DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Музика / Други / The perfect band -: 17 Октомври 2007
Проверих дали има такава тема, надявам се да не съм я пропуснала.

Ами.. ако зависеше от вас, каква щеше да е перфектната група? Като се има предвид, че можеше да си изберете който и да е вокал, китарист, басист, барабанист и т.н. С кои известни и ваши любими изпълнители бихте създали най-перфектната група на света, какъв стил щяха да бъдат и т.н.

Много приятна тема за отключване на въображението, впрочем Намигване
2  Други / Извън Темата / Re: Учителските стачки -: 16 Октомври 2007
Може би съм повече на страната на учителите. Всеки човек трябва да получава достойна заплата за извършения труд. Но тук вече се стига до един друг момент - всички ли учители си вършат работата като хората?.. Много пъти съм попадала на лоши преподаватели, а съм сигурна че и при вас се е случвало (все пак е част от прекрасните ученически години). Моето мнение е,  че не на всички учители трябва да им се вдигнат заплатите. Има такива, които не заслужават, защото не са успяли да научат учениците поради една или друга причина. Добрите и наистина квалифицирани преподаватели тук са доста малко, според мен, и това също трябва да се има предвид, когато се говори за увеличение на заплатите.

Другото, което според мен не беше правилно в цялата организация на стачката, е прекратяването на учебния процес за толкова дълго време. Вече почти два месеца почти всички училища са затворени. Започвам да се притеснявам да не би наистина да се стигне до анулиране на годината...

Като за финал, всеки има право на достойна заплата, ако труда му е наистина достоен.
3  Музика / Други / Re: Top 5 Любими Групи -: 16 Октомври 2007
При мен е малко трудно да определя топ 5 най-любими групи, защото някои се борят за едно и също място, но мисля че класацията би изглеждала по следния начин:

1. Anathema
2. Dredg
3. Klimt 1918
4. Muse
5. Radiohead

Но всъщност са още доста любимците, но предполагам, че това е най-правилната подредба.
4  Музика / Други / Re: Българската музика и ние -: 16 Октомври 2007
Идеята на темата е страхотна! На българската музикална сцена й трябва нещо ново.. и нормално, най-вече. Много малко са наистина добрите български групи, макар и да съм сигурна, че има още такива не открити.

Пускам линкче към профила на училищната група, които смятам че заслужават внимание. Слушала съм ги и на живо и са очудващо добри. Изпълнявали са и кавъри на Muse и на още редица известни групи и доколкото знам имат авторски материал за цял албум.

http://www.myspace.com/bgevolution

Надявам се да се харесах =)
5  Музика / Групи / Re: Radiohead -: 04 Октомври 2007
Нямам търпение да излезне новият албум на Radiohead.. определено една от най-любимите ми групи.

Доста добре са го измислили цялото нещо с разпространението на албума, обаче Намигване
6  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 25 Септември 2007
Рататуи!!! Изключително свежа и забавна анимацийка. Отидох да я гледам с противни очаквания, но определено съм доволна от филмчето.

И "Кристалната Маска". Много красиво направен филм от режисьорите и продуцентите на "Лабиринт".. ех... Както и да е, лирическо отклонение.

Препоръчвам!
7  Други / Извън Темата / Re: Нови въпроси :) -: 25 Септември 2007
1. Първата ви мисъл, когато се събудите?
- Господи, какво ли сънувах този път?! Наистина ми трябва специализирана помощ.

2. Какви качества трябва да притежават хората около вас, за да ви бъдат близки?
- Чувство за хумор, интелигентност и.. да се различават от масата идиоти.

3. Смятате ли, че човешкият характер може да се промени само на млада възраст?
- Естествено, че не.

4. Има ли песен, която рядко слушате, тъй като я асоциирате с неприятни моменти? Ако да, коя е тя?
- Имам цяла група, която я слушам вече рядко поради тази причина, обаче за жалост.. са любимата ми група, хахаха - Анатема =)

5. Любима обидна дума?
- Не е дума, по-скоро едно от най-дебилните ми изказвания относно сестра ми: "ох, толкова си... глупава!"

6. В какво се изразява вашата разсеяност?
- Хммм.. витаене в облаците

7. Обикновено след полунощ вие...?
- Ами, надявам се - спя - но се е случвало да седя на компютъра, да гледам филм, да съм навън.. Но най-често си спинкам сладко сладко.

8. Смятате ли, че съдбата съществува? Да/не, защо?
- Смятам. Може би е едно от малкото неща, които смятам че съществуват, защото хората не са се развили достатъчно, за да могат сами да чертаят съдбата си.

9. Ако животът ви е филм, кой ще играе главната роля?
- Скарлет Йохансон или Одри Тоту

10. Докато попълвате това, вие...?
- Пия кафе и се опитвам да се разсъня.
8  Други / Извън Темата / Re: Снимки на потребителите -: 25 Септември 2007
Ми..

http://a867.ac-images.myspacecdn.com/images01/126/l_f699c796d7de3a8fdba8c247c957c08a.jpg
Това е сравнително нормална моя снимка :Рр~

http://a824.ac-images.myspacecdn.com/images01/83/l_7d2e6b11bc0ecdb36fa24dbc2e46919f.jpg
А тази вече е.. професионална, правена от една моя приятелка. Големият вариант е много по-хубав от малкия на аватара, нали? =)
9  Други / Извън Темата / Re: Представи се! -: 25 Септември 2007
Еми.. здравейте и от мен, макар и вече да писах в творчеството :Рр~

Софи се казвам аз и живея в София (хъх, мда..). За момента уча в гимназията все още и съм 11 клас.. скоро големите мъчения около изпитите ще започнат, за мое най-голямо нещастие. Искам в бъдеще да се занимавам с фотография професионално, защото това ми е хобито вече от две години. Засега толкова, пък.. по-нататък може и да напиша нещо повечко =)

Ако някой има въпроси - shoot me!  Усмивка
10  Други / Лично Творчество / Моето творчество -: 25 Септември 2007
Реших да постна първата си тема именно тук. Най-вероятно ще слагам повече фотографии отколкото писани произведения, но.. по-малко и от двете Намигване

Та, сега по същество. Идеята за следващото.. нещо.. се роди от разговор с една доста странна личност, която имам честта да познавам.

А ти?..

   Наблюдавал ли си дъждовните капки?... Как сте стичат по стъклата? Наистина са красиви. Всяка една от тях, събрала толкова живот... и колкото и да е странно – сякаш всяка капчица държи в себе си една малка искра огън, която съживява земята.
   Вече вали от няколко часа и все пак не мога да се наситя... Винаги съм обичала дъжда, а ти? Точно един определен момент ми е любим и само заради него чакам да завали. Няколко секунди преди да падне първата капка... въздухът е натежал... топъл... мокър и спокоен... Мирише на есен – на шума и на мокра земя. И тогава... пада първата капчица... красота!
   Замириса на чай. Винаги в това време си правя чай, от любимият ми... миризмата ме изпълва напълно и ми донася толкова много спомени, някои тъжни, някои – хубави... Сивкавата пара се издига над чашата и се отправя с танцувални стъпки към тавана.
   Светкавица в далечината и след това – приглушен тътен, почти идващ от земята. И дъждът продължава да се стича по стъклата. Всяка капчица си проправя път надолу в тънички вадички, които отразяват задния двор.
   Ето... в тази виждам огромната топола в двора на съседите, черните облаци в далечината и... отвъд тях. Всичко е видяно през една кристална призма, през която се различават и най-малките, незабележими за простото човешко око, детайли. Картината, пречупваща се през нея, става по-истинска и красива, отколкото е всъщност.
   Единственото, което липсва в момента, е една хубава книга и картинката ще е завършена. Аз, седяща на перваза на големия прозорец в спалнята ми, с чаша ароматен чай в ръка, отправяйки се... Нанякъде...
   Някъде Там, където всичко е такова, каквото бих искала да бъде и вали всеки ден. Навсякъде около мен ще е черно-бяло и красиво. И най-вече... спокойствието, за което копнея от толкова дълго време, ще ме обгръща от всички страни...
   Иска ми се да го видиш... ще ти хареса..
   Винаги съм обичала дъжда... а ти?..


Такаа.. Следващите са снимки, с които честно казано се гордея повече отколкото с писаните си произведения. Еджой!

Дотук с моята първа пусната тема. Надявам се да има интерес =)
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.