DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 13 Май 2012Титла: НОВИНИ: [13 МАЙ 2012] Дебютното лайв издание на Recoil излиза на 1 юни. И още...
Публикувано от: The Fein в 13 Май 2012
Две новини около Алън Уайлдър!

На 1 юни, рождения ден на Алън, ще се появи дългоочакваното първо лайв издание на Recoil - А Strange Hour in Budapest, един допреди няколко години немислим продукт, като се има предвид дистанцираността на Алън от изяви на живо до Collected. Режисьор е Акош Синаш, като първите 1000 копия, поръчани от сайта, ще бъдат разписани от Алън и с допълнителен видео и снимков материал. В съдържанието попадат и клиповете към Prey, Allelujah и Want (Renegade of Noise 808 Remix). A Strange Hour in Budapest ще бъде издаден единствено на Blu-Ray.

Най-после има движение и около трибют албума към Talk Talk, където Алън присъства с два кавъра като консултант на проекта, който включва и издаването на книга. За нейното реализиране освен Алън, допринасят Карл Хайд от Underworld, Чарлз Кейв от White Lies, Ник Маккейб от The Verve, Джеймс Лавей от UNKLE, както и с членове на Talk Talk без вокалиста Марк Холис, който няма никакви медийни изяви от поне 15 години насам.

Въпреки че бяха запланувани за май, появата на изданията е отново отложена, този път за есента. Повече около създаването на кавър албума и участващите в него може да научите във Facebook групата на проекта (http://www.facebook.com/SpiritOfTalkTalk).

(http://spiritoftalktalk.com/_images/stt_mockup.png)


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.