DM.org

Архив => Delta Machine => Темата е започната от: The Fein в 30 Януари 2013Титла: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята
Публикувано от: The Fein в 30 Януари 2013
В реакция на изтичането на Heaven, необичайно баладичния първи сингъл от предстоящия албум Delta Machine, групата бързо пусна официално песента във Vimeo (http://kroq.cbslocal.com/2013/01/30/exclusive-depeche-mode-premiere-heaven-from-forthcoming-album-delta-machine/).

Клипът към Heaven, която за да не бъде бързо премахната, изтече под заглавието на хита от 80-те Heaven Is A Place On Earth на Белинда Карлайл, се очаква в петък. Първи кадри от него могат да се открият на http://heaven.depechemode.com, ако обичате преследването на съзвездия.

Би-сайдът All That's Mine, написан от Дейв и Кърт Уенала, също изтече, но засега няма официално присъствие в интернет.


Титла: Re: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята
Публикувано от: Deni в 31 Януари 2013
Добре, може ли вече да се споделя личното фенско мнение? Не искам да звуча като еретичка някаква и на абсолютно никого не налагам моите си впечатления, обаче на мен All That's Mine някак си по-добре ми влиза. И двете песни са чудесни, обаче нарочената за Б-страна има някакъв особен гъдел за мен - дали е мелодията, дали е звукът, дали е гласът на Дейв или някаква комбинация от всичко това ми е трудно да кажа. Но като цяло ме връща към някак по-класически или поне по-ранен Депеш звук. Освен това текстът ми е по-обран и сдържано елегантен:

You're still looking for redemption
You still can't find a trace
If there is nothing after
There'll be no saving grace
I'm giving you control now
I need some kind of sign
Come take away this sorrow
I give you all that's mine


Та ако трябва да съм честна, ще ми се албумът повече да прилича на втората песен. Лично мнение. Да потретя ако трябва. Лично!


Титла: Re: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята
Публикувано от: depechemodista в 01 Февруари 2013
Аз лично,по -доволен не мога да бъда. И двете песни са просто невероятни...."Heaven" е добър пример ,че групата все още има какво да покаже..нещо коренно различно от това ,което са правили до сега. All That's mine  пък показва ,че старият дух на Депеш никак не е изгубен със или без Уайлдър ,за когото всички толкова много ревете. Аз лично съм на мнение,че от 85 насам ,групата няма лош албум и винаги има по нещо за всеки,така че  тези фенове които носталгират по старото звучене на депеш и тези като МЕН,които се наслаждават на новите им идеи и звуци да са доволни  :)


Титла: Re: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята
Публикувано от: Tonko в 02 Февруари 2013
...а преди 85та? :angel:
Първоначалните впечатления са далеч по-позитивни от първоначалните такива при Вселенските Звуци, така че дните до 26ти Март ще преминат в нетърпение. Иначе и моето лично (и аз да натъртя) мнение съвпада с това на Дени ::)


Титла: Re: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята
Публикувано от: The Fein в 02 Февруари 2013
От двете песни предпочитанията ми отиват категорично към Heaven, която имам чувството, че възприемах по различен начин при всяко от първите завъртания. Колкото по темата дали е подходяща за първи сингъл - нека да имаме предвид, че вече показаха по-динамична и агресивна страна с Angel и е всъщност нормално да изяват съвсем друга за следващата песен. А да не забравяме, че точно по-баладичните им песни са тези, които често правят разликата.

А All That's Mine сама за себе си е силна, но би подхождала повече на групите, започнали и завършили музикалното си образование с DM, отколкото на самите DM. Малко е странно, че точно Дейв и Кърт стоят зад нея, като се има предвид нещата, които правят поотделно (btw, нещо доста приятно тук (http://www.youtube.com/watch?v=CDQIZdeFj2A) от готовия за българските дискотеки с имиджа си Кърт).


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.