|
The Fein
|
На специална пресконференция СМЕ дадоха повече светлина около гостуването на Депеш Мод в България. На въпросите на медиите отговаряха Иван Несторов - Амебата и Димитър Ковачев - Фънки от SME и Станислава Армутлиева - Саня от EMI/Анимато Мюзик.
Продажбата на билети за концерта ще стартира на 23 януари 2006 г. Цената им ще бъде между 25 и 50 лв.
"Все още не са уточнени съпорт актовете на Depeche Mode", каза Димитър Ковачев и подчерта: "Много искаме да има съпорт от българска страна, но той трябва да е на съответното ниво. Няма да е нито Sheky And The Bloodyboys, нито Artery, нито Нина Николина. Не е изключено да е от съседна държава."
Хонорарът на Депеш Мод остава в тайна, но организаторите разкриха, че той е единствено съизмерим с този на Металика от концерта им през 1999 г. Иван Нестеров разсея притесненията и каза, че дори и при лошо време, концерт ще има, тъй като стадион Локомотив разполага с нужното оборудване.
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
sme.jpg (7.36 KB, 150x137 - видяно 3636 пъти.)
|
| Последна редакция: 14 Декември 2005 от Padan Fein
|
Quand vous en serez au temps des cerises Si vous avez peur des chagrins d'amour Evitez les belles Moi qui ne crains pas les peines cruelles Je ne vivrai pas sans souffrir un jour Quand vous en serez au temps des cerises Vous aurez aussi des chagrins d'amour...
|
|
|
|
Recoil
|
|
Отговори #1: 13 Декември 2005 |
|
|
а какво става с подгряващите групи, с които Depeche Mode имат договор ?
|
|
|
|
|
|
MAO BOY
|
|
Отговори #2: 15 Декември 2005 |
|
|
Bravery
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
|
Admirer
|
|
Отговори #3: 15 Декември 2005 |
|
|
А дали ще са те? Доколкото разбрах, все още не е ясно 
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
|
MAO BOY
|
|
Отговори #4: 15 Декември 2005 |
|
|
верно не е ясно, честно да си кажа предпочитам да са те, не че съм ги слушал. не мога да си представя фм подгрявани от българска група.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
|
|
|
cxt
|
|
Отговори #6: 15 Декември 2005 |
|
|
100% няма да ги подгрява БГ група - depeche mode все пак не са нормална група ... при тях нещата са прекалено изпипани. Възможно е да са Bravery въпреки, че се съмнявам... много ми е чудно какво ще стане в крайна сметка
|
I guess I am a spoiled brat But compared to you, I'd rather be that.
|
|
|
ema
Новороден

Публикации: 1
|
|
Отговори #7: 30 Декември 2005 |
|
|
sigurno li e dali konzerta 6te bade na stadion lokomotiv??? nekoi da znae ot kolko moje bi 6te bade konzerta??? kade moga da s kupia bilet???
|
|
|
|
|
|
kiko
|
|
Отговори #8: 30 Декември 2005 |
|
|
sigurno li e dali konzerta 6te bade na stadion lokomotiv??? nekoi da znae ot kolko moje bi 6te bade konzerta??? kade moga da s kupia bilet???
За сега е сигурно, че ще е на стадион Локомотив. Проджбата на билети започва от 23.01.2006 г. Ще се продават както обикновено в Билетния център на НДК.
|
|
|
|
|
|
Recoil
|
|
Отговори #9: 08 Януари 2006 |
|
|
замислих се кога за последно групата е имала турне по стадиони... има-няма 12 години.
|
|
|
|
|
|
kirilart
|
|
Отговори #10: 15 Януари 2006 |
|
|
Днес си играх със сателитните карти на Google, та наминах към стадион Локомотив в София, да огледам къде ще разпределяме публиката  Направих една снимка за спомен... Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
|
|
Пях-сДепеш
|
|
Отговори #11: 16 Януари 2006 |
|
|
Днес си играх със сателитните карти на Google, та наминах към стадион Локомотив в София, да огледам къде ще разпределяме публиката  Направих една снимка за спомен... Някаква идея(от този "птичи поглед") кой на къде ще се разпределя? 
|
freelove for everyone
|
|
|
halojo
Опасен

|
|
Отговори #12: 16 Януари 2006 |
|
|
Май няма да разберем до 23-ти. Все още си държа пари за VIP, но въобще нямам идея, дано поне тогава стане ясно всичко.
|
I need to drink, more than you seem to think
|
|
|
|
Nyna
|
|
Отговори #13: 16 Януари 2006 |
|
|
Не съм ходила на стадиона, но като гледам два сектора ги няма. Интересто ми е къде ще е сцената, най-вероятно по ширина, но от коя страна- от към Локо или другата и съответно къде ще е VIPа- за да не ми пречи питам. От др страна предпочитам да съм на трибуните, за да съм малко по-високо и предполагам, че ще се вижда по-добре, но все пак само ако си близо до сцената, а на този стадион нещо не мога да си го представя.
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
julianep
Ултрас
|
|
Отговори #14: 16 Януари 2006 |
|
|
Интересто ми е къде ще е сцената, най-вероятно по ширина, но от коя страна- от към Локо или другата и съответно къде ще е VIPа- за да не ми пречи питам. Обикновено сцената се монтира по ширина, но ти явно говориш за дължина  Предполагам, че ще е от най-горната страна на снимката ... така беше на концерта на Black Sabbath (където аз така и не отидох) 
|
|
|
| Последна редакция: 16 Януари 2006 от julianep
|
|
|
|
|