DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
мисля, че темата в момента е за отменения концерт в София- България,а не за това, къде и как ще компенсира проваления концерт из Европа!
Тъжна е новината, но не е драма!факт е,че повечето хора ще върнат билетите и ще пият една студена вода.Аз също смятам, че едва ли ще има втора възможност за концерт тук и това е жалкото,а кой къде ще се влее из чуждите стадиони е личен избор, правете разлика!Ставаше въпрос за български концерт ,на родна земя с всички нас на куп! Пролуката септември беше някакъва възможност,но не реалистична.Това е по- скоро глъдка чист въздух за групата.Поне имаме спомена от 2006! Усмивка
2  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Не се оплаквам,но не ми е особено приятно да чета,нещо от сорта,споко отиваме в Испания или където и да е....Аз лично нямам физическата  възможност и хайде,дори в момента и финансовия момент, за да си позволя пътуване за нов концерт, защото вече имам пътуване за дълъг период ,който е свързан с доста средства и концертът в София ми беше плануван още от половин година и сега искам -не искам нямам друга възможност да ги видя.Който има- браво,просто не всеки има,нали така?Та,да,дори може да се каже,че се оплаквам- ако искаш и така го разбирай. Всеки се простира според възможностите си!
3  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
тук не става дума за това,че глей, на ще си изхвърлим дисковете и край!Глупости!Щом сме тук и пишем, значи ще сме !Но горчевината си остана!На никой от съседите- сърби, румънци, гърци не им е по- добре. Обаче страшно ме е яд, че късметът пак ни подмина. И не искам да мисля за 2011 или някакви подобни хипотетични дати, години и евентуални нови турнета-та кой нормално мислещ човек в България си прави подобни дългогодишни плановел.Имахме момента, не се случи.Реве ми се,въпреки, че съм ги гледала,обаче някак душичката ми се беше настроила и сега много ме е яд, че се обиждаме по форумите и хвърляме камъни  по СМЕ-не мисля,че те са особено "доволни" от случката.Та аз дори с парите от върнатия билет не мога да си покрия дори половината от пътуването до друг концерт Усмивка.Еми,жалко!!! Тъжен
4  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Аз пък съм съгласна донякъде със Свилен!Напълно разбирам гадното чувство и целия бяс, който ни връхлетя!Вижте, приятели, не всеки има възможнсот да посети концерт някъде в Европа,бшло поради финасова или друга лично причина.Всички живеехме с 18.05, след гадната новина,с надеждата за нова дата.Е,не стана,не се случи.И хайде,сега, да проявим огромното си "лицемерно" отношение-ма,то нямало възможност,технологично не било възможно!Стига ,моля ви!Винаги има някакъв шанс,има поне 100 души, които това го мислят и премислят, защото това е работата им,бизнес,много пари!Не ставйте толкова отзивчиви и премирени!Имаше шанс,но просто не ни го дадоха,няма значение защо,обаче е факт,че това е основно за нас от Балканите.Извинете,но някой да ми отговори,защо поне не отложиха или изместиха една от многото дати  в Германия,а лишиха феновете си,в цели 10 държави!Съжалявам,но съм бясна и не мога да кажа нищо хубаво относно мениджмънта или групата и тук ще съм обидена и възмутена,защото като фен  мисля,че имам право на товаа.чувствам сеизлъгана и нямам възможност да отида да ги гледам на друго място.
5  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
ееххх Плачещ
6  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [28 МАЙ 2009] Тour of The Universe продължава на 8-ми юни -: 09 Юни 2009
[
какъв юли?ОбърканНали щеше да е септември, в противен случай половината хора няма да могат да дойдат,дано да е грешка на езика и че е ставало въпрос за септември!
7  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 20 Май 2009
Страшно ми е болно и мрачно и безкрайно тегаво от миналата седмица ПлачещНо някак все си мисля, че егоизма ни е по- силен от искрената загриженост за състоянието на Дейв!Може би донякъде е така поради силното разочарование от несбъднотото,ами жалко наистина!Купища глупотевини прочетох и реших да пиша, за това и се регистрирах преди минути!
За мен това,че нямаще концерт и прекрасни емоции ужасно ме напрегна и ме ядоса,огорчи,натажи,ама в един момент хич не ми пукаше,особено в момента когато някак се разбра,че Балканите са отсвирени от тура,сори за израза,обаче  след днес вече нещо намирисва на сериозност относно здравето на Дейв,Причината не искам да коментирам,че тука ще ревнат половината форумци.всеки си има право на мнение относо това,всичко може да е,човеци сме!  Особено язвителни сме си тук-на нашите Балкани!Място за сърдене няма- такива сме-смятаме,че всеки и и винаги ще ни прецаква,причини има и е имало!за това аз лично просто спирам да мисля и да се терзая!Ако ни е писано-ще ги видим на Левски,ако ли не,ще си останем с онова приятно задоволство от 2006-та!Спомнете си го....приятно е нали Усмивка
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.