DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 12 Юли 2012Титла: НОВИНИ: [12 ЮЛИ 2012] Първи клип от албума на Soulsavers и Дейв Гахан
Публикувано от: The Fein в 12 Юли 2012
Първото официално видео от съвместния албум на Soulsavers и Дейв Гахан The Light The Dead See е онлайн. То е към песента Take Me Back Home и засега е единствено онлайн във Vimeo (http://vimeo.com/42412764).

Напоследък често отсъстващият от видеоклиповете Дейв и този път не е пред камерата.

Видеото е режисирано от творческия колектив H5C (High Five Collective), работили с The Weeknd, Citizens!. Появата му съвпада с издаването на албума на винил.


Титла: Re: НОВИНИ: [12 ЮЛИ 2012] Първи клип от албума на Soulsavers и Дейв Гахан
Публикувано от: kirilart в 13 Юли 2012
Отегчителен лично за мен резултат на явно положени усилия да се заснеме нещо качествено. Още от самото начало скуката ме наляга - старец / младеж, повторено 4-5 пъти като паралел, за да не се подведат и най-глупавите зрители, сякаш създателите искат да са напълно убедени, че и тези с интелект на мида ще са наясно със ситуацията.
Моментите, които трябва да обогатят клипа, без да внасят принос към фабулата, също са постнички: змия на пътя, заснет без всякакво умение прелитащ орел, не особено красив залез...всъщност не знам защо в клипа след кадъра със змията, старецът погалва кутията с праха на любимата! Търсен аналог или нелепа случайност???
До края вече са ме загубили тотално като зрител, малко планина, малко море и малко житейска драма за десерт. След като изгледах видеото 2 пъти в съзнанието ми остана само песента, която харесвам в албума, визията предпочитам да си градя сам.
 :police:


Титла: Re: НОВИНИ: [12 ЮЛИ 2012] Първи клип от албума на Soulsavers и Дейв Гахан
Публикувано от: The Fein в 13 Юли 2012
Мен този път малко е яд, че Дейв не участва, тъй като щеше да се впише като героя в средната му възраст и да предаде на историята малко повече тежест. 


Титла: Re: НОВИНИ: [12 ЮЛИ 2012] Първи клип от албума на Soulsavers и Дейв Гахан
Публикувано от: kirilart в 13 Юли 2012
Да, наистина би се получило добре с Дейв като участник. Дано поне в идните клипове на ДМ да вземат участие от групата.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.