.)

* DSC00209.JPG (1351.25 KB, 2048x1536 - видяно 69 пъти.)

* DSC00223.JPG (1364.79 KB, 2048x1536 - видяно 65 пъти.)

* DSC00224.JPG (1317.38 KB, 2048x1536 - видяно 63 пъти.)

'Down on the ground I'm bound till the morning light'
dm
Възбуден
*
Публикации: 126

Профил
Отговори #108: 08 Юни 2010

А ето и видеото, което направих на събитието Усмивка
Не е с много добър звук, но пък е готин спомен
http://www.youtube.com/watch?v=4-cbP_v_wZc

'Down on the ground I'm bound till the morning light'
Страници: 1 ... 6 7 [8]
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.