DM.org

Музика => Групи => Темата е започната от: kirilart в 16 Януари 2007Титла: Escape with Romeo
Публикувано от: kirilart в 16 Януари 2007
Вчера съвсем случайно попаднах на тази група, докато се сдобивах с великопния Unplugged концерт на De/vision, но затова в друга тема. Та да се върнем на бягството с Ромео...името ми се стори интересно и реших да чуя какво свири група с такова име.
Малко история - групата е създадена през далечната (вече) 1989 година в Германия. Досега имат издадени 8 албума, като в момента работят по деветия, който трябва да види бял свят през 2007-ма година.
Досега се запознах паралелно с 4 техни албума:

1989 - Escape with Romeo известен още като (first album)
1991 - Autumn on Venus
1996 - Blast of Silence
2002 - Love Alchemy


...всички те са добре балансирани, с много силни попадения, песните са мелодични, в никакъв случай монотонни и определено ще се постарая да се снабдя с цялата им дискография. Не обичам да определям, коя група в какъв стил свири...дори в моя music library срещу стил или жанр поставям винаги самото име на групата, така че и в случая ще се въздържа.
Който е любопитен нека намери техни неща и се запознае отблизо. Предполагам има и такива които са ги чували и знаят за тях.


Прикаченият файл е изтрит при прочистване.


Титла: Re: Escape with Romeo
Публикувано от: MaoriGirl в 16 Януари 2007
Открил си наистина интересна група,звучат приятно и имат ''много силни попадения'' O0

От следния линк може  да се прослуша цялата им дискография,засега,уви,не попадам на място,откъдето  може да се свали нещо тяхно:


http://www.akuma.de/mp3artist/123502-escape-with-romeo.html#


Титла: Re: Escape with Romeo
Публикувано от: The Fein в 17 Януари 2007
Тези хора са доста ъндърграунд, тъй като няма много информация за тях освен официалната, а в last.fm ги слушат също толкова малко хора, колкото Christian Eigner  :) Успях да си изнамеря едно EP с кавъри на Кюър, което звучи доста добре, ще обърна внимание скоро и на авторските им неща.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.