DM.org

Depeche Mode => Солови проекти => Темата е започната от: The Fein в 13 Март 2013Титла: НОВИНИ: [13 МАРТ 2013] Нов клип от Soulsavers
Публикувано от: The Fein в 13 Март 2013
Въпреки че много от вас са вече на вълна Delta Machine, имаме повод да обърнем отново поглед към миналогодишния албум на Дейв и Soulsavers.

Вече е онлайн вторият клип от The Light The Dead See и той е към една от най-силните песни в него – Take. Видеото е създадено от Бернхард Уитич, преди режисирал за Андрю Бърд, а пустинните кадри са снимани в Перу.

http://www.youtube.com/v/8rGtjubbsqs?hl=bg_BG&version=3

В интервюта по време на издаването на албума Дейв намекна, че след турнето към Delta Machine се очаква да започнат записи по втори съвместен албум със Soulsavers, чиито предишен постоянно-временен вокалист беше Марк Ланеган. Междувременно Soulsavers се отдават на нов проект, който е обаче колко музикален, толкова и исторически. Те се очаква да продуцират компилация, в която ще съберат стари, редки и малко известни госпъл песни.

В YouTube е онлайн цялото изпълнение на Дейв и Soulsavers от единствената им до момента жива изява. Тя се случи в Лос Анджелис пред интимна публика от само 75 души в Capital Studios.

http://www.youtube.com/v/NZOtF1K9k88?version=3&hl=bg_BG


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.