DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1]
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [2 ЯНУАРИ 2006] Джеймс Холден ремиксира The Darkest Star  (Прочетена 1003 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 876

Профил WWW
02 Януари 2006

Депеш Мод още един път доказват, че са водеща фигура в ремикс сцената - този път те са поискали услугите на младия и признат от мнозина за гений английски ремиксатор / DJ / продуцент Джеймс Холден, който е направил своя дарк-техно/прогресив интерпретация на The Darkest Star. Все още не се знае за какво точно е предназначен този ремикс, но според екипа, той най-вероятно ще види бял свят като част от 3-ия сингъл Suffer Well.

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

* james_holden.jpg (5.54 KB, 150x112 - видяно 2023 пъти.)
Последна редакция: 09 Май 2006 от dobomode
halojo
Опасен
**
Публикации: 219

Профил
Отговори #1: 02 Януари 2006

Приятен микс... По моето скромно мнение не е кой знае какво, [препоръчвам ви Nothing(Vocal mix) или въобще има много приятни сетчета на James Holden из нета, за почитателите на house-a]. Надявам се да се появи от някъде някой микс, който да покаже огромния потенциал на тази песен, защото според мен Depeche не са си свършили изрядно работата.

I need to drink, more than you seem to think
cxt
Посветен
*
Публикации: 301

Профил WWW
Отговори #2: 02 Януари 2006

Nothing(Vocal mix) става, обаче ремикса на darkest star ... ме остави с пръст в уста- въпреки, че от доста време слушам хаус музика не бях попадал на такова нещо- малко DJи ще успеят без да забързат вокала да направят добър клубен микс- нещото което е по- похвално е че е засилил мрачността и меланхонията в песента което пък съвсем не очаквах ... !!! много 10x за микса Одобрение

I guess I am a spoiled brat
But compared to you, I'd rather be that.
halojo
Опасен
**
Публикации: 219

Профил
Отговори #3: 02 Януари 2006

Прав си... Нуждая се от малко повече слушане и сигурно ще ми стане сред любимите. А и определено не е еднообразен. Вокалите даже са забавени, поне така ми се струва.

I need to drink, more than you seem to think
cxt
Посветен
*

Профил WWW
Отговори #4: 02 Януари 2006

личи си че нарочно е оставен муден вокала... наистина много добро попадение в ремиксите на depeche ...

dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 876

Профил WWW
Отговори #5: 02 Януари 2006

Мен ме кефи адски много, но все си мисля, че това не е пълната версия. Искам да чуя финалното "stay as you are the darkest star, shining for me majestically" с пълна сила. Усмивка
cxt
Посветен
*

Профил WWW
Отговори #6: 02 Януари 2006

Искам да чуя финалното "stay as you are the darkest star, shining for me majestically" с пълна сила. Усмивка
може да го пази за вторият си микс на песента Намигване Пощурял

rapidfire
Луд за връзване
Някой
*
Публикации: 9

Профил
Отговори #7: 03 Януари 2006

baia shumotevica ima v toia remix.... slaba rabota spored men
Страници: [1]
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.