DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 32
1  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2011] Клипът на Personal Jesus'11 е онлайн -: 10 Юни 2011
Тзтзтзтз, не съм никак впечатлен и аз... Жалко. Айде дано поне скоро започнат нов албум, че сега от дистанцията на времето, макар първоначално да бях доста впечатлен в SOTU, към днешна дата от него слушам само Hole To Feed, In Sympathy и Fragile Tension (и чат-пат Wrong). Поне малко се успокоявам с новия на Radiohead, който пък е най-слабия им албум, по мое мнение Усмивка И като цяло... какво става с музиката бе хора ?? Ама айде това е една друга тема. Простете ми за off-topic-а .

Оценка на микса : 5/10
Оценка на клипа : 4/10
2  Музика / Събития / Re: 29 МАЙ - Пловдив, Петното - DJ Shunt / DJ julianep / DJ N:Mode -: 01 Юни 2010
Привет! Не си водех записки, както правя обикновено, затова не мога да публикувам точните си сетове. Все пак, за архива, ето повечето банди, които звучаха, докато бях зад пулта:

Liquid Divine, HURTS, Wolfsheim, Edge Of Dawn, The Dust Of Basement, Essexx, Patenbrigade: Wolff, LFO, Nine Inch Nails, The Azoic, Seabound, De/Vision, Depeche Mode, David Bowie, Sweet, Einstürzende Neubauten, Blondie, The Cure, Faith No More, Psyche, The Sisters Of Mercy, Тангра (за последните две не съм съвсем сигурен, може и да са звучали само в главата ми) и вероятно още 3-4, които ми се губят Ангелче

  Хе-хе,спазил си си обещанието,но аз за жалост си тръгнах към 12,като се върнах вкъщи видях,че съм с близо 39 градуса температура та... нямаше просто как да остана.Иначе беше доста готино пак да я почувствам поне за малко тази атмосфера,като от convention-а в Пловдив,който предхождаше и концерта през 2006-та .Надявам се догодина пак да има такъв.Нали имаше разни слухове за турне през 2011-та Усмивка
  Готино беше да наблюдавам как се кефят DJ-ите на нещата,които пускат,един DJ,според мен трябва винаги да е поне малко егоистичен,съдейки по моя скромен опит ,не можеш никога да угодиш на всички или пък някой идва при теб и те моли за песен на The Cure,пускаш му,но ти се отговаря "ама аз исках еди коя си".Та... момчетата си бяха супер за мен,на Миро му правя едно огромно евала,понеже си личеше,че го направи това парти най-вече от сантименти Усмивка Това беше малко като Митко Бербатов да се върне да играе в ЦСКА,хах. Айде скоро пак (или най-много след 6 месеца).
Хм...сега като се замисля,не ми беше чак толкова зле...трябваше да остана още,по дяволите ! Усмивка
3  Музика / Други / Re: Българската музика и ние -: 24 Февруари 2010
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8522006.stm

Пълен срам ... за жалост истина !
4  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [18 ФЕВРУАРИ 2010] Алън Уайлдър на една сцена с DM след 16 години! -: 19 Февруари 2010
 Ще е най-великото събитие в музиката,откакто съм в съзнателния си живот,ако Депеш запишат следващия си албум с Алън.Ако не му се ходи на турне,да остави на Питър да свири,но определено ще се докоснем още веднъж до съвърженството,ако Г-н Уайлдър се завърне там,където му е мястото.Мамка му,първо ми стана страшно хубаво като ги видях заедно с Мартин,после леко ме обзе яд,че ... ето виждаш ли,възможно е да са на една сцена,защо просто не си преглътнат егото и личните интереси и не сбъднат мечтата на милиони фенове,не е ли точно това целта на всеки един музикант ? От доста време ми се върти в главата идеята да започнем нещо като петиция,да събираме подписки (по-скоро име,държава и e-mail) и да ги пратим на DM и Алън,току виж са осъзнали колко хора ги искат в стария състав.Какво мислите ? Правило ли се е някога нещо подобно ? Айде да го почнем от тук,пък после ще го разпратим и по другите сайтове.Може да е наивно и глупаво,но принципно нищо не пречи да пробваме.И една песен да запишат с Алън пак ще е твърде велико,не мислите ли ? Усмивка

We want Alan Wilder back in Depeche Mode :

1.Blagoi Kuvendjiev - Bulgaria - bjkuvendjiev@yahoo.com
5  Depeche Mode / Групата / Албум на десетилетието. -: 02 Февруари 2010
Много ще ми е интересно да видя каква ще е подредбата в тази мини-класация.Кой е най-добрият албум на Депеш от "новата ера" (естествено,ако броим Ultra,победителят ще е ясен).Очаквам Exciter да е на последно място  Ухилен Аз обаче давам гласа си за него !
6  Музика / Други / Re: Песен или изпълнител, които харесвате тайно ;) -: 31 Декември 2009
Хаха,какво става тук...аз леко се уплаших.Софи Маринова,едно-друго.Слави Трифонов го слушах много в средата на 90-те,когато бях на 7-8,но сега ? WTF ? Хора,стига бе,имаме прекалено малко време да слушаме хубава музика,а какво остава за тоновете crappy музика,които ни заливат.Не съм пускал MTV от години,вие тук ме шашнахтe Ухилен ...Както и да е,по темата - не бих определил за crappy музика - Take That - Babe.Помня,че излезе като бях на 5 или 6 и гледах клипа и на една видеокасета по 100 пъти на ден,някак си я свързвах с мен понеже имаше едно малко дете в клипа (лапешка работа).Наскоро я чух и не знам заради носталгия по детството ли или защото наистина ми харесва,пак успях да усетя някаква магия в нея Усмивка

http://www.youtube.com/watch?v=7CD16USUWDI
7  Музика / Други / Re: Най-доброто от 2009 -: 23 Декември 2009
Аз ще оценя значимите за мен албуми от изминалата година като ги разделя в 3 графи,които мисля,че говорят достатъчно красноречиво.

Злато :
Depeche Mode - Sounds of the Universe - влезе в топ 5 на любимите ми албуми на най-значимата за мен група,какво повече може да се каже...
Любими песни : Fragile Tension,In Sympathy

Patrick Wolf - The Bachelor - при това момче слабо нещо няма.Има абонамент за златната графа всеки път когато издаде албум .
Любими песни : Oblivion,The Sun is Often Out

The XX - xx - една от най-приятните изненади за тази година.Смесица от инди поп,рок и електроника.Определено ще го въртя още доста.
Любими песни : Crystalised,Islands

Mew - No More Stories Are Told Today Sorry... - също група,която открих тази година (макар и да съществуват от над 10 години) и чиито нов албум си заслужи да бъде отличен тук.
Любими песни : New Terrain,Repeater Beater

The Flaming Lips - Embryonic - няма нужда от кой знае какъв коментар,просто напишете в youtube : Convonced of the Hex . Болезнено гениални на моменти.
Любими песни : Convonced of the Hex,Evil

Brett Anderson - Slow Attack - албум,който не спирах да въртя на всевъзможни носители в продължение на почти седмица.Най-добрият "зимен" албум,който някога съм чувал.
Любими песни : The Haunted,Frozen Roads

The Dead Weather: Horehound - тази банда,а и албума и са пълно мазало (в добрия смисъл).За тези,които не знаят - Джак Уайт на барабани (и вокали понякога),Алисън от Дъ Килс,китариста на Queens of the Stone Age ,както и басист,от който те побиват тръпки.Бях ги въртял около 300 пъти в last.fm за 2 месеца преди да си рестартирам чартовете.
Любими песни : Treat Me Like Your Mother,Bone House

Сребро :
Morrissey - Years of Refusal
IAMX - Kingdom of Welcome Addiction
Manic Street Preachers - Journal for Plague Lovers
Modest Mouse - No One's First and You're Next
Grizzly Bear - Veckatimest
The Pains of Being Pure at Heart - The Pains of Being Pure at Heart
Bad Lieutenant - Never Cry Another Tear
U2 - No Line on the Horizon

Тенекия :
Placebo - Battle For The Sun
Muse - The Resistance
 От групите попаднали в тази графа съм отвратително разочарован тъй като съм отделил дни от живота си в слушане на старите им албуми и винаги съм приемал музиката им до известна степен като религия.Много ще е жалко ако са си загубили искрата.Чакам новите им албуми за да се успокоя,че не са ... евентуално.
8  Други / Извън Темата / Re: Снимки на потребителите -: 16 Октомври 2009
Чудесно Усмивка Да ти е жив и здрав Усмивка Как се казва най-младия фен на Депеш ? Плезене
9  Музика / Групи / Re: Radiohead -: 14 Октомври 2009
fockin' brilliant ...
някой да има каквото и да е инфо относно записите на новия албум ?
10  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [3 ОКТОМВРИ] Думите на Мартин не събират прах във Франция -: 09 Октомври 2009
Ако може да се каже със сигурност нещо за французите,то е,че разбират от любовни стихове,вино и жени.Невероятно съм щастлив,че съм съвременник на хора като Мартин Гор,Том Йорк и прочие.Мисля,че точно хора като тr извинението на нашето време за цялата посредственост,която ни залива от абсолютно всички страни.Страхотно е,че можем и ще можем да се докосваме до гения на Мартин още доста време Усмивка От както станах на 15 години ми се иска да бях роден през 60-те и да карам ранните си 20 години през 80-те,а не сега,но...такъв ми бил късмета.И все пак ... хора като Мартин ме карат да се гордея и с моето време Усмивка Възхищавам се на начина,по който си играе с думите от може би най-красивия език на света.Определено за мен Мартин влиза в топ 10 на най-великите модерни английски поети (а аз доста съм изчел,все пак това уча Ухилен )

"Blame it on your karmic curse
Oh shame upon the universe
It knows its lines
It's well rehearsed

It sucked you in, it dragged you down
To where there is no hallow ground
Where holiness is never found

Paying debt to karma
You party for a living
What you take won't kill you
But careful what you're giving"

11  Музика / Събития / 9-ти октомври - rock'n'roll от Атина в Пловдив -: 06 Октомври 2009
The Velvoids (Athens, Greece) + Mighty Shakers (Athens, Greece)

The Velvoids и Mighty Shakers гостуват за пръв път в България по покана на клуб Лебовски и Dingo Music. Това е своеобразна двойна атака от едни от най-доказаните гръцки клубни банди. The Velvoids (трио и с мацка на барабаните) представят неподправим микс от гараж и рокендрол, повлиян от do-whop и rock’n’roll през 50-те, ранния пънк, както и от new wave, glam и reggae. В по-акустичните си парчета те напомнят и на Sonic Youth.
Mighty Shakers (които са четворка) от своя страна, както и красноречиво говори името им, ще раздрусат с по-тежък и динамичен вариант на пънк-рока от 70-те и изчистения, енергичен рок с много ток! Yes

9-ти октомври,петък,21ч. - Клуб Лебовски
12  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 29 Септември 2009
Айде стига вече бе хора Усмивка Free your minds for a while... Депеш са толкова огромна група,че дори клипа да беше само как Дейв седи в тоалетната по голяма нужда (Hole To Feed) и чете вестник пак няма кой да им каже "копче".А вие се опитвате.Има ли нужда да обясняваме,че и албума и турнето и клиповете са скалъпени на 2 на 3.На кой да се доказват Депеш и защо? Освен това клипа може и да не е шедьовър,но е доста по-оригинален от 95% от клиповете,които излизат в момента.Да си оригинален вече нищо ли не значи? Очевидно е,че това е призив към феновете да си разширят малко кръговзора.Клипа за мен е по-добър от всички клипове от PTA ерата (без Suffer Well).Има си идея,има контраст,има повратна точка...Но на мен Exciter ми е в топ 3 любими албуми,така че...какво ли разбирам аз  Ухилен
13  Depeche Mode / Групата / Re: Ако трябва да се избере един-единствен албум за... -: 17 Септември 2009
Ами мисля,че не само на мен,но и на 99% от заклетите фенове на групата,най-голямата мечта свързана с Депеш е...да ги видим отново на една сцена с Алън да изпълнят всички песни от Songs Of Faith And Devotion...Ей това ако стане мога да си умра щастлив Усмивка Би било супер велико и ако изпълнят още 2-3 нови песни,написани от Мартин и смесени от Алън Усмивка Ех...мечти,мечти...или ?
14  Музика / Групи / Re: Muse -: 14 Септември 2009
Абе симфонията оправя нещата г/д ... Усмивка А и ми е интересно да слушам песен на Депеш с вокали на Мат Белами  Ухилен
15  Музика / Групи / Re: Muse -: 14 Септември 2009
Миро,аз съм достатъчно разочарован...
Защото Muse не са единствената банда,която си продаде душата за пари.В последните години за жалост е доста често срещано явление,в което бих добавил дори Депеш...
Съгласен съм,че 95% от групите и изпълнителите по MTV,която между другото започна като Indie телевизия в началото на 80-те,са мега-поп,НО все още си има и 5%,чиито клипове се пускат от дъжд на вятър заради онези 5%,които слушаме малко по-некомерсиална музика.Има си rock chart,в който пускат Radiohead,DM,The Racounteurs,Interpol,че и други недотам поп групи.Друг е въпроса или по-скоро момента,в който групите,също като MTV започнаха да изменят на стила си и първоначалната си концепция ,само и само да печатат пари.Такъв е случая и с Muse.Виж примерно Radiohead.Те започнаха като Alternative/Indie група и в момента все още са такива.Вярно е,че свирят и на големи фестивали,но това не ги прави поп.Ако погледнеш къда са свирили в последните 3 години,ще видиш,че преобладават малките зали.Освен това пуснаха последния си албум  за свободно сваляне (макар,че аз си го купих и на CD),в сайта им можеш да ги гледаш на живо как свирят в мазето си и т.н.Та...идеята ми е,че много групи започват като Indie,но в 1 момент нишката се губи.Изменят на стила си,спират да се развиват,или по-скоро се развиват в негативна насока.Това,че Muse са напълнили Wembley,не значи непременно,че са поп.И Андреа Бочели би могъл да изнесе концерт там.Когато обаче явно промениш цялостното си звучене и започнеш да страдаш от грандомания,да се фукаш едва ли не с чудовищно големи сцени и турне пълно с дати на огромни стадиони,тогава си прекрачил границата и си станал поп,или по-лошо - станал си като U2 (лукава усмивка).Както казах по-горе все още има групи като Radiohead,на които не им пука дали албума им ще се продаде в 10 милионен тираж,дали ще свирят пред 4000 или 40 000 души.Важна е самата идея.Идея,в която и самите Muse вярваха едно време.Тогава,когато Мат Белами не излизаше на сцената съпроводен от божествена музика,сякаш Зевс слиза от Олимп...Рейдиохед до голяма степен са извинението на нашето време за всичката шитня,която се излива по MTV.Има и други групи като тях,но да видим дали и те няма да си продадат душата след някоя друга годинка.За радиоглавите съм сигурен,че няма защото те свирят от 20-тина години вече,но вижте какво стана с The Killers и Muse.Та...много е жалко,че списъка с групи,минали на тъмната страна се увеличава постоянно...И все пак все още има светлина в тунела Усмивка
Страници: [1] 2 3 ... 32
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.