DM.org

Depeche Mode => Групата => Темата е започната от: The Fein в 02 Май 2010Титла: НОВИНИ: [2 MAЙ 2010] Depeche Mode застават зад BBC 6 Music
Публикувано от: The Fein в 02 Май 2010
Depeche Mode, The Cure и Elbow са сред групите, които наскоро също изразиха чувствата си около предстоящото слизане от ефир на националното радио BBC 6 Music в края на 2011-та. То е изцяло дигитално, започва през 2002-ра и е първата от повече три десетилетия напълно музикална станция, произлязла от BBC.

Дейв Гахан определя решението като ''едно от най-големите несправедливости, които са се случвали в историята на радиопредаванията''.  А според Робърт Смит "BBC 6 е един от малкото начини, ако не единственият, млади и стари музиканти, които не искат да се конформират към някакъв отегчителен и въображаем мейстрийм, да бъдат чути от цялата страна".

Други известни личности и групи, които изказаха несъгласието си са Kaiser Chiefs, The Ting Things, Suede, Duran Duran, Editors, Snow Patrol, Кейти Мелуа и др.

И макар да няма много яснота около бъдещите планове на Depeche Mode, според слуховете Мартин е написал нови песни през турнето, а това лято ще се отправи на серия от DJ изяви, като една от спекулираните дестинации е Прага.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.