DM.org

Архив => Концертът => Темата е започната от: Ginger в 22 Юни 2006Титла: Sofia,No Good...
Публикувано от: Ginger в 22 Юни 2006
Имаше някои неща,които ми развалиха настроението на този концерт,а сверявайки мнения на приятели,разбрах че и те са останали с впечатления,подобни на моите.
Първо съм малко разочарован от някои хора от форума,които не бяха приятелски настроени и не използваха възможността да се запознаят с повече хора,а гледаха тъпо,безразлично и мудно.
Слвд това искам да споделя неудовлетворението си от "феновете",които бяха на концерта.Аз бях заедно със Светльо,и двамата бяхме постоянно блъскани от всякаква паплач,която просто не можеше да стои на едно място като хората.Отделно имаше скинари,и наркотизирани лумпени,като някои от тях спокойно се дрогираха на 2 метра от нас....Имаше и живи селяни,облечени в стил "като на сгоден циганин брат му",които съм сигурен,че не знаеха на концерт на коя група са изобщо.
Иначе,както и предполагах в радиус от 10 метра около нас,май само аз и Светльо знаехме и пяхме всяка една песен и хората даже ни гледаха малко тъпо-те горките знаеха едва 5-6,ама.....фенове.
Споделете и вашите негативни преживявания от обстановката по време на концерта (ако сте имали такива) тук,а ако само аз съм леко негативно настроен,то нека екипа да изтрие темата.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: iliakinanev в 22 Юни 2006
Ginger, според мен е нормално да има всякакви хора на коцерта. Такава е реалноста. На всеки му се иска концерта да мине така както той иска. Колкото до песните и знаенето на текстовете ще се съглася. Но все пак има и фенове и фенове. Имаше и такива които знаеха текстовете но предпочитаха да гледат.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: resurrection в 22 Юни 2006
съжалявам, че не можех да вдигна сестра ми, за да види и тя малко

не знам защо си обръщал внимание на другите хора


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Lu в 22 Юни 2006
Ако трябва да бъда честна и оставя личните си позитивни емоции от концерта на страна, имаше хора, които наистина не знаеха за какво са там. До мен, пред сцената имаше хора, които откровено изпростяваха и се държаха като на концерт на hard core група - блъскане, опити за леко пого, абе направо ужас. Това, че не знаеха текстовете май им беше най-малкия проблем.
Друго, което много ме издразни бяха хора дошли в 20:30 часа, които много държаха да са най-отпред и изобщо не се съобразиха, че има други дошли в 17 и бяха готови да ни прегазят, за да се докопаят до сцената. Вярно, че това не е симфоничен концерт, но май всичко опира до някакво възпитание и липса на концертна култура в България.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Recoil в 22 Юни 2006
Ginger, до голяма степен зависи и от това къде точно си бил.
Логично е, че колкото повече отиваш назад, толкова е по-малка вероятността да срещнеш по-образовани фенове.
Аз имах подобрен проблем на концерта на Placebo преди години.

Противно на очакванията ми, зоната пред сцената не беше твърде претъпкана и не успяха да ме смажат.

Най-голямата глупост, която видях изобщо покрай концерта (изключвам феновете, които бяха объркали стадиона и датата), беше щандчето, на което продаваха гебапчета...

Нещото, което се опитвам да изтрия от спомените си е... как някой реши, че трябва да замери Дейв с шапката си. Последван от примера... друг фен се опита да замери Дейв с хартиена топка (направена от табела)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: MAO BOY в 22 Юни 2006
вече от няколко места ми казаха, че на връщане от пътечката някой е хвърлил бутилка с вода по дейв, която го е ударила по гърба... тъпаци има навсякъде и софия в никакъв случай не прави изключение.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: maya_v в 22 Юни 2006
Наистина имаше хора, които бяха отишли там, само и само после да се хвалят, че са били но концерт на Депеш Мод. Когато чакахме да ни пуснат на стадиона, пред мен имаше три девойки, облечени като за концерт на някой рап изпълнител, та попитах ги аз в кой сектор ще бъдат, да за им дам табели, а те ми отговориха, че ще са в синия и като понечих да им дам табелите, същите ми заявиха, че не им се занимава и отказаха да ги вземат. Сигурно е имало доста такива "фенове" на стадиона и за щастие на първа линия, където бях поне нямаше такива.
Нещото, което ми развали настроението в някаква степен след концерта беше проблемът с придвижването от стадиона към центъра. Нямаше градски транспорт, нито свободни таксита, та трябваше да извървя тези 5-6 км. от стадиона да клуб "Бекстейдж" пеша, "благославяйки" Столична община, и всички "бакшиши".


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Watermark в 22 Юни 2006
Аххх, същата случка с табелите имах и аз -  първите на които се опитах да  дам се дръпнаха като опарени, все едно се опитах да им продам нещо.. (малко по късно се оказа, че цялата тая агитка е за входа от другата страна на стадиона и трябваше да заобиколят точно минути преди да започнат да ни пускат, не се сдържах да не позлорадствам >:D). Няколкото хлапета пред мен, които плахо си взеха две табели пък имаха нужда от разяснения защо аджеба пише точно това на табелите и що е то Rush  и има ли почва у нас..
За сметка на това, когато влязох вътре попаднах на хора които искрено се зарадваха, че се добраха то табелки.. Шарен свят.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: zuu в 22 Юни 2006
И аз бях в зоната пред сцената, но противно на очакванията ми и там не преобладаваха по-образованите фенове или поне тези зад мен не бях от тях. Вместо едно елементарно Оооо повечето да се опитват да извикат групата с пляскане, крещене, възгласи "още", "бис" и т. н. (само липсваше някой да се провикне "дай, дай, дай", а може и да не съм го чула...)

Замерянето по Дейв няма смисъл да го коментирам.

Тези който се дрогираха необезпокоявано изглежда ги е имало навсъкъде. Някои по-социални елементи дори предлагаха да те почерпят, а след отказ - ти хвърлят един поглед от рода "Леле, колко си смотана!!!"

Манджите и пиенето по стадиона бяха напълно очаквани и чак сега си обяснявам политиката на СМЕ -  " На стадиона няма да се допускат лица, употребили алкохол или наркотични средства" Гениално! Значи това ще рече "Бъдете добре подготвени на старта, зощото след като влезете в стадиона, спокойно можете да се омажете"

И да не забравя да спомена кулминацията! Когато излизах от стадиона чувам една девойка (предполагам,че беше около 25) да коментира с леко раздразнение "Еее, там пък едни ЧИЧКОВЦИ не спряха да крещят. Знаеха им всичките песни, ДОРИ и по-старите!!!
В тази връзка предлагам всички потребители на форума да добавят едно 4i4ko пред nika си !


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Recoil в 22 Юни 2006
Наистина съм с уникално добро впечатление от концерта и от самата група, но като чета тази тема ми става смешно. В смисъл, избирам си да се смея, вместо да плача...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Watermark в 22 Юни 2006
Цитат
В тази връзка предлагам всички потребители на форума да добавят едно 4i4ko пред nika си !

Предвид на това, че знаем даже и първите им парчета, предлагам направо 'дядо'.  :D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Murry в 22 Юни 2006
Здравейте, от доста време преглеждам форума и най-сетне реших да се регистрирам, може би куража ми дойде след вчерашната велика вечер :)
Страхотно се получи това с табелите и според мен ефектът беше голям, защото ако всеки си беше драснал някаква различна фраза, едва ли екипа на ДМ щяха да се впечатлят така O0
Напълно споделям негативите ви по отношение на замерянето на Дейв. Аз бях доста близко и точно от тази страна, от където прелетя въпросната шапка ли беше или мръсна тениска. Изтръпнах като го видях &| Направи ми впечатление, че Дейв не реагира...
Като цяло около мен феновете бяха супер надъхани и заедно си попяхме и се насладихме на цялото събитие :angel:


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Alt в 22 Юни 2006
хвърлената шапка не я видях, но хвърлен смачкан лист видях... no comment.

както и при вас и в моят сектор имаше леко предрусали лица... или поне даваха вид на такива. две девойки се опитаха да минат с номера 'лошо ми е, направете място да стигна до първия ред' и всъщност успяха да го направят. Не знам, сигурно е имало такива, на които наистина им е станало лошо сред тълпата, но тези двечките взеха да се кикотят в момента, в който им направихме място да дойдат до нас...

в последствие сестра ми предложи, че може би пък трябва ние на свой ред да пробваме с 'лошо ми е, изкарайте ме на сцената при Dave...'  :D &D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: personal_Dessy в 22 Юни 2006
В един друг форум някаква девойка разказва, как била точно отпред. Ето "извадки" от ценните й впечатления:

Цитат
Отпред, до мен имаше луди женички, с листи в ръце, на които пишеше "We rush For You" 
Цитат
Няколко пъти Дейв пееше, кълчеше си прекрасното дупе и се мяткаше на метър от мен. Разглеждах го детайлно.

Ето такива "фенове" разправят, че се интересуват от музиката на Depeche Mode и много я разбират  :-X


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: zuu в 22 Юни 2006
Е, вече и на мен ми стана весело :D :D :D Особено това с "листите" и "мяткането"  :D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: iliakinanev в 22 Юни 2006
Предлагам да се спре да се злобее по адрес на който и да е било присъствал на концерта. Представете си че на концерта бяхме само най-верните фенове знаещи всяка песен и текст, коите не се друсаме и т.н. Щяхме да сме 1000 максимум. Така че нека да уважим всеки които е отделил от бюджета за да бъде на концерта. Порицавам само тези които са хвърляли разни глупости по Дейв. Тук вече минаваме в друга категория :) За такива няма извинение.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: jamais vu в 22 Юни 2006
Като цяло не станах свидетел на ексцесии, но една случка много ме смути и още не мога да си я обясня: бяхме вдигнали плакатите, когато някой започна да ни бута и един индивид с изключително злобен поглед ни изтръгна няколко преди да се усетим, пусна ги на земята и се изнесе бързо-бързо...Защо беше това? Аз си взех моето за спомен...
А и аз си направих гимнастика до Backstage "благославяйки"


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: The Fein в 22 Юни 2006
Концертът беше невероятен, а и самата група май остана приятно изненадана - според мен, надали са били сигурни какво да очакват от българската публика.

Колкото до самата публиката - наистина имаше доста заблудени персони, като някои се бутаха ужасно.

Но мисля, че трябва да се съсредоточим върху позитивното - видяхме Ги и Те бяха велики, каквито винаги са били и ще бъдат!  :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: personal_Dessy в 22 Юни 2006
Нямам думи при такива "коментари" (http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=5232&pid=49548&mode=threaded&show=&st=&#entry49548)... Много тъжно...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Blagovesta в 22 Юни 2006
 :D я от какви неща се впечатляват хората и какви проблеми имат само. Аз след концерма можеше да тичам сигурно до Пловдив нищо че бяхме с кола. А онова с Бритни няма да го коментирам, защото каквото и да напиша човек който мисли по този начин трудно би ме разбрал. &|


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: ballbreaker в 23 Юни 2006
   No Good...зад мен имаше една..мммм... госпойца, която ми стигаше до плешките и орева половината стадион "Мъ тъка нищо немога да виждааам!!!....Стой наклонен налявооо...!!!" ...?!?!... и непрекъснато ме подбудваше, като че от лявата ми страна терена беше свободен и няма жив човек...
   Като изключим този дразнещ момент, всичко мина много добре :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Blagovesta в 23 Юни 2006
Аз пък не зная кой какво прави около мен. Беше страхотно още съм като шемет нищо че вчера цял ден ревах. Но днес ще ги видим пак O0 на летището ОБИЧАМ ГИ :'(


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: fallen star в 23 Юни 2006
Освен дивото блъскане около мен и постоянните пререкания кой да мине отпред и кой в колко часа е дошъл,мога само да се оплача,че някой ми изпи водата :)/,но сега това ми е смешно.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: InnerSmile в 23 Юни 2006
 
 Хмм...аз също не знам всички текстове на песните на групата, не пях на всички песни, но въпреки това наистина много ги харесвам...не знам как според вас трябва да изглежда истинският фен, но като гледам сте му измислили репертоар...не знам колко е правилно това...всеки по различен начин изживява музиката на depeche...kakто и по различен начин показва това...
  Ревностно пазите групата от псевдофенове, но музиката е за всички ... някои ще намират в нея повече, други по-малко - вие не можете да отговаряте за това, камо ли пък да се ядосвате...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: ecmjazz в 23 Юни 2006
Ами и аз като знам всички текстове от Ултра назад сигурно ще съм при дядовците.. Иначе това, дето хвърляха по Дейв, беше грозна българска простотия наистина.. Някой каза, че в същност било женски гащи? Ама много голямо ми се стори за гащи..
Иначе в синята зона беше сравнително културно и с много отдадени фенове (поне в задната част).. Нямаше дроги или поне аз не видях, така че тая грозна страна съм я пропуснал.. Мен ме издразни това, че почти никой не отговори на отчаяните ми опити да викам ааа-а-а-а като края на Waiting for the night, както съм виждал да прави публиката на One Night in Paris и дори на DM - Live @ Rock AM Ring или както там се казваше второто видео.. Само по едно време няколко души точно зад бариерата отговориха и аха- да го подемат и други ама умря работата.. Но все пак съм доволен като цяло щото целия стадион ми изглеждаше наелектризиран.. Много ще са ми интересни отзивите на групата, защото в началото ми иззглеждаха малко резервирани - в смисъл вършеха си работата перфектно но без контакт.. Чак след половината като че ли повече се поотпуснаха..


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: doroty в 23 Юни 2006
абе аз го видях като сутиен някакъв.
тъпа история :)/


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Watermark в 23 Юни 2006
 :D Тъкмо щях да кажа, че шапка пак е добре, поне сутиени не са летяли :)
Но по-скоро си беше тениска или шапка. Глупаво, спор няма.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: dorisdm в 23 Юни 2006
Аз също бях възмутена от разни хорица, който мляскайки дъвчеха кебабчета и се занимаваха със битови проблеми в такъв момент на екстаз.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: doroty в 23 Юни 2006
ааа, около мен вси4ки бяха истери4ни. освен две женици, които честно казано ме спасиха от това да бъда смазана - седяха то4но пред мен, аз си бях навряла главата между тях, а те през цялото време не помръднаха, не обелиха ни една дума, но ми служеха като някакъв буфер, мн интересно...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Little_ в 23 Юни 2006
Е, и около мен имаше шокиращи лица и постъпки, но ще съсредоточа вниманието си върху едно момиче, което супер много ме зарадва. Като всички останали, не спрях да скачам, да пляскам и т.н. . До тук добре! Но бях с раница, а въпросното момиче бе зад мен(беше и по-нисичка) и явно здраво съм я блъскала с тази раница, понеже по едно време тя доста сопнато ме помоли да спра да избухвам...Е, аз го взех присърце и доста (явно видимо) се укротих и престанах. Но по едно време тя ме побутна и каза : "Скачай си, ще го преживея ;)". Ето това ме изпълни! Незначително на пръв поглед, но мен дълбоко ме трогна. Доста изпъкваща и приятна постъпка, на фона на всички постнати негативи... :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: USELESSS в 23 Юни 2006
Аз все още не мога да разбера каде се намирам &D
Чуството беше невероятно..
Реалност ли беше?

 За всичко което казвате съм напълно съгласна с вас.
Имаше доста нагли хора,които въпреки че незнаеха и една песен на Depeche се опитваха да минат напред и да изблъскат всички фенове дошли още от 16 ч. на стадиона.Това много ме подразни.

Но никога няма да забравя каква невероятна вечер беше O0Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: tan в 23 Юни 2006
Цитат
Имаше доста нагли хора,които въпреки че незнаеха и една песен на Depeche се опитваха да минат напред и да изблъскат всички фенове дошли още от 16 ч. на стадиона.Това много ме подразни.
Цитат
Мен също адски ме подразни това,още повече че имаше и такива от бутащите се,които бяха доста високички и не беше честно.Другото нещо което ми направи лошо впечатление беше мръсния стадион,който остана след концерта.Все пак мисля че не се изисква кой знае колко усилие за да си вземеш празната бутилка и да си я изхвърлиш.Българска му работа....


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: SoFaD в 23 Юни 2006
Българска му работа....

абсолютно навсякъде е така :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: BlackCelebration в 23 Юни 2006
Аз бях почти до рещетката на синята зона... освен Гошовците дето се бутаха, волейболистите пред мен и тъпите коментари на едни хора с тениски на Слипнот близо до мен... всичко си беше в нормалното..за концерт на стадион. Забравих всички лоши спомени след момента в който ме вдигнаха на Enjoy The Silence и наистина видях отгоре "the masses"...красота...като раздвиженост и енергия не видях разлика от "ONIP".. затова забравям за сганта и се сещам за всички, които спомогнаха за цялостното истинско ДМ излъчване на публиката  8)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: crystalline в 23 Юни 2006
на няколко метра от мен имаше човек, който към 7, 7 и нещо започна да разглежда обложката на pta, четеше текстовете и предполагам се чудеше кои песни подяволите ще пеят !?

после аз се попреместих малко по-напред и така и не успях да видя как си изкара...не че ме вълнуваше толкова много.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: cxt в 24 Юни 2006
аз пък бях решил да не снимам нищо от концерта и да си го гледам с кеф... обаче толкова ме изкефи че не издържах и почнах да снимам некво видео- и точно това видео се оказа онова дето мятат по Дейв #@$% шапка ... както и да е минало- групата ни се изкефи аз им се изкефих дейв сочеше към мен и пееше your own personal jesus значи съм доволен :) а и ръцете още ме болят от пляскане ... за щастие на другия ден имах малко останал глас...обаче 2та часа търсене на такси ми се отразиха чудесно и сега съм много заякнал в краката. За организацията не искам да говоря дано са се сетили вече колко пари са пропуснали да спечелят  :D Поздрав на фсички от форума идеята за We Rush For You листчетата беше добра и добре бяха разпространени O0, трябваше и реклама на сайта да направите чрез тях, но нищо другия път  ;)
ПС. най от пред беше доста добре аз попаднах на грамотни фенове(не само от форума) и обстановката беше супер.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: halojo в 24 Юни 2006
Е, кебапчетата и мен ме убиха... Хората... Ами имаше ги всякакви, наистина от кол и въже. Към 3, когато пристигнах на стадиона нямаше кой знае колко стряскащи образи. То и аз изглеждах малко странно на външен вид, но поне не пречех на никого  :angel: Имаше 1 момче пред мен, което ми направи интересно впечатление. Дошло е на концерт на Depeche Mode с тениска на Iron Maiden и си говори за live на Helloween. До тук добре, радвам се поне, че не чувам от някъде отзиви за последния албум на Ивана. Ok, хайде да влизаме! В 'We rush for you" нямаше лъжа. Намерих си перфектното място, седнах и си казах няма мърдане, хората ходеха за бири, до тоалетни - аз никъде! Когато обаче се понапълни и се наложи да стана, усетих как с времето пред мен хората се увеличаваха и на всеки 15 минути се отдалечавах от сцената. Прескачам "Нова Генерация" (по-скоро the clouds, но те си решават). ТЕ излизат... Не знам каква им е била реакцията на "We rush for you" - искрено се надявам да им е допаднала идеята. След това отзад почнаха доста грубо да ме ръчкат разни индивиди да сваляме табелите и аз предадох напред желанието им, нямаше друг начин. Листа, сутиени, шапки, води, гюлета... Не беше яко  >:( Колкото до онези, които са се друсали. Аз лично по едно време усетих просто един лек полъх, в който се усещаше миризмата на 'дрога' и не страдах много от това... А и не мога да разбера острите ви реакции по отношение на тревата. Ако някой по някакъв начин след нейната употреба ви е развалил удоволствието, ок... Но иначе просто ей така... Все тая.
До мен имаше някакво странно малко същество, от мъжки пол, което на всяка песен стоеше и ме гледаше с една тъпа усмивка и накрая се ядосах и го питах какво иска и то ми отговори, че ми се чуди как може да знам всичките песни и да им се радвам така...  8# Колкото до грамотните фенове, зад мен имаше един, който на enjoy the silence всеки път надвикваше всичко около себе си " ииииз ДДЕЕЕЕРРР ииИИин Май ААААРММС" :)
Трипа до backstage ми беше забавен, но след него и концерта а и някакви други лични фактори, които ми скапаха настроението не ми беше много до парти и не успях да си прекарам добре.
Но всички тези неща нямат никакво значение, Депеш направиха един прекрасен концерт и ние бяхме там ;)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: loosemyself в 24 Юни 2006
единственото,което успя да ме издразни беше след концерта...придвижването беше невъзможно,такситата не качваха никой...накрая обаче ни спряха някакви сърби,които тръгваха към летището или нещо такова,и ни закараха до центъра :) не съм виждала друг път такава веселба като в този автобус :D беше много приятно и те бяха зверски доволни от концерта


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: bzzt в 24 Юни 2006
Цитат
Хмм...аз също не знам всички текстове на песните на групата, не пях на всички песни, но въпреки това наистина много ги харесвам...не знам как според вас трябва да изглежда истинският фен, но като гледам сте му измислили репертоар...не знам колко е правилно това...всеки по различен начин изживява музиката на depeche...kakто и по различен начин показва това...
  Ревностно пазите групата от псевдофенове, но музиката е за всички ... някои ще намират в нея повече, други по-малко - вие не можете да отговаряте за това, камо ли пък да се ядосвате...

 O0
няма как да знаете какво става в душата на човека до вас... всеки изживява нещата по различен начин... и мен ме дебнеха дали наистина знам текста на всяка песен защото от началото още пеех с пълно гърло... но на някои от парчетата аз лично предпочетох просто да затворя очи и да слушам.. и сигурно някой негласно ме е укорил... но в крайна сметка за себе си ли сте там или за другите? за да усетите щастието, което носи музиката или за да дебнете този и онзи дали е фен или не.. явно е трябвало освен за билети и капачки от бутилки на входа да има и един проверяващ за това колко знаем текстовете и биографията на групата.. или просто един тест да ни бяха пуснали...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Recoil в 24 Юни 2006
Точно така, един фен трябва да слуша музиката със сърцето си, а не с краката. Също така и не е от значение дали знае, че пеят Sister Of Night или I Feel You, или че знае, че се пише Depeche Mode, а не Depeshe Mode... И т.н. Важното е да си вярва...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: loosemyself в 24 Юни 2006
напълно си прав... лошото е,че някои хора измерват останалите по този начин...например някакво момче пред мен обсъждаше,че някой си не познал едно от парчетата и коментара му беше"то затова е пълен стадиона"  ???  това е неизбежно,хората се озлобяват за глупости


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: BlackCelebration в 24 Юни 2006
Вярно че не се бяхме събрали 40 хиляди за масов quiz на тема Депеш Мод я ;>


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: zuu в 24 Юни 2006
Имаше 1 момче пред мен, което ми направи интересно впечатление. Дошло е на концерт на Depeche Mode с тениска на Iron Maiden и си говори за live на Helloween.
Това момече беше зад мен на опашката на входа. Оказа се, че човека си имал извинение - бил си спечелил билета :D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: resurrection в 24 Юни 2006
не знам защо се ядосвате за глупости. наистина ако бяха само най-върлите фенове стадиона щеше да е празен.
простотия ще има винаги. но не виждам проблем в това, че са дошли депеш и хора, които си нямат и хабер са отишли, за да ги видят... в крайна сметка една от най-добрите групи в света...
 


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: johnny в 24 Юни 2006
забравих да спомена за един нещастен селяк, които след концерта викаше"няма ли да пеете още бе-аз за кво' дадох 50 лв"-съжалявам, че не можах да видя тъпата му уродлива мутра-която трябваше да бъде разбита.
съжалявам, че малко се поизнервих, но като се сетя за този нудист и лекинко се напрягам.

аз също бях пред сцената


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: dearrose в 24 Юни 2006
Да,съгласна съм,че имаше и неприятни емоции,съпътстващи концерта (мен лично най-много ме изтормози дългото висене пред стадиона в жегата,след като бяха обявили,че ще отворят вратите в 16 ч.,а това се случи чак след 17 ч. :'(),но не може всичко да върви по мед и масло,нито тук,нито където и да било другаде по света.А и в крайна сметка неприятното бързо се забравя и остава само споменът от страхотния концерт.В момента,в който DM излязоха на сцената нищо вече нямаше значение-нито блъскащите ме постоянно фенове,нито това,че щях да се задуша в някой моменти,нито дори и периодичното пръскане с вода (гениална идея 8#).Единственото,което ме интересуваше е как да запечатам в паметта си всеки един момент от концерта и да не пропускам дори и миг от него.Не мога да се оплача от позицията си,бях доста напред и виждах всичко идеално,а и е грехота човек да се оплаква изобщо от концерт на Depeche Mode. :police:


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Yoana в 24 Юни 2006
Където бях аз всички се държаха много прилично. Хвърленият предмет беше шапка, видях го много добре, нямаше никакви сутиени и гащи. Споредмен няма нищо лошо да ги извикаш на бис с пляскане и викове - няли все пак трябва да покажем, че МНОГО искаме да чуем още?! А кебапчетата са просто храна, ако някой ги свързва с някакъв "вид" хора или култура, това според мен са по-скоро предразсъдъци. Как може една храна да е нещо просташко?
Това, което мен ме подразни малко, беше хората, които повтаряха непрестанно как са ги чакали 20 години, звучеше малко маниерно.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: halojo в 24 Юни 2006
Естествено, глупаво е да съдиш някой, че не е наясно с творчеството на дадена група. В крайна сметка, турнетата до една голяма степен се правят и с цел промотиране на музиката и увеличаване на публиката, освен за вече ревностните фенове. Доста хора от любопитство посещават концерт на някоя група и в последствие стават нейни фенове. Съвесем в реда на нещата е на такива събития да присъстват всякакви хора, особено в нашата малка страна. Та проблема не е в това кой до каква степен познава Депеш.... Проблема е в липсата на елементарна култура! Не ме интересува кой колко е пял или кой колко албума е чул преди този концерт. Просто ме дразни факта, че аз съм на концерт на любимата си група и вместо да се отпусна и да се наслаждавам на музиката и на тяхното присъствие, някакви простаци ми развалят настроението. Грубото отношение, глупавите коментари (естествено винаги не на място) и нахалството са нещата, които най-много ме влудяват у хората.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: halojo в 25 Юни 2006
Имаше 1 момче пред мен, което ми направи интересно впечатление. Дошло е на концерт на Depeche Mode с тениска на Iron Maiden и си говори за live на Helloween.
Това момече беше зад мен на опашката на входа. Оказа се, че човека си имал извинение - бил си спечелил билета :D

А представи си, да беше спечелил среща с групата...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: personal_Dessy в 25 Юни 2006
Дори и да е имало някакви негативни впечатления (слава Богу, на мястото, където се намирах, сякаш бяхме "спасени" от лоши крайности), те напълно изчезнаха, за да останат само положителните такива :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: kiira в 25 Юни 2006
Аз нямам почти никакви лоши впечатления, но наистина, както спомена dearrose, имаше един тип(аз бях точно зад него), който през 5 мин. пръскаше вода върху всички &| Другото, което ми направи впечатление е, че доста хора крещяха "Още!" - малко трудно щяха да ги разберат ;)
А иначе и аз бях пред сцената и искам да благодаря на Виктор, че ни пускаше с ki6o най-отпред O0


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: kirilart в 25 Юни 2006
Сред толкова много хора е нормално да има и такива попаднали случайно на стадиона. Все пак това, че са си направили труда да дойдат е похвално, защото е по-добре 10 идиота да дойдат на Депеш и един от тях потенциално да стане човек, отколкото да отидат на концерт на Азис и да станат още по-големи идиоти. Пък и винаги има нужда от статисти. Има такива в киното, спорта, живота...с две думи навсякъде, нормално е да присъстват и по концертите.
Самият концерт обаче бе прекрасен и от страна на групата и от страна на публиката като цяло. Това май е единственото, което има значение, останалото се забравя бързо ;)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Videlina в 27 Юни 2006
Бях ядосана преди концерта, че имаше хора които незнаеха къде са, "статисти", както ги нарече kirilart, после без да искам чух момиче и момче зад мен да четът надписа на тениската на момчето пред мен:
той:"Какво ли значи това?"
тя:/явно запозната повече с английският/"Плеинг дъ анжел..!? Тва май им е една от известните песни сага!?"
той:/май му светна нещо 8#"Ааа...тва май е новият им албум, а?"
И още такива разни разнообразни...
После по време на концерта пак са наход статистите, които пак незнаят къде са...и всички около мен които веднъж не ги чух дори и реплика да извикат. Много странно ми стана, че никой не пя!? Само слушатели..еее аз пък за сметка на това още немога да си оправя гласа и може би провалих на тези около мен концерта с моите песни, но....нали съм на лайв :D
За мен концерта беше нещо невероятно и красиво. Другото го забравям ;)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: metil в 27 Юни 2006
Едно не мога да разбера: "Защо истински фенове се впечатляват от такива неща?". Отишал си там заради групата не заради група хорица които не знаят на кой свят бродят. Ако са те впечатлили толкова много някакви хора които са били там заради идеята да са на концерта на ДМ....плаша се...при положение че се наричате "истински" фенове


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Videlina в 27 Юни 2006
Едно не мога да разбера: "Защо истински фенове се впечатляват от такива неща?". Отишал си там заради групата не заради група хорица които не знаят на кой свят бродят.
На всеки би му станало наприятно, когато някой надрусан ти скача в краката и се бута и ти говори глупости и не те оставя намира да гледаш и слушаш концерта. Още повече това е темата в която всеки разказва за малко или много негативната страна на концерта. Ако искаш може да прочетеш и други теми, които пък са за обратнотоhttp://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,1598.0.html
...при положение че се наричате "истински" фенове
а това не го разбрах какво точно искаш да кажеш!?


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: elandebka в 27 Юни 2006
здревейте днес се регистрирах в сайта ви и сега като чета направо много се ядосвам как може да има такива неблагодарни хора! За мен това да видя Депеш Мод в държава като нашата е просто велико. Още ме държи от концерта наистина беше страхатно изживяване което не може да се опише трябва да се види! Относно тези селяни които бяха на стадиона просто аз съм възмутена точно до мен имаше едни тъпаци които постоянно викаха "ейй педераси върнете ни парите уууу" и все от този сорт.Е тогава мамка му каква правиш на този концерт щом ти е тъпо и защо трябва да разваляш кефа на истинските фенове с селските ти изпълнения? Направо ме хваща бяс като се сетя а и като прочетох за замерянето на Дейв просто нямям думи


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Infra Red в 27 Юни 2006
Относно тези селяни които бяха на стадиона просто аз съм възмутена точно до мен имаше едни тъпаци които постоянно викаха "ейй педераси върнете ни парите уууу" и все от този сорт.
Явно съм извадил голям късмет,че до мен нямаше подобни изпълнения...аз толкова лесно се паля,че със сигурност щях най-малкото да ги напсувам и аз едно зверски (дори и по този начин да падна на тяхното ниво,те си го заслужават в случая) пък ако бяха отврънали...едва ли щяха да отвърнат всъщност.Но такава простащина...добре ,че не съм я видял.Явно наистина съм извадил късмет.До мен всички си пееха,радваха се,пляскаха си,скачаха си...супер весело беше.По едно време се прегърнах с един пич,който въобще не познавах...абе страхотно беше.Но на тия,дето са го приказвали "Мама им скапана .........................................................................................." Не може селянина да те псува в лицето (понеже псуване срещу Депеш,и то на концерт на Депеш ! аз го приемам като лична обида &!< ) ,и ти да седиш и да го гледаш и да си викаш "няма да падна на неговото ниво"...еми няма да падна,ама ще го изкарам от стадиона с шутове...Аман от простаци в тая държава...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: eloa в 27 Юни 2006
концертът бе6е незабравим и неповторим,но съм съгласна с гингър,4е има6е много селяни,да не говорим,4е не знаеха текстовете,а аз бях много напред и въпреки това съм разо4арована от хората,според мен около нас знаеха само 2 песни personal и enjoy...направо не знам...
аз така или ина4е съм стра6но доволна,особено като ме ка4иха да гледам отгоре,по4ти изпаднах в истерия,но някак зряла все пак  ;)
мойем да се надяваме,4е наистина толкова им е харесало и да дойдат пак......................................ДАНО.............................................


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: elandebka в 27 Юни 2006
INFRA-RED не би трябвало да се ядосваш и да си разваляш кефа на концерта но наистина много е просташко такова държание!  ^-^


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: bong13 в 27 Юни 2006
Здравейте! На всички! От много време разглеждам този сайт и много ме кефи, и най-сетне реших и аз да се регистрирам тук. Пък и имам нужда да споделя с хора, които наистина се вълнуват от Депеш, моите впечатления от концерта. Да, беше страхотно изживяване - най-върховното в живота ми! Вижте, сигурно наистина е гадно като около тебе да не е пълно с истински фенове, пеещи с пълно гърло дума по дума всички песни, обаче аз бях заобиколена от готини хора, които наистина се радваха и изглеждаха щастливи. Пред мен имаше едно момче, което крещеше точно когато и аз крещях и вдигаше ръце точно когато и на мен ми беше най-готино... до мене едно друго момче любезно ми предложи да си отпия бира преди да почне концерта, защото си личеше, че много се вълнувам, а преди това и плаках... срещнах се и с едни стари приятели, с които иначе си бяхме изгубили (и те са запалени по Депеш много, даже да си призная, те заразиха и мене)... така че... аз съм много щастлива, че най-сетне този толкова дълго чакан ден най-сетне дойде и така... естествено, това да хвърлиш по Дейв каквото и да е е просташка постъпка, както и е тъпо да се надрусаш или напиеш преди концерта... важното е, че на нас - всички писали до тук - ни е било велико, нали?
П.С. Защо да съм "безполезен"? Не съм наясно с този статус... ???


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: WatchMeMove в 27 Юни 2006
Хмм-аз пък най-много се ядосвах на себе си за това, че съм ниска-установих го след този концерт :)
А нещото, което ме издразни много и все още помня е някакъв мъж с приятелката си и незнам си още кой, който така нагло ме бутна дори нямаше "извинете" или нещо такова а само извика, че от 25 години го чака този концерт...така се ядосах и първото, което ми хрума да извикам след него и което да не е псувня беше:Аз пък го чакам от 2 часа следобяд, по дяволите..
Както и да е-концертът определено е най-хубажото нещо, което ми се е случвало последната година..все още се раплаквам от време на време като си пусна дм :angel:


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: BlackCelebration в 27 Юни 2006
nomi твоят пост си е за Sofia So Good ]:>
WatchMeMove, и аз исках 10 см отгоре ама не стана...jump around вършеше работа обаче  8)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: WatchMeMove в 27 Юни 2006
хаха с последвалата разходка после, която бтв адски много ми хареса(многото хора, задръствания и всички ги свързва едно нещо-така де почти всички) крачетата ми сега се чувстват идеално едни такива мускулести и слабички ;)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: rapidfire в 30 Юни 2006
с тая инфраструктура на София не знам какви олимпийски игри можем да оргнизираме. те не могат да се справят с един концерт от 40000, пак да не говорим за мултимилионна олимпиада


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: MaoriGirl в 01 Юли 2006
Грубото отношение, глупавите коментари (естествено винаги не на място) и нахалството са нещата, които най-много ме влудяват у хората.

Като изключим кебапчетата,метъл феновете и другите големи фенове на Депеш,които си личаха отдалеч и които вече подробно сте обсъдили,най-много ме подразни една позната девойка,която не бях виждала много отдавна...
През по-голямата част от концерта се опитвах да запазя позицията си,за да не  ме измести някой,който в последния момент се е добрал до едно от най-добрите места пред сцената,а ние бяхме там от самото начало...няма значение,нали по-важно е с нахалство към прогрес :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Ogi101 в 10 Юли 2006
Повече от ясно е, че ще има и хора с negative experience от концерта - не съм очаквала на всички да се хареса на 100%, още повече предвид псевдо феновете и всичко останало, но нали в действителност един концерт е вид промоция с цел резширяване на публиката... както и за сегашните фенове, които са го чакали с нетърпение (независимо дали това е 20 години или 20 месеца).
Кебапчетата, чопленето на семки... това е час от нашето културно минало и настояще, не виждам нищо лошо в него - то придава някакъв колорит на цчлата обстановка - без него просто не може! Не е само при нас така, не смятам, че трябва да сме негативни в това отношение - в други страни, ако попитате местните, те ще ви кажат, че еди какво си ги е изнервило, защото е показало техния местен нрав, пък на чужденците им е харесало и въобще навсякъде стават такива неща, шък феновете при все свичко успяват да се наслаждават!
Това, което ме очудва (давам си сметка, че тази тема е за негативния опит, който някои от нас са имали по време на концерта) е защо се връзвате на българската простотия? Все едно не се познаваме и не сме очаквали подобно нещо! Да, не еп риятно някой да ти "съсипе" преживяването, не е и лесно да сме над тези неща, но в крав на деня, ти си този, който страда, защото заради някой си, дето повече нямя да видиш през живота си, не си успял да изпиташ върховното щастие, което си чакал с трепет!
При мен също не всичко мина по мед и масло, но сега, ако ме попитате какво ми е било, няма и спомен от лошите неща, а концертът си го спомням в цветно!!! http://и това единствено има значение!!!
Искрено съжелявам тези, които не смятат така. Знам, че това ми изкарване ще предизвика недоволство у някои.
Проблемът е на българина като цяло - ние сме свикнали да сме черногледи и да виждаме само негативното в живота (може би, защото той не ни е никак лесен), а забравяме да се наслаждаваме на малкото красиви моменти, които ни спохождат в краткото време, което ни е отрдено на този свят!
Извинения, ако разбудих страстите.....  &!<


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Kevy в 10 Юли 2006
Оги, не са пали толкова....
Нормално е да има хора с негативни спомени от концерта и то от баш феновете... и не защото сме си "такива просто"....

Аз лично, съм потресена от "атаката" срещу Дейв... просто отвратително... &| &!<... винаги съм си мислила, че Депеш-феновете са друга класа хора... особено най-нахищените (тези в синя зона)... и последното което съм очаквала е някой простак да хвърли нещо по Дейв, пък ако ще и от любов да е било....

... тeз' дни гледах концерта и се потресох още по силно даже... няма оправдание за такава постъпка... и това не опира до факта, че сме българи... просто очевидно идиоти има винаги ... и наистина всяко правило си има изключения, дори и сред най-запалените фенове... дори и в синя зона на концерт на Депеш.... &|

Това е единствения ми лош спомен от концерта... но все пак го има... >:( :( :'(


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Ogi101 в 10 Юли 2006
Не казвам, че не е нормално да има хора с лошо впечатление, просто казвам, че не бива да оставяме това да проваля удоволствието от събитието като цяло! Аз също съм потресена от факта, че Дейв беше замерен и то от тълпата в синята зона, където все си мислех, че ще има само върли фенове, които не биха си позволили подобно концертно поведение, но фактите говорят сами за себе си!
Може би проблемът ми е, че моят опит посочва, че по-хубаво от селекривното спомняне в такива случаи няма!


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: dearrose в 10 Юли 2006
Може би това е пример за криворазбрана проява на любов от страна на някой фен. 8# На мен също ми е неприятно,но със сигурност за DM това не е първата подобна случка,навсякъде по света има фенове,изразяващи по този нелеп начин емоциите си по време на концерт. :'(
Дори и в Devotional,ако не се лъжа,по време на изпълнението на Judas някой замери Мартин със знаме или кърпа,не съм сигурна и Мартин дори се спъна във въпросното нещо към края на песента,направи кисела физиономия,след което го хвърли отново на публиката. >:( Неприятно,но се случва почти навсякъде...


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: dobomode в 11 Юли 2006
Абе това, че са го замерили Дейв с някакъв парцал - голяма работа. По време на Exciter tour го бяха цапардосали с бира и то не къде, а тук в щатите, където концертите се водят цивилизовани и по-спокойни от Сънчо.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Kevy в 11 Юли 2006
Абе това, че са го замерили Дейв с някакъв парцал - голяма работа. По време на Exciter tour го бяха цапардосали с бира и то не къде, а тук в щатите, където концертите се водят цивилизовани и по-спокойни от Сънчо.

... Ужас!

И я разкажи... къде са го целнали и продължил ли концерта?


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: zuu в 11 Юли 2006
Може би това е пример за криворазбрана проява на любов от страна на някой фен. 8#
Сега, като се замисля, може би тези прояви на феновете не са толкова непонятни. Аз ги тълкувам като един вид съприкосновение на почитателите с групата Всеки иска да се докосне до магията на ДМ, така да се каже.... :D Още повече, по време на концерт, адреналинът се покачва. Хората, сигурно не се замислят, че този вид физически контакт може да има последици. Те просто искат техния парцал да е цапардосал Дейв или Марин.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Ogi101 в 11 Юли 2006
Това е много интересна теза, която определено не подкрепям, но всеки има право на лияно мнение.
Не знам какъм олигофрен трябва да си, за да се изкефиш на подобна фенска проява, камо ли да я изпълниш собственоръяно!
СИгурна съм, че има и хора с такава логика, просто си задавам въпроса колко лабилна психика би имал такъм човек. Ако греша, моля поправете ме, но не може да си с всичкия си и да замериш Дейв на сцената... нещо ми се губи някъде по трасето.....


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: MAO BOY в 11 Юли 2006
аз говорих с доста хора, които са видели как бутилка от минерална вода удря дейв в гърба и се разлива докато лети. това е тъпотия, хич не го разбирам, не откривам и логика в тезата, че на някоий това може да му достави някакво удоволствие. според мен това просто е бил някой малоумник каквито има в изобилие на такива мащабни събития. никога не съм разбирал и какъв е смисъла да се хвърлят национални знамена по сцената...също много тъпа идея според мен. както и да е и според мен това не е развалило по никакъв начин впечатленията на групата от концерта. такива неща стават и това, което е станало в на концерта в софия, парцал или пластмасова бутилка не е кой-знае колко сериозно.


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: WatchMeMove в 16 Юли 2006
Ама и бутилка ли е имало хвърлена?леле..това за пръв път го чувам сега
Всъшност исках да кажа, че напълно съм съгласна с Оги101..имаше някои неща, които не ми харесаха, но в крайна сметка сега като се върна назад във времето,като си помисля за всичко изживяно, за цялата емоция и енергия - беше наистина незабравимо!Едно от най-хубавите ми преживявания досега :angel:


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Titi в 16 Юли 2006
.... Не ми дреме много за девойката дошла с майка си на концерта ,седящи точно до мен ... И какво .. все пак очаквах да видя БОЖЕСТВЕНИТЕ и само това ме крепеше .... девойката ме ръгаше непрекъснато в дясното ребро  :'(.... ама всеки се бореше за добра позиция. Само не можах да схвана как може толкова време (от 17 до 20 ч.) да се бори с мен на първата линия и когато излязоха НГ двечките се потулиха някъде  &|.... Е не че не се намериха други девойки с които да се борим за 1-ва линия ... ама какво .... на стадион бяхме ... не на опера в ложата  :)....
Кой какъв е бил около мен не знам ...По вероятното е аз да съм пречила на някой, скачайки, крещейки и не знам още какво  &D... Съжалявам ако на някой не му е допаднало това ... :(
За пеенето .... аз също не пях на всички песни ... и не защото не ги знам .... Просто бях изпаднала в транс &D, екстаз  &D &Dили май не мога да кажа точната дума ..... Стоях вперила поглед в сцената и душата ми се пълнеше .... станах разногледа  ::) защото не знаех Мартин или Дейв да гледам .... поради тази причина пропуснах доста неща от видеостените (но смятам да се поправя в Истанбул) ... А при изпълнението на Мартин  &D единственото което ми оставаше е да ме облее поредната доза екстаз .... исках да запея с него .... но предпочетох наистина да чувам НЕГО, отколкото моето продрано гърло ..... И мисля, че това с пеенето е въпрос на личен избор ...... Аз лично се наслаждавам на НЕПОВТОРИМИТЕ като ги слушам ( и в повечето случаи си пея на ум) .... Наистина смятам че е въпрос на гледна точка .... И с това обаче не смятам че не съм техен фен ...... Преценете ВИЕ .... На 23.01.06 бях в 4.30ч. сутринта пред НДК ... не ми дремеше нито от студа ... от нищо .... знаех че няма да почнат да продават билетите в 9.00ч. ..... Ако имаше кой да ми угоди на акъла щях още от вечерта да отида ..... На 21.06.06 бях още в 15.30ч. на стадиона ( въпреки че бях сигурна, че преди 17х няма да ни пуснат) .....ако можех щях да отида и по-рано , но все пак това беше най-ранния час в който можех да избягам от работа .... Висенето пред стадиона беше за мен приятно  :)..... Веднага познах хората от форума  ;) ( по фланелките) и застанахме до ВАС с бодигарда ми (казвам така за него , щото той милия трябваше да се грижи за мен на концерта … я да не припадна от екстаз.. я да не скачам по другите … не му е било лесно сигурно... ) Sorry, признавам си че подслушвах вашите разговори .... но това беше единствено с цел да разбера що за птички сте ...... Благодаря на този от вас който ми даде 2 бр. We Rush  O0… Но имаше хора на които не си заслужаваше да ги давате ( вярно няма как да се прецени това) ... въпросните ги използваха само да поседнат на тях , за да не си изцапат дрешките ако случайно поседнат на зелената трева .... а едната ( сорри за израза) тъпанарка го използваше за да чопли семките върхъ него  &| .... ПРОСТОТИЯТА НЯМА ГРАНИЦИ!!!
..... И въпреки всичко .... не ми дреме за тези негативи.... най-вероятно  е имало и други ...поне според това което чета тук във форума .... аз просто не съм ги забелязала .... защото отидох на този концерт да отдам душата си , да изпитам онова невероятно чувство за което нямам точни думи .....и да се насладя този път не на ТИШИНАТА, а на БОЖЕСТВЕНИТЕ!!! ... и го направих  &D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Spellbound в 20 Август 2006
Много се чудя дали да пиша по тая тема... Честно казано- който се е пробвал да пробие напред- хубаво, няма нищо лошо. При мен се пробваха веднъж, 2-ри път, на 3 се отказа. Не се сърдя. Всеки е длъжен да опита. Аз влязох някъде кум 5 и 30.Не очаквах да има толкова мн хора. Билета ми беше терен и почнах да се промъквам между островчетете хора, защото се уплашихме с братовчедка ми, че ще сме зад средния екран. Така се добрахме да 3 редица пред 1 пръстен от страната на ВИП сектора. До нас имаше някакви, които постоянно, ама постоянно мрънкаха от колоко часа са тук и така нататък, а проблема беше, че около тях имаше много място, а те бяха зеали всичсо, като бяха седнали, разплули с багажи, раници, един човек си поспиваше. Почна НГ, а те още стояха и спяха.... Беше мн гадно. И накрая стоях като дърва и когато едно момиче вече към края искаше да мръзне напред, за да ги види поне веднъж- беше една 12 годишна фенка, те не и дадоха и ми стана мн криво за нея. Според мен трябва да има и нещо като толерантнос зо по-ниските, защото аз сам 185, ама тея дето бяха зад мен момиченца ги пуснах. честно казано тогава не бях запознат с този форум. Не взех плакат, защото вобще не знаех какво е. Мн ме е яд. Мн съжелявам. А до мен имаше един пич, който беше мн готин- с черно и яка прическа. Тая групичка ни спасиха от простотията. А на излизане едни щяха да ме бият, защото съм се бутал пр положение, че зад мен имаше още 10 000 души, които ме бутаха. Та добрече бияча го укротиха, иначе щях да съм с патерици... А за самия концерт нямам думи... &D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: RizaaR в 20 Август 2006
Бях забравил някои неприятни неща около концерта,защото винаги съм смятал( а пък и при мен така се получава) ,че само хубавите неща си заслужава да се помнят.
Все пак на влизане в това  малко архитектурно чудо-стадиона на Локомотиф Сф-си мислех:Абе дявол да го вземе,не можаха ли нещо друго да ангажират организаторите,все пак не всеки ден идва група като Депеш в България! :o
Най-неприятният за мен момент ,беше когато излязоха Н.Генерация.Аз бях отдясно на пътеката и отпред,а точно зад мен един сравнително нормално изглеждащ на външен вид индивид се опитваше да ги надвика(доста успешно при това), и да обяви на всеослущание какви тъпаци са те, и как за нищо не ставали...ОК ,аз също не съм им фен,общо взето и 'подгряването' им не беше на ниво,ама защо трябва да удряш контра и на всички около теб??Напротив аз им плясках и се опитвах да ги окуража да 'счупят гипса'-в крайна сметка им е било ясно за кого са се събрали тези 30-40 хиляди,и това едва ли действа много мотивиращо;)А пък барабаниста им наистина ме изкефи-ГОЛЯМА чупка в действие :D!
Това за хвърлените предмети по Дейв съвсем го бях забравил :o Аз видях два-единия със сигурност бе дреха,та си помислих че някоя девойка не е издържала на изкушението да се раздели със сутиена си :D Но Дейв въобще не реагира-явно е свикнал >:D
Иначе, докато Депеш бяха на сцената аз така се бях 'вкарал във филма',че доста неща съм пропуснал да забележа около себе си-после хора от  моята групичка ми каза ,че едно девойче точно пред мен е припаднало и са го изнесли,пък аз-никва реакция :-X :o
На излизане беше веселба-изведнъж една вдъхновена маса от хора остана на тъмно и без ясна идея как да се измъкне от това място :o
Та се започна едно брауново движение,с известно завихряне по краищата,прескачане на огради и т.н. ,а върха беше когато стъпах в една огромна,пихтиеста купчина с неустановен произход,но от която получих обилна доза 'леееко' зловонен полъх :o

...Но като оставим тези БГ детайли настрани-концерта си беше страхотно изживяване,особено за тези ,които носят музиката им в сърцата си &D :)


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: yty в 20 Август 2006
... ,а върха беше когато стъпах в една огромна,пихтиеста купчина с неустановен произход,но от която получих обилна доза 'леееко' зловонен полъх :o
хаха, и на нас ни се случи нещо доста смешно на излизане...мъкнем се ние като учениците от Стената към месолачка, и по едно време гледаме че някакви хора се измъкват настрани от общия поток и влизат в едно малко горче ??? естестено в "бързината" се решава, че това са нек'ви много прозорливи фенове, намерили път към свелината в края на тунела...и тръгваме след тях...влизане в горичката и следваме неотлъчно индианската нишка докато стигнахме до....няколко моми, със смъкнати гащи да се облекчават лекинко така, без изобщо да се притесняват че ги гледаме неразбиращо :o хахахаха, най-смешното беше че помъкнахме неволно още доста народ след себе си...много зрелищно стана това пишкане ви казвам :D :D :D


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: alkariel в 21 Август 2006
Айде и аз сега ще се оплача от селянията...с приятелката ми бяхме почти най-отпред. Когато Depeche излязоха на сцената, ние естествено вдигнахме листата WE Rush , само че тайнствена "могъща ръка" започна да удря по тях, в резултат на което моето Rush-че се скъса. И аз бях нетърпелива да ГИ видя, обаче исках и те да успеят да видят плакатите. Както и да е, в цялата еуфория тогава това не ми направи никакво впечатление, щом ГИ видях, просто замръзнах.
Гадното беше, че с течение на концерта една явно напушена (меко казано!) фенка почна да се държи като разярен бик и да помита всичко около себе си. А на приятелката ми 3-4 дни преди концерта й бяха свалили гипса от коляното, който го носи повече от 2 месеца и да не казвам през какво сме минали, докато убедим техните да отиде на концерта. А тва същество не знам колко пъти я настъпа, и 3ма човека й направихме няколко пъти забележка, казах й как стоят нещата, а на тая хич не й пукаше...нямам думи &!<
Дори няколко сръгвания не помогнаха :)/
В крайна сметка минахме малко по-назад и нямаше фатални последици...Но двучасовото обикаляне след това в търсене на такси беше черешката върху тортата. Добре че се намериха едни хора, които ни закараха до такси...а такова имаше чак в Люлин. Надявам се за следващите концерти пропуските в осигуряването на транспорт да се запълнят.
Е, гадните преживявания останаха в миналото...но  невероятното нещо ( просто не мога да намеря правилните думи, за да опиша концерта), от което станахме част, още си е с нас.
p.s. иначе 98% от хората около нас бяха велики, крещяха, ръкопляскаха и пееха &D :D &D...даже по едно време ми стана неудобно, че не знам някои части от песните , но по добре късно, отколкото никога, нали? за следващия концерт вече съм си научила урока  ^-^


Титла: Re: Sofia,No Good...
Публикувано от: Spellbound в 26 Август 2006
... ,а върха беше когато стъпах в една огромна,пихтиеста купчина с неустановен произход,но от която получих обилна доза 'леееко' зловонен полъх :o
хаха, и на нас ни се случи нещо доста смешно на излизане...мъкнем се ние като учениците от Стената към месолачка, и по едно време гледаме че някакви хора се измъкват настрани от общия поток и влизат в едно малко горче ??? естестено в "бързината" се решава, че това са нек'ви много прозорливи фенове, намерили път към свелината в края на тунела...и тръгваме след тях...влизане в горичката и следваме неотлъчно индианската нишка докато стигнахме до....няколко моми, със смъкнати гащи да се облекчават лекинко така, без изобщо да се притесняват че ги гледаме неразбиращо :o хахахаха, най-смешното беше че помъкнахме неволно още доста народ след себе си...много зрелищно стана това пишкане ви казвам :D :D :D
[/Абе и аз ги помислих за някакви фенове на Локо, де то познават стадиона като 5-те си пръста и знаят някакъв "таен" изход  ::) :o и наистина бях пред голяма дилема, но добрече не рискувах.. Но като подминахме тоалетните и видях една картинка- имаше една дървена оградка, която беше прсто помляна от хората и те излизаха през някакъв процеп в решетката, та и аз минах от там, но придвижването стана що-годе бързо... То нали се бутах, та затова.... А някой случайно да има инфо как са ги изкарали тях от стадиона, защото четох някъде, че били придружени от полицейски ескорт, което не е очудващо, но ми е ентересно някой видял ли е колите... :P


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.