|
The Fein
|
След като се разбра, че Suffer Well ще е третия сингъл от Playing The Angel и ще излезе през февруари, списание Side-Line публикува, че вероятно като четвърти ще бъде издадена John The Revelator.
Освен Suffer Well, през февруари 2006 ще се преиздадат старите албуми в специални колекционерски издания. Все още не е ясно, какво точно ще включват.
Още новини - скоро!
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
| Последна редакция: 23 Декември 2005 от Padan Fein
|
Quand vous en serez au temps des cerises Si vous avez peur des chagrins d'amour Evitez les belles Moi qui ne crains pas les peines cruelles Je ne vivrai pas sans souffrir un jour Quand vous en serez au temps des cerises Vous aurez aussi des chagrins d'amour...
|
|
|
|
MaoriGirl
|
|
Отговори #1: 23 Декември 2005 |
|
|
Дано не си остане само слух.Пар4ето е с голям хитов потенциал,лесно смилаемо е и мисля,4е ще бъде много добре прието 
|
|
|
| Последна редакция: 23 Декември 2005 от MaoriGirl
|
|
|
|
|
MAO BOY
|
|
Отговори #2: 23 Декември 2005 |
|
|
Искам Лилиан, но все си мисля, че ще е парче на Мартин.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
|
Отговори #3: 23 Декември 2005 |
|
|
Revelator-a е добре дошъл за четвърти сингъл,една от най-любимите ми песни в албума,а и звучи страхотно live!  Хайде,дано пък петият сингъл да е някоя от песните на Мартин,да се отчете и той все пак! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|
loosemyself
|
|
Отговори #4: 23 Декември 2005 |
|
|
сташно се радвам че това парче ще е сред синглите &DPadan, имаш ли някаква информация дали ще имаме в България достъп до преиздаваните албуми? 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
|
The Fein
|
|
Отговори #5: 23 Декември 2005 |
|
|
сташно се радвам че това парче ще е сред синглите &DPadan, имаш ли някаква информация дали ще имаме в България достъп до преиздаваните албуми?  Ами освен ако не дойдат няколко вносни копия...честно казано не вярвям Анимато да издадат над 10 албума с цена 15 лева, при положение, че надали ще се продават. Не вярвам да има много хора, които както си имат всички албуми да тръгнат да си ги купуват отново... но кой знае...
|
|
|
| Последна редакция: 23 Декември 2005 от Padan Fein
|
Quand vous en serez au temps des cerises Si vous avez peur des chagrins d'amour Evitez les belles Moi qui ne crains pas les peines cruelles Je ne vivrai pas sans souffrir un jour Quand vous en serez au temps des cerises Vous aurez aussi des chagrins d'amour...
|
|
|
ivche
Новороден

|
|
Отговори #6: 23 Декември 2005 |
|
|
евала, тва е супер добро парче 
|
|
|
|
|
|
Ginger
|
|
Отговори #7: 24 Декември 2005 |
|
|
John The Revelator наистина е един доста добър избор за 4-ти сингъл.Песента е достатъчно оригинална и мисля,че ще звучи доста добре.Интересно ми е дали в този сингъл ще има някой b-side от тези,които Hillier беше споменал.
|
"Когато на хубав човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво - това вече е чалга"
|
|
|
|
The Fein
|
|
Отговори #8: 24 Декември 2005 |
|
|
Интересно ми е дали в този сингъл ще има някой b-side от тези,които Hillier беше споменал.
Ами третия от споменатите би-сайдове Better Days ще е вероятно в Suffer Well. Освен ако не запишат някоя нова песен покрай турнето, както се случи с Dirt.
|
|
|
|
halojo
Опасен

|
|
Отговори #9: 24 Декември 2005 |
|
|
И аз се надявам на добри b-sides, засега се представиха отлично с тях  Иначе на мен ми е любопитно дали Anton Corbjin ще режисира и JTR и въобще визуализацията на тази песен ми е интересно как ще я направят. Може да заложат на някое концертно изпълнение, но честно казано не предпочитам този вариант. Ако ще изкарват live сингъл, по-добре това да бъде евентуалния 5-ти...
|
I need to drink, more than you seem to think
|
|
|
|
Recoil
|
|
Отговори #10: 06 Януари 2006 |
|
|
албумите ще бъдат ремастерирани. като качеството им значително ще е по-добро. не знам дали за това преиздаване става въпрос. както споменахме преди време... групата ще се събере в предишният си формат за ремастерирането на някои от албумите, няй-вече за songs of faith and devotion. дали анимато ще ги издадът или не... един господ знае, но един ден като се появи по-добър лейбъл с цели ... вероятно ще издаде въпросните дискове, понеже старите няма да се печатат. същото се случи с бокс сетовете преди време. в българия ме съмнява някога да ги внесат... за един бокс не вярвам някой да даде 60-70 лева. тези хора, които имат парите... си ги намират от други държави така или иначе.
|
|
|
| Последна редакция: 06 Януари 2006 от Recoil
|
|
|
|
|
MO.
Гост
|