Хе, хе, Фейн ме изкара професор по реклама и композиция в Харварт (ако има там такава специалност)

Моето мнение и дарк възторг само се допълни....повече от доволен и "разнообразен" и освежен се чувствам от чисто графично дизайнерска ДМ гледна точка!

Особено си падам от съвсем малък и след това в художественото училище по колажа, а и много често в мои професионални периоди на работа (и зацикляне!!

) Аз харесвам този артуърк на Корбин и мен лично пък ме кефи разнопосочната шрифтова композиция на надписите! Най-много се изкефих от пернатото черно човече.....дарк фреши лудост! Няма да давам примери на защита по темата в полза на Антон, или да сравнявам с Кюър 2004, само ще добавя, че съм наистина доволен....впечатлен не, но определно не си блъскам главето у дъ уолът кат' Паданчо горкият....спри, че на партитата няма да се допускат инвалиди....заради мелето, което се очаква....ништо анти инвалидно нямах на идея!!!

......смятам, че целият екип е искал да каже....."това е откровен албум за това какви сме всъщност, колко елементарни сме, а на какви играем и усложняваме плана за живота ни......вместо да сме чисти като децата, ние се самоизяждаме......убиваме любовта, очакването на другите, правим се на това, което не сме......минимализмът на визията и донякъде '80тис звученето са опит да се прочистим......но от това, което виждаме в огледалото ни се иска да си бием главите в него като Фейн!!!" МО.