DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 6
1  Музика / Групи / Re: Pet Shop Boys -: 25 Септември 2012
На мен също ми хареса албумът, но определено бледнее пред Fundamental, който пък според мен им е най-добрият албум от Very насам.

Честно казано не виждам много разлики между Elysium и Yes...освен Love etc., който беше много много много по-силен сингъл от Winner. Дано изчезне тенденцията да се наемат някакви измислени продуцентчета, както за последните два албума, дори ПСБ сами да си продуцират албумите, според мен резултатът ще е доста по-добър.

А това за записите на нов албум толкова скоро не ми се вижда много вероятно, но щом има слухове...кой знае. Ново турне, по думите на Нийл, ще има със сигурност, като то ще започне от Южна Америка в първите месеци на новата година.
2  Музика / Други / Re: Албумите на 2011 -: 20 Декември 2011
Аз и тая година съм много назад с новите албуми, но от тези които успях да чуя най-добро впечатление ми направиха следните:

Дебютният на Ноел от Oasis Усмивка
Kaiser Chiefs - The Future Is Medieval
Death Cab For Cutie - Codes And Keys
Arctic Monkeys - Suck It And See
The Kills - Blood Pressures

Новият на The Strokes също не е зле, но дота назад в сравнение със стария материал.

Следващата година май се очаква да е по-интересна откъм нови албуми. Дано няма разочарования.
3  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [04 СЕПТЕМВРИ 2011] Флеч: "Записахме кавър на U2" -: 25 Октомври 2011
Аз пък останах много разочарован...определено предпочитам оригинала пред това. Постоянното бръмчене и наличието на някакъв особен ефект върху вокалите (така поне ми се струва) са доста дразнещи.
4  Музика / Събития / Re: Spirit of Burgas -: 27 Април 2010
От официалния сайт: "и една същинска сбъдната мечта - Gorillaz Sound System (DVJ)". Каква мечта какви пет стотинки - какви са тия глупости отново тотално разочарование от бандите, както и миналата година всъщност. Пак ли само за 1 банда ще си давам парите....тоя път с удоволствие бих пропуснал - отново големи очаквания и накрая само разочарование.
5  Музика / Други / Re: Най-доброто от 2009 -: 16 Януари 2010
Като че ли тази година не слушах много нови албуми, но пък повечето, които чух, ми харесаха доста. Ето най-добрите, за които се сещам:

Franz Ferdinand - Tonight
Arctic Monkeys - Hambug
Kasabian - West Ryder Pauper Lunatic Asylum
Ian Brown - My Way
Royksopp - Junior

Разбира се албумът на тази година е Yes на Pet Shop Boys. Трябва да се отбележи и завръщането на Simple Minds с Graffiti Soul. Като най-готин дебют бих посочил Them Crooked Vultures. Според мен имаше и едно-две разочарования, но като цяло силна година.
6  Музика / Други / Re: Песен или изпълнител, които харесвате тайно ;) -: 02 Януари 2010
Как може Кайли да присъства в тази тема...аз се гордея, че я слушам!  Доволен

Сега по темата. Поздрав за западния град и още една класика.
7  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 29 Декември 2009
Много тъп! Заболя ме главата, чудя се защо са го е разтеглили толкова - три часа!!! Идиот На фона на "Аватар" дори "Титаник" си е класа.
8  Други / Извън Темата / Re: Концерт в Шумен -: 23 Юни 2009
Явно все пак Костов (Красимир) е бил виновен - разбрал се е с групата да отменят шоуто в София и да изнесат концерт в Шумен.
9  Архив / Концертът / Re: Къде е вината на DM и виновни ли са те? -: 21 Юни 2009
Да му се чуди човек на Костов защо се занимава със съсипаната икономика, а не вземе да построи една зала човекът...
10  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 14 Май 2009
В крайна сметка се оказа, че всъщност Депеш са подготвили изненада за феновете си...  Плезене
11  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [20 ФЕВРУАРИ 2009] Още подробности около "Sounds of the Universe" -: 29 Март 2009
Под най-силни албуми за  "A broken frame" ли става въпрос?

И Speak & Spell разбира се.

Ето ти две конкретни измерения: 500,000 продадени ДМ-билета в DE в рамките на няколко седмици. ДМ-Партита във всяко населено място, което е по-голямо от село!
Едва ли мнението на критиците на острова интерисува някого отностно тяхната музика (мене личне не).

Ако приемаш, че популярността на ДМ в Германия (илюстрирана от теб с продадените билети) е доказателство за величието им, тогава изказването ти, че не те интересува какво мислят на Острова за ДМ и ПСБ, е нелогично - освен ако не можеш да докажеш музикалното превъзходство на DE спрямо UK, което би обяснило защо приемаш мнението на едните, но напълно пренебрегваш това на другите.  Побъркан

И за да не излизаме напълно от темата, ето как изглежда новият брой на немския Rolling Stone, илюстриращ противопоставянето между класите:

12  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [20 ФЕВРУАРИ 2009] Още подробности около "Sounds of the Universe" -: 29 Март 2009
Депеш продължават музикално да израстват  по начин, с които минават във все по-недостъпни за останалите музикални измерения.

Именно това ги прави уникални в сравнение с групи като Pet Shop Boys и Ereasure, чието развитие отдавна и безвъзвратно е спряло във времето.
Затова и твърдя, че съпоставки със старите им албуми е inconsistency.

Странно по какъв начин израстват, след като от десетина години насам албумите им стават все по-слаби. ДМ не биха могли никога да достигнат нивото на най-силните си албуми, колкото и да ни се иска. За разлика от тях с албумите си от последните години Pet Shop Boys впечатляват еднакво феновете си и професионалната критика и последното нещо, което правят, е да се повтарят.
13  Музика / Групи / Re: Pet Shop Boys -: 23 Февруари 2009
Вече е готово и видеото към Love etc. Режисьор е Han Hoogerbrugge. Тук пък може да видите изпълнението на момчетата от наградите BRIT.  Одобрение

14  Музика / Събития / Re: B`ESTFEST 2009 в Румъния -: 04 Февруари 2009
The Faint и The Ting Tings са потвърдили участие...става все по-интересно! Усмивка
15  Музика / Събития / Re: B`ESTFEST 2009 в Румъния -: 28 Януари 2009
Странно, като че ли Иги Поп ми се мяркаше там преди няколко дена.

След смъртта на Рон Аштън, китарист на The Stooges, Иги и останалите членове на бандата са решили да отменят участието си.
Страници: [1] 2 3 ... 6
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.