DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 11 Декември 2012Титла: НОВИНИ: [11 ДЕКЕМВРИ 2012] Крисчън Айгнер започна нов проект
Публикувано от: The Fein в 11 Декември 2012
Въпреки че Дейв избра да не работи с Крисчън за песните си за новия албум на Depeche Mode, барабанистът и (инцидентно) кийбордист на групата след напускането на Алън, не остана без работа.

Той е готов със съвместно EP с кийбордиста и продуцент Дейвид Клейтън, записвал през годините с хора като Дейвид Боуи, Massive Attack и Пол Маккартни, и познат още с работата си с Depeche Mode, а по-специално - по звука на Ultra. Албум, който отбелязва и първото участие на Крисчън в редиците на групата.

Wasp ЕР, издавано от Elsbeere Recordings, вече си има и клип (http://www.youtube.com/watch?v=Rdcc5ZKoaJQ).

Междувременно австриецът продължава работа и по следващия албум на Compact Space, група, в която участва добре познатия ни бивш сътрудник на DM и The Cure Дарил Бамонт.

Крисчън ще бъде отново част от състава на Depeche Mode през предстоящото турне. Нещо, което среща одобрението не само на сегашните членове, ако съдим по появилия се ъпдейт "Alan Wilder likes Christian Eigner" във Facebook.

(http://www.twilightillusion.net/andthen/wp-content/themes/editorial/functions/thumb.php?src=andthen/wp-content/uploads/2012/11/wasp.jpg&w=606&h=&zc=1&q=90)


Титла: Re: НОВИНИ: [11 ДЕКЕМВРИ 2012] Крисчън Айгнер започна нов проект
Публикувано от: kirilart в 11 Декември 2012
Кръсчън има интересни идеи и винаги изпитвам приятно любопитство към нов материал издаден с негово участие. Мерси за инфото Светльо! :)


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.