DM.org

Музика => Групи => Темата е започната от: S.P. в 10 Октомври 2006Титла: SEAL
Публикувано от: S.P. в 10 Октомври 2006
Преди известно време, бях публикувал тема със същото заглавие, но тогава странно защо нямаше явно голям интерес, кьм това което бях споделил с вас, както и желанието ми да разбера какво мислят хората във форума относно този мои много любим артист.

Факт е обаче, че след няколко дни SEAL  ще се презeми в София и ще изнесе концерт.Имайки предвид, че в момента масово се дискутира тук идването на Duran Duran, ще ми се да разбера, дали някои все пак във форума е и фен на SEAL, независимо, че стилово едва ли съвпада с вкусовите разбирания на средностатистическия фен на ДМ и ДД...

Искам само да отбележа, за тези които ще бьдят на концерта му в НДК, че ще станат свидетели на едно невероятно добро ,артистично и музикално шоу, в което мощния глас на SEAL е способен да накара всеки да настръхне.

Смятам, че има много малко  соло артисти, които са способни да дадат такъв спектакъл единствено и само със сценичното си присъствие...може би само още Bowie

Песните  на Seal  са едновременно нежни и лирични, но и  изпьлнени с невероятна динамика и ритъм, които  на живо могат да побъркат всяка публика.

Надявам се, този мои пост поне малко да ви даде желание да посетите концерта му защото си заслужава наистина


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: hope в 10 Октомври 2006
S.P. ето едно рамо подкрепа от мен. Аз лично не съм много запозната с творчеството му, но това, което съм слушала ми харесва  -а то е един стар албум и няколко хита. Може и да звучи банално, но "Kiss from a rose" e песен, която ще си остане класика. Естествено по стар обичай най-вероятно ще пропусна и този концерт, но съм сигурна, че той ще бъде много ценно преживяване за всеки ценител, а си мисля, че в БГ такива не липсват съвсем.


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: RizaaR в 10 Октомври 2006
Аз също харесвам някои неща на SEAL(Fly Like An Eagle,Crazy,Bring It On,Human Beings..), но на концерта едва ли ще мога да си позволя да ида...Все пак познавам хора, които мислят да ходят, и които най-вероятно ще се опитат да ме убедят да се присъединя, така че ще видим  :)
Сигурен съм, че концерта си заслужава и хората, които ще присъстват няма да съжаляват, така че S.P. enjoy O0!


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: Lud Uchen в 12 Октомври 2006
Много исках да отида, но главно ми пропречиха финансите. S.P., искрено ти завиждам, SEAL е един невероятен певец и много успял човек в личен план.


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: Blagovesta в 30 Октомври 2006
Имах удоволствието на 25 октомври да присъствам на концерта на Seal. Страхотен глас! Много се изненадах от акустиката в залата, чуваше се перфектно. Самият Seal беше в непрекъснат контакт с публиката, която беше непосредствено до сцената без ограждения и без многобройни „умно” гледащи момци пред нея. Говори с хората и докосна всеки, който му протегна ръка. С недоверие четох преди това, че ще бъде една специална вечер с него, но той я направи наистина специална. Ще отида и на следващия му концерт тук  ::) той обеща.


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: inner_smile в 30 Октомври 2006
и аз мога да кажа същото,беше много красив и специален концерт,още се усмихвам като се сетя и още са ми в главата думите му...future...love...paradise.. :angel:и пя kiss from a rose с роза в ръка...която някой от публиката му подари :)
бих се радвала да изживея това отново,наистина :)


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: S.P. в 30 Октомври 2006
Хей радвам се, че споделихте емоците, които сте изживяли по време на концерта....Наистина Seal има невероятен глас а внушителното , но същевременно изключително елегантно присъствие на  сцената,както и постоянният му контакт с публиката, може да накара дори и хора , които не са кои знае какви фенове....да се чувстват съпричастни кьм музиката му и едва ли не да си мислят , че след това ще излезнат да пият по чаша вино в съседния клуб...
Хе хе, радвам се, че явно концерта е минал успешно, както разбирам от няколкото поста тук, и съм изключително горд, че българската публика се е представила отново на ниво....Честно да си кажа имах леки притеснения...
А наистина на Future Love Paradise, направо настръхваш
Поздрав за всички


Титла: Re: SEAL
Публикувано от: S.P. в 27 Ноември 2006
И малко отзиви на самия Seal относно Бьлгария...слезнете до наи долните снимки от албума...на мен ми стана супер готино...

http://www.seal.com/seal/journal/log.cfm


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.