DM.org

Архив => Delta Machine => Темата е започната от: The Fein в 10 Септември 2012Титла: НОВИНИ: [10 СЕПТЕМВРИ] Д. Милър: Depeche Mode подготвят един много силен албум
Публикувано от: The Fein в 10 Септември 2012
Основателят на Mute Records и някогашен продуцент на групата Даниел Милър разкри малко повече около предстоящия албум на Depeche Mode, който се очаква през април 2013 г. В интервю за датско радио (http://soundcloud.com/treasuredm/daniel-miller-on-new-dm-album) той казва, че записите все още не са завършили, но според това, което е чул, може да очакваме един наистина силен албум.

„Не бих го определил като стъпка в посоката на предишния албум, тъй като е нещо съвсем различно. Има теми и звуци, които сме чували и преди от тях, но този път са поставени в нов контекст“, казва още Милър, който отбелязва, че всички обвързани с проекта са напълно отдадени в успешното му завършване.

Според слуховете Depeche Mode се очаква да обявят детайлите около новия албум и съпътсващата го турне на 23 октомври в Париж.

В скорошно интервю за шведско списание копродуцентът Кристофър Берг подсказа, че и новият албум ще бъде белязан от страстта на Мартин към различните видове синтезатори. Той описа звученето му като "от вселената на Мартин, а не тази на Алън" и дори смело заявява, че групата самоуверено излиза от сянката на най-добрите си албуми.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.