DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 09 Януари 2013Титла: Recoil Radio Special - премиерно в българския ефир
Публикувано от: The Fein в 09 Януари 2013
(http://indioteque.com/wp-content/uploads/2013/01/indiorecoil-388x388.png)

Алън Уайлдър и Пол Кендъл направиха едночасов сет с аранжиментите от концертния филм от Будапеща, който е предназначен за представяне по радиопредавания и стрийминг. Малка част от него може да чуете тази вечер от 20 ч. по предаването на Indioteque по радио Binar, (http://www.binar.bg) онлайн платформа на БНР.  :)

От утре сутринта целият сет ще бъде онлайн на профила на Indioteque в Mixcloud (http://www.mixcloud.com/indioteque) за ограничен период от време. Очаква се миксът да бъде излъчен и в други държави, паралелно с нас ще бъде пуснат в САЩ, а другата седмица по Датското национално радио.

Ето го и целия анонс:

Цитат
Предаването ни тази вечер ще бъде най-наситеното на новини и интересни акценти досега: специални гости ще бъдат българската алтернатив рок група Jeremy?, които ще свирят акустично в студиото. Но преди това ще представим откъс от радиосетa, който бившият член на Depeche Mode Алън Уайлдър наскоро записа и който може да чуете изцяло на нашата страница в Mixcloud от утре. Радиопредаването ни е едно от първите в света, които ще представят сета, а покрай това ще разберем какво се случва около експерименталния му проект Recoil. Ще поговорим и за вълната от новини около изпълнители, които повечето добре познаваме и които дълго чакахме отново да превземат слуха ни. Както винаги, очаквайте и солидна доза музика от напълно нови имена на хоризонта. Всичко започва в 20 ч. по binar.bg, а за начало сме запланували и премиера на един интересен български проект на име Fragile.


Титла: Re: Recoil Radio Special - премиерно в българския ефир
Публикувано от: The Fein в 10 Януари 2013
Сетът е вече онлайн, но само за 24 ч. Така че бързо на:

http://www.mixcloud.com/indioteque/recoil-a-strange-hour-radio-special-edit/


Титла: Re: Recoil Radio Special - премиерно в българския ефир
Публикувано от: yoyomi в 10 Януари 2013
Много благодаря!  8)


Титла: Re: Recoil Radio Special - премиерно в българския ефир
Публикувано от: The Fein в 14 Март 2014
По случай 25-годишнината на 101, сетът на Алън се завръща онлайн до края на седмицата  :)

http://www.mixcloud.com/indioteque/recoil-a-strange-hour-radio-special-re-upload/


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.