DM.org

Музика => Други => Темата е започната от: MAO BOY в 14 Април 2009Титла: въпроси
Публикувано от: MAO BOY в 14 Април 2009
ами малко ме е срам, че отварям тема за такова нещо, но явно сам не мога да се оправя. та репих да ви попитам:

прекарах цял ден в търсене, на... стелаж или както там се казва мебелировката, в която човек може да складира голямо количество си ди-та. обиколих 80% от музикалните магазини, които знам, както и 1 такъв за пи си оборудване  плюс техномаркет и технополис и никъде не намерих, като най ме издразниха продавачите в музикалните магазини, един от които даже каза, че нямало задължително връзка между двете. в ориндж откъдето си купух стария такъв(който се повреди) даже казаха, че имали на рецепцията, но като отидох на щанда, където трябвало да имат, самите продавачи казаха, че нямали от година. с две думи скъсах си нервите и си развалих настроението.

ако може, дайте съвет къде може да се намери нещо, което да побира над 250 диска, ако може да има отделения за двд-та, самите отделения да не драскат дисковете и по възможност дисковете да са зад вратичка за да не се прашат. разбира се това е идеалния вариант, но и на нещо с доста по-малко екстри бих се зарадвал.

относно темата, предлагам да се ползва за такива заблудени агнета, като мен, които търсят и не намират, а други светнати пичове могат да им помогнат.

мерси предварително


Титла: Re: въпроси
Публикувано от: silver wings в 14 Април 2009
Този въпрос и мен ме вълнува.И аз във времето търся да намеря нещо такова ма все не ме огрява.Държа ги в един шкаф в който често цари хаос.Дано да се намери добър човечец който да знае къде има такова чудо.


Титла: Re: въпроси
Публикувано от: Titi в 16 Април 2009
Не бих могла да ви кажа къде точно да намерите подобен "стелаж", но могла да ви дам само идея да си го поръчате на фирма, която се занимава с производство на мебели например.
След като обиколих и аз доста места и не намерих точно това което търсех, за да си "накича" всички дрънкулки, просто си измислих сама въпросния стелаж и го поръчах. Разликата в нещо готово от магазина, което обаче да не ми пасва точно на размерите и в това което поръчах не е кой знае колко голяма, така че си заслужава. Поне после ще имаш нещо което ти харесва и наистина ти върши работа.

Ето тук малко интересни идеи  :)

http://home-store.biz/2009/03/cd_holder/


Титла: Re: въпроси
Публикувано от: MAO BOY в 16 Април 2009
тити,
има наистина интересни картинки на този линк, които напълно задоволяват изискванията, но не откривам никъде телефон където да мога да направя поръчка. може ли да дадеш такъв?


Титла: Re: въпроси
Публикувано от: Titi в 17 Април 2009
тити,
има наистина интересни картинки на този линк, които напълно задоволяват изискванията, но не откривам никъде телефон където да мога да направя поръчка. може ли да дадеш такъв?

За съжаление и аз не намерих координати  ???
Но поне можеш да взаимстваш идея и да си го поръчаш да ти го изработят някъде. Когато го покажеш на снимка поне по-лесно те разбират точно какво искаш  :)
 


Титла: Re: въпроси
Публикувано от: Ivelina_10 в 23 Май 2009
намерих някои интересни картинки относно..."стелажчета"... за (книги)дискове..ама все още май остава отворен въпроса КЪДЕ могат да бъдат изработени  ???
http://smile-bg.com/snimki/drugi/585-etajerki-za-knigi.html


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.