DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 15 Април 2011Титла: НОВИНИ: [15 АПРИЛ 2011] Алън записва кавър на Talk Talk
Публикувано от: The Fein в 15 Април 2011
Новостите около Алън Уайлдър са напоследък винаги непредвидими, а това впечатление се затвърждава и с настоящата новина. Основателят на Recoil ще вземе участие в трибют албум, посветен на Talk Talk. Информацията идва не от Алън, а от The Lovetones, една от групите, които също ще запишат кавър на експерименталната група, иначе най-известна с хитовете от ню уейв периода си.

Няма информация коя песен Уайлдър е избрал, нито дали кавър проектът е знак за съживяване на Talk Talk. Въпреки слухове за събиране отпреди няколко години, групата остава неактивна от 1991-ва насам и преоценявана, колкото заради приноса си, толкова и заради внезапното отдръпване на Марк Холис от музиката след 1998-ма.

http://www.youtube.com/v/BHUDNZD5N88?fs=1&hl=bg_BG

Междувременно, Алън ще продължи живите си изяви с Пол Кендъл и през тази година:

http://www.youtube.com/v/dQq6haE2R3s?fs=1&hl=bg_BG


Титла: Re: НОВИНИ: [15 АПРИЛ 2011] Алън записва кавър на Talk Talk
Публикувано от: electropop в 17 Април 2011
Чудесна новина. Жалко, че Talk Talk не съществуват от десетилетия!!!! А бяхя върхът!!!


Титла: Re: НОВИНИ: [15 АПРИЛ 2011] Алън записва кавър на Talk Talk
Публикувано от: валентин в 11 Август 2012
На бял свят се появи новото видео на "Recoil", представящо кавъра на групата на песента на "Talk Talk" "Inheritance".

http://www.otbor.bg/kultura/recoil/alan-uayldar/spirit-of-talk-talk/inheritance/video-vizhte-kavara-na-recoil-na-pesenta-na-talk-talk-inheritance.html (http://www.otbor.bg/kultura/recoil/alan-uayldar/spirit-of-talk-talk/inheritance/video-vizhte-kavara-na-recoil-na-pesenta-na-talk-talk-inheritance.html)


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.