DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  
Автор Тема: НОВИНИ: [11 АВГУСТ 2005] Обложката на Playing The Angel  (Прочетена 1243 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kirilart
Екип
Публикации: 1609

Профил WWW
11 Август 2005

Ето обложката на новият албум от официалният сайт на групата...

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.

* pta_cover_wm.jpg (26.61 KB, 369x369 - видяно 247 пъти.)
Последна редакция: 12 Август 2005 от kirilart
The Fein
halfway there, mostly nowhere
Екип
Публикации: 2287

Профил WWW
Отговори #1: 11 Август 2005

Последна редакция: 11 Август 2005 от Padan Fein

Quand vous en serez au temps des cerises
Si vous avez peur des chagrins d'amour
Evitez les belles
Moi qui ne crains pas les peines cruelles
Je ne vivrai pas sans souffrir un jour
Vous aurez aussi des chagrins d'amour... 
kirilart
Екип

Профил WWW
Отговори #2: 11 Август 2005

Помага ли???

Аз още я гледам втрещен, ако имаше как щях да завъртя монитора надолу с главата да я погледна и така...може пък наопъки да съм я гледал Шок
The Fein
Екип

Профил WWW
Отговори #3: 11 Август 2005

Искам да дойде МО. и с професионалното си мнение да каже,че това е супер перфектна обложка...защото за мен е...добре де,фона е добър,но какво е това...нещо,което се вее отред???

Evitez les belles
kirilart
Екип

Профил WWW
Отговори #4: 11 Август 2005

МО.
Цитат
Моето мнение е, че обложката е идеална, перфектна, подходяща и савсем издържана като графичен дизайн и композиция, както винаги е било, откакто Антон Корбин се зае с нашите хора! Хенд мейк шрифтовете са негова запазена марка и това, че напомнят за дизайн от предните албуми и сингли е нормално, савсем концептуално според мен. Като видиш на витрината ДМ сингъл или албум го разпознаваш веднага...

То на мен ми се струва и за зоо магазин подходящо, новата храна за врабчета...за да си играят като ангелчета, сити и доволни Ухилен

Не е важна обложката, а музиката...за нея поне ще носят отговорност самите Депеш!!!!
dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 876

Профил WWW
Отговори #5: 11 Август 2005

На мен ми харесва доста. Прекалено много поставяте тази обложка в контекста на старите им неща. Различна е, уникална е и това е важното!
The Fein
Екип

Профил WWW
Отговори #6: 12 Август 2005

На мен тази версия повече ми хареса...
http://www.norbl.webpark.pl/pta2_cover_wm.jpg
 Очиврът

Evitez les belles
MO.
Гост
Отговори #7: 12 Август 2005

Хе, хе, Фейн ме изкара професор по реклама и композиция в Харварт (ако има там такава специалност) Ухилен Моето мнение и дарк възторг само се допълни....повече от доволен и "разнообразен" и освежен се чувствам от чисто графично дизайнерска ДМ гледна точка! Ухилен Пощурял Шок Особено си падам от съвсем малък и след това в художественото училище по колажа, а и много често в мои професионални периоди на работа (и зацикляне!! Целувка) Аз харесвам този артуърк на Корбин и мен лично пък ме кефи разнопосочната шрифтова композиция на надписите! Най-много се изкефих от пернатото черно човече.....дарк фреши лудост! Няма да давам примери на защита по темата в полза на Антон, или да сравнявам с Кюър 2004, само ще добавя, че съм наистина доволен....впечатлен не, но определно не си блъскам главето у дъ уолът кат' Паданчо горкият....спри, че на партитата няма да се допускат инвалиди....заради мелето, което се очаква....ништо анти инвалидно нямах на идея!!! Ухилен Пощурял Намигване Одобрение......смятам, че целият екип е искал да каже....."това е откровен албум за това какви сме всъщност, колко елементарни сме, а на какви играем и усложняваме плана за живота ни......вместо да сме чисти като децата, ние се самоизяждаме......убиваме любовта, очакването на другите, правим се на това, което не сме......минимализмът на визията и донякъде '80тис звученето са опит да се прочистим......но от това, което виждаме в огледалото ни се иска да си бием главите в него като Фейн!!!" МО.
....... love is all we need .......
kirilart
Екип

Профил WWW
Отговори #8: 12 Август 2005

Цитат
На мен тази версия повече ми хареса...
http://www.norbl.webpark.pl/pta2_cover_wm.jpg

Одобрение не е лоша, може малко черни перца по главата да се добавят. Ухилен
v1l10l80r
Господар
Публикации: 190

Профил
Отговори #9: 15 Август 2005

men oblojkata me vpechatli i me grabna vednaga...
mnogo poveche ot 'unikalnata' roza na violator naprimer...
predi vsichko zashtoto e vlojeno adski mnogo v neq... i mi pasna prekrasno kum 'Playing The Angel'... leka provokaciq (ako trqbva da go sravnqvame s Exciter i .... ami da !Exciter) i igra na dumi... s temi, tyi liubimi na dm... strah,samota,prestruvka...
i vse pak CHOVEK.

I wrap my white arms around the
black box where you live now and
listen to you talk to me all night.
Recoil
Екип
Публикации: 1513

Профил WWW
Отговори #10: 16 Август 2005

ам, имам чувството, че и една черна точка на бял фон да беше... пак щяхте да ах-кате и ох-кате и да изпадате в захлас
dobomode
Умореният
Нощен Любовник
Публикации: 876

Профил WWW
Отговори #11: 16 Август 2005

ам, имам чувството, че и една черна точка на бял фон да беше... пак щяхте да ах-кате и ох-кате и да изпадате в захлас

Е, тази обложка трябва да е дело на моя адаш - Йордан Радичков - той ги рисува такива... хехе  Ухилен
rado
Кукла
Публикации: 35

Профил
Отговори #12: 16 Август 2005

Това черното в цетъра не ми харесва.Обложката си е представях подруг начин.
sinner
Възбуден
Публикации: 151

Профил
Отговори #13: 16 Август 2005

I az ne sym vyv vyztorg ot oblojkata kato vid  Нерешителен Nooo smisyla, koito e vlojen v neq mi haresva, a i e dosta dylbok (kato zapo4na da razsyjdavam nad tova namiram vse pove4e i pove4e smisyl  Плезене  Плезене  Ухилен ) Vse pak zaglavieto na albuma si e igra na dumi v izvesten smisyl, taka 4e spored men tazi oblojka mu pasva idealno  Намигване

Страдание! Едно страдание безлично,
жалко, безразлично,
там негде по средата
на истината и лъжата...
Nyna
Ултрас
Публикации: 696

Профил
Отговори #14: 16 Август 2005

А може би това е едно миловидно, стилизирано дяволче, което се крие във всеки от нас, докато се преструваме на ангелчета, а ?  Зъл
 Според мен обложката е perfect като замисъл и изпълнение  Одобрение Одобрение Одобрение
 Минималистична и експресивна....
Последна редакция: 16 Август 2005 от Nyna

...you take me there, you take me where...
Страници: [1] 2  Всички
  Печат  

Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.