DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4
31  Музика / Групи / Re: Нова Генерация - Завинаги! -: 18 Май 2006
Не знам дали ще подгряват на концерта на Депеш, но със сигурност Нова Генерация ще се съберат да запишат песен по случай 20 годишнината на групата. Атлас също се събират да записват песен. Това е страхотна новина, защото и по двете групи много си падам  Доволен А пък ако се решат и да подгряват Депеш, това ще бъде просто невероятно  Пощурял
32  Архив / Концертът / Re: Какво да се опитаме да пеем в паузата преди бис... -: 16 Май 2006
А не може ли примерно да пеем "Freelove"? Както публиката пееше в "One night in Paris" накрая на песента. Разтърси ме тотално това изпълнение на публиката, защото те грабва  Пощурял Не знам, за мен тази песен е една от прекрасните им парчета.
33  Архив / Touring The Angel / Re: НОВИНИ: [10 МАЙ 2006] Концертът в Канзас прекъснат; Дейв в болница -: 11 Май 2006
Една малка част от мен и се искаше Дейв отново да се превърне в онова 'лошо момче' от devotional tour. За съжаление това няма как да стане без употребата на наркотици.

Шок  Е, браво бе. Как може да ти мине през акъла Бияч Вярно, че преди години на Devotional-a е готин, но не искам Dave да си рискува живота за да е готин. Той и сега чист си е много по-готин.
Дано се оправи и да не е сериозно . 
ОБИЧАМЕ ТЕ DAVE, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ
34  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 10 Май 2006
Тъй като не забелязвам особено наличие на ентусиазъм, дори колебания и празни приказки, почти се бях отказал от тази идея с тениските. Но все пак реших да говоря с хората, които могат да изпълнят поръчката. От ExtremeTeam, момичето потвърди, че могат да изпълнят по-голяма поръчка, но трябва много скоро да потвърдим конкретна бройка, както и да изпратим логото, за да могат да се набавят тениските от Габрово. Освен това, говорихме и за цената, като не уточнихме конкретна такава, но със сигурност за тениски от порядъка на 50 - 100 броя, например, ще има добра отстъпка!
 Пак искам да изразя готовност за реализацията на тази идея. Всичко което искам е малко помощ от уебмастера, с нещо като надпис или банер в началото на сайта, водещ до тема, в която да обсъдим подробностите и всеки да заяви желанието си за поръчка на тениска. Също така, доста експресно ще трябва да изфабрикуваме нещо по-свястно за лого и надпис. Ще бъде супер, ако бъде споделено логото на DM.org в по-голям и чист вид, както и образа на Mr.Feathers, за да поработим над тях. Аз лично срещнах трудности при намирането на Mr.Feathers в достатъчно добър вид, та ако някой може да помогне с това, ще му бъда благодарен.

Моля ви, споделете какво мислите, тъй като няма особено много време, ако искаме да направим нещо завършено.

Това е много добра идея, наистина ще е супер. Аз съм "ЗА" тази идея и ще можем да се различаваме форумистите  Пощурял
35  Музика / Други / Re: Коя група/изпълнителка/изпълнител ви липсва най-много? -: 09 Май 2006
На мен ми липсва най-много Майкъл Хътчинс (INXS)  Плачещ Плачещ Плачещ, Фреди Меркюри (QUEEN), Клас и  Нова Генерация.
36  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 09 Май 2006
Честит Рожден Ден на човека с най-прекрасния глас-Dave Gahan-икона за няколко поколения фенове и ярка звезда на музикалния небосвод!
По този повод днес си пуснах Condemnation (любима песен,както за Дейв,така и за мен! Одобрение)

Същото се отнася и за мен  Пощурял
Днес е 9-ти май и дано за теб Dave е като рай  Намигване
Да е жив и здрав най-готиния и най-страхотния мъж на света!
37  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 09 Май 2006
Ами трудно ми е точно да ви обясня,но аз лично връзвам painkiller и свещенник по този начин...свещенникът,учител на Исус,който го спасява от болката му,да гледа саморазрушението на хората.Аз такава асоциация си направих при първото четене на painkiller и свещенник.А и като каза,че Condemnation (осъждане) е близо до отговора...съвсем бях сигурен,че е Judas .
Миро,има ли нещо вярно в логиката ми,или просто съм научкал?

За първи път чувам Юда да спасява Исус от болката му  Идиот
Юда е предателят на Исус и благодарение на него разпъват на кръст Исус Христос. Юда е бил ученик на Исус, не знам да е бил свещенник.
И каква е логиката между болкоуспокояващото и свещенника?
38  Архив / Touring The Angel / Re: Екскурзия за Будапеща 12-13 юни 2006 -: 28 Април 2006
      Здравейте. През последните дни решително търсих и намерих
вариант за осъществяване на групово посещение на концерта в Будапеща, включващо он-лайн поръчване на едни от най-добрите видове билети за предстоящия уникален стадион в унгарската столица
чрез системата на  ticketpro "E-ticket" (с помощта на която например Добо си е принтирал сам билетите, както споменава в дневника си.)
 При този вариант освен , че няма такси към билета, всеки си го поръчва сам и веднага си го принтира.
    В момента преговарям с фирма "Глобус  ТУрс", един от шефовете на клонове, на която ми е близък. Тъй като концерта е в понеделник, а автобуси в неделя по принцип не пътуват,може би ще се реализира и пътуване с микробус/и тип ван в зависимост от бройката. По този въпрос (например цена от 150-160 лева) ще имам повече инфо утре. Тогава ще публикувам и телефони на клона и джиесема на Сашо Цолов (въпросния човек).
        Естествено проучих подробно и изчерпателно всички хостели в Будапеща. Повечето са със свободни стаи от по 3,4,5,6,8 легла като има и два-три наистина прилични в центъра на добра цена.Прилагам и  страниците с въпросните хостели за да се уверите лично. Имайте впредвид, че местата стават по-малко с всеки ден почти. Трябва да разберем колко ще сме и да действаме.
Може би е наистина нужна и АНКЕТА кой ще идва. колко души ще идват, а в следващите си два поста посочвам процедурата по поръчване и принтирани на Е-тикета
и така приятната информация относно стадиона и местата с приложения.  enjoy  Одобрение Одобрение Одобрение
  http://www.hb-247.com/aff/index.cfm

http://www.hb-247.com/aff/index.cfm

http://www.hb-247.com/aff/index.cfm

http://www.hb-247.com/aff/index.cfmИ аз искам да дойда   Пощурял  С мен ще дойде и още един човек Усмивка. Днес ще опитам да си взема билети от този адрес, който сте дали, дано успея да се справя.
Така, че като взема билетите ще пиша пак  Усмивка
39  Depeche Mode / Групата / Re: Songs of Faith and Devotion vs. Violator -: 26 Април 2006
Супер трудно ми е да отговоря, защото и двата албума са перфектни... Като се върна назад, като малка за първи път слушах по радиото Enjoy The Silence и Personal Jesus, двете песни много ми харесаха тогава и благодарение на брат ми се запознах с историята на Депеш Мод и им станах луд фен.
Започнах да събирам всичко (едно по едно) на ДМ от където можех и не можех да се успокоя докато не си събера цялата им дискография и всякакви ремикси и неща на ДМ.
А когато чух за първи път In Your Room, след стотици преслушвания на тази песен и опитите ми да си я преведа, прописах стихотворения. Така че благодарение на албума Songs Of Faith and Devotion, аз мога да усещам живота по друг начин, започнах да творя стихове и първото ми стихотворение се казва "В твоята стая". След толкова години слушане на творбите на ДМ (вече почти 12) си мисля че  SOFD е най-добър, според мен. И текстовете и музиката им е перфектна, а и това им турне е най-доброто за мен  Усмивка Така че гласувам за SOFD
40  Архив / Playing The Angel / Re: Любима песен от Playing The Angel -: 26 Април 2006
Никога не съм харесвала някой да ме пита коя ми е любимата песен от даден албум на Депеш, защото всички са ми любими, та нали са на любимците ми ДМ..... Но след постоянното им слушане, си променяш мнението и различни песни ти влизат под кожата, и те грабват по някакъв странен начин. За Playing The Angel в началото всичките им песни ми харесваха и всички ми бяха любими, но сега най-любимите са ми :
Sinner In Me
Nothing's Impossible
Lilian
John The Revalator
Precious
A Pain That I'm Used To
Damaged People
Suffer well
Macro
41  Архив / Touring The Angel / Re: Букурещ - желаещи за самоорганизация? -: 26 Април 2006
Офертата си струва. Харесва ми, всичко си е както трябва, само че аз нямам билет за концерта и не знам от къде и как да си взема. Има ли вариант да продават билети и на стадиона или някъде другаде?
42  Архив / Playing The Angel / Re: Песните на Дейв - Топ 3 -: 21 Април 2006
Nothing's Impossible и Suffer Well са готини парчета. А I Want It All пак ми харесва, но не чак толкова. На Nothing's Impossible се наслаждавам на готиния глас на Dave.
43  Depeche Mode / Групата / Re: Любими live изпълнения на песни на Depeche mode -: 21 Април 2006
За любими концертни изпълнения можем да говорим много.....Но едни от най-любимите ми live изпълнения, на които Dave и Martin ме кефят са :
1. "Еnjoy the silence" - Devotional DVD. Там Dave ме изгустира като се качи на сцената на втория етаж и започна да пляска с ръце и да танцува Пощурял
2. "Freelove" - One Night In Paris. Накрая на песента ми харесва как публиката пее  Доволен
3. "Never Let Me Down Again" - 101 DVD  Готин
4. "A Question Of Time" - концерта от 98-ма година
5. "Something To Do" - Live in Hamburg
6. "Somebody"
7. "Everything Counts" - Devotional DVD.
Въобще много може да се пише на тази тема и да се коментира. Има още много песни, които страшно много ми харесват, но ..... те си остават за мен  Намигване
44  Музика / Други / Re: Любими текстове на други любими групи -: 19 Април 2006
А на мен любимата ми песен и текст е на AGNES POETRY. Невевроятна музика и текст  Усмивка  Намигване

Any Day

Life is good but I would
trade today for a better tomorrow
If I could maybe I would runaway
just to watch you follow

I just want to be so right
but when I look deep inside myself
I can see I'm not even alright
Am I bringing you up or down to my level?

And I know that something beautiful waits inside
and that one day I will find it
And it may not be today
But someday... any day...

I believe it's a sin to release
all the ghosts within
though it's good, and maybe I should turn away
'cause it's hard to swallow

Some things
I should cast to the side
But I leave inside, lock it up, and hide it away
for someone... someday...

'Cause I know that something beautiful waits inside
and that one day I will find it
And it may not be today
But someday... any day...

'Cause I know that something beautiful waits inside
and that one day I will find it
And it may not be today
But someday... any day...

And if I could see what you're doing to me
The words that you said are still in my head
I need to believe, just give me
something... anything... anyone... any day...

And I know that something beautiful waits inside
and that one day I will find it
And it may not be today
But someday... any day...

45  Музика / Групи / Re: Харесвате ли CLIENT? -: 19 Април 2006
CLIENT....вчера вечерта ги слушах и много ми харесаха. Не знам дали като чуеш една/две песни на дадена група можеш да кажеш, че са супер и ти стават любимци, и дали и другите им песни са толкова готини колкото тези, които си слушал, но мисля че може  Усмивка  Според мен са си готини мадами, които свирят и пеят както си трябва  Одобрение
Страници: 1 2 [3] 4
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.