DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 18 Януари 2010Титла: НОВИНИ: [18 ЯНУАРИ 2009] Съвместната песен на Nitzer Ebb и Мартин Гор е онлайн!
Публикувано от: The Fein в 18 Януари 2010
Nitzer Ebb са на път да издадат дългоочаквания си нов албум "Industrial Complex", който е и първи за тях от 15 години. В него влиза песента "Once You Say", в която беквокали добавя Мартин Гор. Както тя, така и целият албум могат да се изслушат в Myspace (http://www.myspace.com/nitzerebbmusic). Също така, очаква се и ремикс от Алън Уайлдър на "I Am Undone" в специалната германска версия на "Industrial Complex". Дъглас Маккарти и Бон Харис ще бъдат специални гости на организираните от Алън и Пол Кендъл Recoil събития в Мадрид и Барселона през март.

Английското дуо е и съпорт група на Depeche Mode в последния кръг от Tour of the Universe, като по същото време Mute издадоха два бокс-сета - единият с дискографията на NE в пет диска и компилация от ремикси на 3 CD-та. Също така дигиталната антология "In Order", събрала би-сайдове, ремикси и неиздавани песни, може да се намери в Itunes.

(http://www.recordstore.co.uk/images/covers09/12.2009/EBBBOX1_300.jpg)

(http://www.recordstore.co.uk/images/covers09/12.2009/EBBBOX2_300.jpg)

MUTEBANK (http://www.recordstore.co.uk/mutebank/home.jsp?SearchField=CATEGORY&Search=nitzerebb)
Itunes (http://itunes.apple.com/us/artist/nitzer-ebb/id113752)


Титла: Re: НОВИНИ: [18 ЯНУАРИ 2009] Съвместната песен на Nitzer Ebb и М
Публикувано от: S.P. в 24 Януари 2010
Трябва наивно да призная, че преди концертите на Депеш Мод, изобщо не бях наясно кои са Netzer Ebb, разбира се името ми бе познато , но никога не сьм знаел какво правят ....в последствие,когато ги видях да подгряват Депеш си казах "Е гати яката нова група"...ха ха..после чух едно две познати парчета и си дадох сметка, че май сьм леко назад с новините.....Както и да е-простете за невежеството.....но по-добре кьсно от колкото още по-кьсно....По време на концертите, след като разбира се,се бях порядьчно информирал, отделно от старите им класики и новото парче с Мартин...ми направи супер впечатление една страхотна песен от новия албум:Hit You Back..даже й научих текста по време на изпьлнението им.....
Мисля си, че това парче с подxодяща и настоятелна промоция от страна на Mute и един жесток елегантен клип, може да стане един от хитовете по радия, музикални телевизии и класации на 2010...
Дано да имам право, защото от това , което видях и чувам групата е невероятна....
Ето я и вьпросната песен:

http://www.youtube.com/watch?v=wVXcMR78g9c


Титла: Re: НОВИНИ: [18 ЯНУАРИ 2009] Съвместната песен на Nitzer Ebb и Мартин Гор е онлайн!
Публикувано от: deiv4o в 24 Януари 2010
Ако некои иска албума да пише, ще  му го пратя

Alan's ремикс е невероятен :)


Титла: Re: НОВИНИ: [18 ЯНУАРИ 2009] Съвместната песен на Nitzer Ebb и Мартин Гор е онлайн!
Публикувано от: deiv4o в 12 Март 2010
Снощи ги гледах тук в Лондон и да си призная беше доста по яко отколкото на дм концерт:0 сигурно защото имаше само техни фенове, след концерта отидох  backstage и се запознах с пичовете:0 много отдавна не бях срещал толкова готини хора, пихме по едно:)  а с бившият им член David Gooday (drums) се размазахме от смях, невероатен шегаджия :D с нас бяха  Вива Горе :) жената и дъщерята на Флеч,  и много хора от ДМ  tour crew , жената на Флеч спомена че и онази лакомия мъжът и требвало да доиде но не се появи:0 сигурно е останал в къщи на спокоиствие да се тъпчи :)
Подразбрах некои доса интересни неща за Алан но като  доиде времето ще ги споделя:)
Препоръчвам  ги на всеки които може да ги гледа лаиф, невероятни са O0 O0 O0


Титла: Re: НОВИНИ: [18 ЯНУАРИ 2009] Съвместната песен на Nitzer Ebb и Мартин Гор е онлайн!
Публикувано от: MAO BOY в 14 Март 2010
аз пък хич не им се изкефих на дм концертите. видяха ми се като нещо, което може и някога да е било модерно, но това е минало. един вокал, който наистина се движи много и при това добре, но с това поне за мен се свършва позитивното, както и с няколко интересни кратки момента в песните им. еднообразни и скучни. аз друг инстумент на сцената освен барабани не видях...и мисля, че такива нямаше и нито като визия, нито като музика ми харесаха. от друга страна в германия имаше доста хор, които си знаеха текстовете и искрено им се радваха, за разлика от мен, който чаках с нетърпение края на изълнението им.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.