DM.org

Музика => Групи => Темата е започната от: The Fein в 09 Януари 2009Титла: Morrissey - "Years of Refusal"
Публикувано от: The Fein в 09 Януари 2009
(http://i41.tinypic.com/2i0ck9k.jpg)

Мориси се завръща с новия си албум "Years of Refusal", първи за него от три години и продуциран от (вече покойния) Джери Фин, който работи и по култовия "You Are The Quarry" (2004).

След около шест слушания все още ми е трудно да кажа дали "Years of Refusal" изпълва очакванията ми - от една страна албумът не поема очевидни рискове, съдържа две песни, които вече бяха издадени в миналогодишния сборен албум, на моменти преминава през слуха ти без да остави спомен, от друга - кратък и директен е, има енергия и живот, мога да слушам "It's Not Your Birthday Anymore" часове наред, всички запазени марки на музиката на Мориси присъстват и тук. И със сигурност ми харесва повече от "Ringleader of Tormentors", който като че ли не съм слушал изцяло и шест пъти. Малко са хората, които могат да пишат толкова естествено тъжни песни като Мориси, но като че ли от време на време се забелязва, че меланхоличната тематика си има своите граници и сякаш именно те спират "Years of Refusal" да разцъфти напълно. Може би смесените впечатления се дължат и на твърдението, че този албум ще е неговият най-добър, а Мориси сякаш не казва подобни клишета напразно.

Някой друг фен на The Smiths и Мориси да го е слушал?


Титла: Re: Morrissey - "Years of Refusal"
Публикувано от: Infra Red в 10 Януари 2009
Аз го чух 3 пъти...честно казано все още не мога да го преценя достатъчно добре,но както и на теб добро впечатление ми направиха "Black Could","It's Not Your Birthday Anymore" и "I'm Ok by myself",но като цяло албума наистина не оставя някаква значима следа в съзнанието ми...поне за момента,което не мога да кажа за "You Are the Quarry",който е супер велик...


Титла: Re: Morrissey - "Years of Refusal"
Публикувано от: валентин в 06 Март 2019
Чуйте кавъра на Мориси на песента на Рой Орбисън "It’s Over" от новия албум на бившия вокалист на "Дъ Смитс" "California Son"

http://otbor.bg/chujte-kavara-na-morisi-na-pesenta-na-roj-orbisan-it-s-over-ot-noviya-album-na-bivshiya-vokalist-na-da-smits-california-son


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.