DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [28 МАЙ 2009] Тour of The Universe продължава на 8-ми юни -: 10 Юни 2009
"Благодарен съм на всички почитатели за тяхната безрезервна подкрепа по време на изминалите няколко седмици, които бяха доста тежки за мен", коментира Геън след концерта. "Благодарен съм и на семейството си, приятелите и на лекарите, които имат основна заслуга за бързото ми възстановяване. Да съм обратно на сцената, за мен е изключително преживяване. Чакам с нетърпение всяко следващо шоу"
2  Depeche Mode / Групата / Re: Най-слаба песен -: 19 Май 2009
Не мисля,че Fragile Tensions и Peace са слабите парчета в новия албум ,но както и да е  Усмивка...на мен най-трудно ми е да изслушам Darkest star Усмивка иначе всичко друго ме кефи максимално!!!!Нямат слаба песен!!!!!!!

е все пак не казах слаби  Усмивка ... голям сблъсък на мнения, добре че е само виртуално иначе по новините ежедневно щеше да има репортажи за масови побоища  Пощурялаз съм малко старичка за побоища....и съм улегнал фен,въпреки че навремето се бръснех от страни,за да имитирам прическите им -този период мноооого отдавна мина..така че споко Намигване Намигване Намигване


3  Depeche Mode / Групата / Re: Най-слаба песен -: 19 Май 2009
Не мисля,че Fragile Tensions и Peace са слабите парчета в новия албум ,но както и да е  Усмивка...на мен най-трудно ми е да изслушам Darkest star Усмивка иначе всичко друго ме кефи максимално!!!!Нямат слаба песен!!!!!!!
4  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [14 МАЙ 2009] Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София -: 15 Май 2009
 Бияч е това пък защо? все пак и да не дойдат тук ще се ходи другаде на концерт ,просто си размишлявам и споделям -нищо лошо:)
5  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [14 МАЙ 2009] Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София -: 15 Май 2009
Според мен биха могли да направят нещо с концертите в Германия. Все пак имат по два концерта в Dusseldorf и Liepzig, да не говорим, че имат концерти в градове, които са сравнително близо един до друг. Ако все пак има някаква справедливост за феновете, би трябвало да се измисли някакво решение, така че да няма разочаровани...все пак 4 концерта могат да сместят някъде. Стига Дейв да оздравее и да няма повече отложени концерти.

Аз имам надежда, че ще ги видим скоро.
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.