DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 14
1  Depeche Mode / Групата / Re: Депеш Мод поканени на World Peace One -: 24 Октомври 2007
Смятам, че има глобални проблеми, които от време на време има нужда да се извеждат на открито в общественото пространство и какъм по-добър начин от една преусляла в годините и преборила се с какви лин е лични драми група да направи това. Няма нищо лошо, даже напротив да покажеш подкрепата си за една такава благородна клауза. Естествено прекомерното използване на подобен тип мероприятия за повишаване на продажби например не е особено благородно и подронва авторитета на събитието, както и на участниците в него, това е причина за отказ сама по себе си.
Когато обаче има покана за участие в нещо престижно, доказало ефективността си за информиране и инволвиране на обществото с проблемите на глобално ниво и в името на една добра и полезна клауза,  това е комплимент само по себе си дали приета поканата или не.
Егоцентризмът на човешкото същество е причина за дизбаланса в природата и пак той е качеството, което трябва да се пробуди и да направи крачка към разрешаване на същите тези проблеми в името на оцеляването на човешкия род и неговото продължаване. Благотворителните събития, привличащи внимание към този род емоции играят своята роля в пробуждането на човека и затова смятам, че трябва да има известни лица, които да участват и да привличат внимание на загубилите се в собствения си егоцентризъм! 
2  Depeche Mode / Групата / Re: Бъдещият албум на DM и ролята на Дейв, Крисчън и Филпот в него -: 24 Октомври 2007
не мисля, че ако се включат песни на Дейв в следващия албум, то те ще са повече от 2-3. най-малкото не е чесно спрямо Мартин да са 50 на 50 - все пак песните на Мартин , не на Дейв (с цялото ми уважение ) направиха от Депеш Мод това ,което са ........
хора, какви ги говорите?
истина е, че всеки има своите пристрастия и изказва по един или друг начин подкрепата си към своя любимец от групата, но другата истина е, че колкото и да коментираме, нищо няма да се промени и Дейв, Мартин... сами ще решат как ще подходят към въпроса. Друга истина е, че даже и да има повече от 3 песни на Дейв в новия албум, отново ние сме тези, които ще излезнем да си го купим, пък било то без да слушаме конкретни песни от него или прослишвайки всичко в албума, за да уважим творчеството на любимата група. В крайна сметка те са една група и е редно всички да имат своя принос в това, макар че до момента някои са били по-изявени от други в нея, но може би сега е момента това да се промени и да настъпи баланс, но това само времето ще го покаже или бихте предпочели да се изпокарат по въпроса и да се разпаднат като група... тогава, когато няма да има (не дай си Боже) ДМ, по-щастливи ли ще сте като всеки слуша само новото лично творчество на отделните персонажи в групата и си спомняме с носталгия за жремената, когато са творили заедно в едно?!?!? Спрете се за малко и просто помислете! Какъв би бил Вашия избор в този случай?!?
Мартин направи много за групата, той го прави и сега, но след толкова много години е нормално някои неща да претърпят промени. Дали за хубаво или за лошо, това зависи от персоналния поглед върху нещата, но едно е сигурно, докато ДМ съществува в съвкупността, в която е сега, ние всички ще стоим зад тях и ще поддържаме тяхното творчество!
3  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 10 Септември 2007
Благодаря за честитката, Кире!
Вярно е, че напоследък не се отбивах често.... но докато има хора като теб, които въпреки липсвата ми се сещат и ме уважават, обещавам винаги да се завръщам!
Благодаря ти за усмивката, която сложи понеделнишки на лицето ми!  Усмивка
4  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [21 АВГУСТ 2007] 8 СЕПТЕМВРИ - Две години DM.org - Каварна -: 10 Септември 2007
Здравейте,
Аз съм един от тези, дето не можаха да посетят събитието (поради технически причини), но бих искала най-искрено да благодаря на всички, споделили впечатленията си, защото вие станахте причина, макар и не физически присъствала, да усетя емоцията и настроението, което се е създало и което сте изживели!
Благодаря ви още веднъж!
Само, ако споделите и още малко снимков материал, картинката ще стане наистина пълна  Намигване
Благодаря и на организаторите! Заради хора като вас има такива като нас, дето живеем със спомените от последнито събитие и в очакване на следващото... Поклон!
5  Depeche Mode / Събития / Re: 16 ЮНИ: Парти по случай едногодишнината от концерта на DM, клуб Rat's, Варна -: 18 Юни 2007
Снимките са чудесни, както съм сигурна, че и чудесно сте си изкарали, за което съвсем благородно завиждам, но съм убедена, че при следващото парти няма да имам неотложни семейни дела и ще мога най-накрая и аз да се влкюча.
Страхотно сте излезнали. Надявам се да последват още снимки!
6  Depeche Mode / Групата / Re: Depeche Mode са номинирани за Грами -: 08 Декември 2006
Тази номинация звуци, ако не друго, то поне несериозно! Първо самият факт, че наричат Suffer Well dance парче, после изпълнителите, с които ги сравняват!
Мадона не ми е от най-любимите, за останалите въобще няма да стана мохабет да коментирам, но тя преуспява с това, че е комерсилана или поне за мен е такава. Може би от части има подобна истина и в последния албум на нашите момчета. Не е заради турнето, по-скоро маркетинг и всякакви други начини да се комерсиализира и тяхната музика, да станат още по-пополярни, да ги харесват млади хора! Самите те не веднъж в интервюта са изразявали очудване, но все пак положително поведение относно факта, че толкова години по-късно ги подкрепят и тинейджъри! Може би това е критерият на Грами дали си денс, поп, рок или каквато друга категория номинират!
7  Други / Извън Темата / Re: Футбол -: 24 Ноември 2006
Не съм Левскарка, но не искам и да говоря лошо за отбора.
Истината е, че ние не сме готови за шампионската лига и това си пролича с участието на Левски в турнира. Ще изминат още доста години, докато натрупаме необходимия опит за подобен тип съревнование. Най-малкото опитът на футболистите участници им дава необходимото самочувствие за успех, а ние такова нямаме и не знам дали скоро ще имаме!
Футболът в БГ продължава да е курумпиран и недъгав. Не казвам, че нямаме истински таланти, но или ги подтискаме да се развиват или ги губим за сметка на чужди отбори. Да не говорим за конфликтната личност на националния селекционер - може да е някой или поне да е бил някой, но от време на време е необходимо да комуникираш и да мотивираш отбора си (това в рамките на националния футбол без конкретни референции към тима на Левски!).
Левски май е на дъното... но От опит глава не боли са казали хората...
8  Музика / Групи / Re: Bjork -: 31 Октомври 2006
Роузи, мерси за линкчето, доста полезно!
За Bjork могат да се кажат много неща. Аз лично съм от хората, които я понасят и даже повече. Смятам, че има уникален стил, както и глас, които не се вписват в никакво сатут кво. Стилът й е единствен и трудно сравним с нещо конкретно. Тя е вдъхновение за много изпълнители, а нейната индивидуалност е определено повод за подражание.
Аз предполагам, че в нейния случай важи приказката "You either hate her or love her" и аз в такъв случай я обичам! И аз не съм напълно запозната с творчеството й, да не говоря, че сега се запалих да чуя Medulla, но нейните изпълнение имат както една чистота и чисто детска невинност, така и някаква загадъчност. За мен поне те са олицетворение на едни миксирани чувства, преливащи от едната в другата крайност, но точно това ме привлича в музиката й! Много е нестандартна, но и отворена, в смисъл достижима и разбираема в същото време или поне аз така я усещам!
9  Други / Извън Темата / Re: Формула 1 -: 31 Октомври 2006
Предвид малкото женски изказвания в тази тема, все пак реших да се презстраша...
М.Шумахер безспорно остава в историята на Ф1 като един от големите, а може би най-големия! Неуспорим е фактът, че той е професионалист, доказал себе си не веднъж. Въпреки повредата на двигателя на Алонсо в едно от ГП тази година и аз смятам, че само малшансът попречи на Шуми да вдигне купата отново във Бразилия и това наистина щеше да е прекрасен подарък за него точно в този етап от живота му. Не смятам, че апогеят му беше отминал - той продължи и този сезон да демонстрира както професионализъмът си, така и красотата на своето управление на булита, както и поведение на пистата, което е достойно за един шампион от неговия ранк!
Със съжаление констатирам завършекът на една ера на ескудерията, но съм сигурна, че с Кими и Маса он борд ще има какво да гледаме и във бъдеще по пистите. Може би ще мине малко време преди всички в екипа на Ферари да свикнат с промените, но това ще отмине и те отново ще блеснат, а може би даже още по-скоро, отколкото очакваме. Без Рос и Пауло тази адаптация може би ще отнеме повече време, но едно е сигурно с нетърпение ще очаквам следващия сезон. Майкъл ще остане една Ф1 легенда, но и без него спорт ще има, а и времето е доказало, че то прави още по-големи шампиони от предишните, за което самият Шуми е доказателство!!!
Относно Алонсо и от какво тесто е замесен... испанският темперамент е всеизвестен и той е в кръвта му, съмнявам се, че с времето ще улегне или подобно. Спонтанността и конфликността му ще остане пречка и за вбъдеще, но нека видим все пак какво ще покаже времето!
10  Музика / Други / Re: kаква музика слушате за приспиване -: 31 Октомври 2006
хм, замислих се каква музика би ме приспала, тъй като за мен това е непонятно, освен ,ако не е принудено. В смисъл, че на музика не мога да спя, това е факт, но когато някой я съсед, я заведение около нас, ми налага тяхна музика (това е още по-изнервящо!), ми се е случвало да си пускам Accoustic Alchemy - действа магически в успиването, но това не е здрав сън, а просто дрямка! Иначе си представям, ако пусна ДМ.. то ще стане едно отнасяне в спомени и мисли... няма да последва заспиване с часове!
11  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 27 Октомври 2006
Цитат
И на мен ми направи впечатление колко много говореше Саймън между песните и това ми се стори изключително приятно, да не говорим пък за думите на български, които се е постарал да научи.
Бях забравила за прелюдите на Саймън между песните. Всъщност това ми се стори много оригинално и определено страхотна идея. Може и да е по-добър разказвач от Дейв по принцип, но това, че разказваше или поне се опитваше да въведе публиката с историята на последващата песен даваше един personal touch, който ме впечатли и даже ме накара да се заслушам още повече в самата песен. И това го казва човек, който не е голям фен на ДД и като такъв не винаги съм си давала сметка за силата на текстовете им, но ето този малък факт, няколко думи преди всяка песен, ме накара да се заслушам и да се опитам да чета между редовете на думите, а това от своя страна по някакъв необясним начин направи концерта мн по-смислен поне за мен!
12  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 26 Октомври 2006
И блозо седмица след концерта идва и моя ред да драсна ред-два по въпроса. Сигурно ще повторя поне част от коментарите, за което предварително се извинявам, но нямах възможност да прочета всички постове!
Може да не съм особено голяма фенка на ДД, но концертът беше от класа.  Личи си, когато професионална група излезне на сцената. Аз се появих значително по-късно от всички останали по независещи от мен причини, но това не ми попречи да усетя атмосферата. Това, че не беше претъпкано си имаше и позитивна страна - нямаше кой да ти скача по краката (Мая, къде ги намираш тия "хулигани"?) и да се бута, беше рехаво, но имаше достатъчно място за танци!

Цитат
Ще спра до тук, защото прекалено философски май стана този коментар, като за финал в рамките на шегата ще кажа, че Дюран за измислили решение на факта че може на някой да му доскучае по време на концерта, за съжаление решението ще повлияе само на мъжката част от присъстващите. Но пък за сметка на това им влияе по един доста убедителен начин
Ами не съм мн сигурна, че повлия само на мъжката част от публиката - аз лично бях доста впечатлена от прелестите на беквокалистката и трябва да призная, че с интерес следях "големите й очи", които можех да се закълна, че до края на концерта, все някак и по някое време ще станат по-"очевидни" за публиката, защото доста напираха и се бореха за собствената си свобода... Намигване
Това, което много приятно ми направи впечатление е колко земни бяха на сцената. Самият факт, че направиха усилие да ни поздравят на нашия си език беше повече от жест на уважение към публиката, а накрая знамето... ами нямам думи, беше много красив жест, който само мога да мечтая Дейв да направи някой ден. Истина е, че ДМ се държат мн по-недостижимо, може би даже надменно на сцената, но те могат да си го позволят. Въпреки всичко малко усилие, едно "Добър вечер, София!" не коства мн усилия, а взривява зали!!!!
Концертът ще остане един мн хубав спомен, макар и незавършен поради факта, че пропуснах афтър партито ... и то поради разправии с чичко полицай, тъй като вечеряйки след концерта пихме и по питие... Не знам дали Мая винаги застава на концерти до брутални и невъзпитани фенове, но при мен, когато една вечер е каръшка, тя е каръшка на 100% (малко изключение въпросната вечер, когато все пак концертът вкара поне един лъч светлина в мрачната нощ!!!) 
13  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 19 Октомври 2006
Относно това колко броя билети за продадени за концерта утре само мога да кажа, че такива се продават свободно на билетния център на НДК. Няколко приятелчета си купиха вчера без проблеми и както изглежда има още доста на разположение. Това, което малко ме озадачи беше, че цената е 44лв, когато си мислех, че е под 40лв, но това може да е моя грешка.
Както и да е, наистина изглежда, че седалковите места са значително разпродадени или поне така ми казаха на касата, но има още билети за навсякъде и това не е допълнителна партида билети, а официалния брой, който е пуснат още от началото.
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че този концерт не е добре промотиран. АКо пък трябва да сравнявам с организацията юни месец - направо са обрекли концерта. Искрено се надявам естествено да не е така и дано се събере добра тълпа!
Аз за съжаление няма да съм от щастливците, които могат да вземат утре отпуска, така че ще се присъединя може би чак към 19ч, надявам се да не е късно и да се намерим, за да се веселим заедно.
14  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 06 Октомври 2006
Кой от всички настоящи и бивши членове на групата бихте избрали ако имахте такава единствена възможност за разговор на чашка?
Мисля, че бих искала подобна възможност да ми се отвори с Дейв - той ми се струва най-екстровертен, а това първо ми допада, защото аз самата съм такъв човек; второ е безобразно динамичен и много закачлив, нещо, с което и аз се асоцииран; трето, от една доста "повърностна" личност, която е бил отначало, в смисъл напълно и единствено търсещ внимание, мисля, че с годините израстна страшно много и бих питала за конкретни неща, свързани с житейския му опит. Определени темата, клинична смърт и подобни, при условие, че той няма нищоп ротив да отговаря на въпроси по тях, би била част от разговора! Само човек с много силна воля може да се възстанови след подобна лучка в живота... после предполагам, че едно нещо ще доведе до друго и ще се отприщиме за идеологии, принципи... малко твърде сериозно, но съм сигурна, че ще е добър събеседник! Искам да знам дали се сравнява с другите членове на групата --- не че очаквам да ми даде отговор, но ако можех да съм му в главата, докато мисли някой текст и да вазбера какво си мисли, дали се съмнява в способностите си като текстописец, дали се сравнява с Мартин в такива моменти, дали си мисли Какво ли ще кажат другите от групата, дали ще им хареса, Мартин ще критикува ли? Искам да знам за отношенията им в нормалния живот! Как се държат един с друг, когато няма камери наоколо. Вси1ки сме чели изказвание по въпроса, но друго си е да го чуеш от първа ръка!
Има толкова много неща, които могат да са повод за дълбок и дълъг разговор.... само едно питие няма да стигне!!!!
П.П. аз кафе също не пия, но ако трябва - все ще набера сили да се прежаля за един многочасов разговор с Дейв и останалите от бандата, които се надявам да не се сдържат и да се включат във веселия , но преди взичко интересен разговор, който водиме с Дейв !!!  Намигване  Пощурял  Ухилен  
15  Depeche Mode / Групата / Re: Промоция на Live In Milan в книжарница Mall Of Sofia -: 05 Октомври 2006
... медии като dnes.bg са информирали, дали поради грешна информация или олекотен умствен багаж, че Депеш Мод ще бъдат на промоцията. ...
Не мисля, че някой би се подвел, че нашите момчета наистина ще са в Сиела на 9ти!!!!
"Култовата банда ще "окупира" книжарница Сиела в Mall Of Sofia в столицата, чрез специална презентация на новото концертно DVD на групата" - доста умело са използвани кавички в този случай и това лично аз смятам ,че не подвежда по никакъв начин! Може би, ако в бързината някой прочете ей така, между редовете и недоразбере за какво иде речи... така да, иначе ми се струва доста ясно какво искат да кажат! Е, направили са си малка сензация - типично в журналистичен стил. Все едно не четохме какво ли не за концерта, за престоя им тук в София, пък и друг пък се е случвало да сме присъствали някъде, а след това да прочетем публикация в пресата и да се чудим, ама за същия ивент ли става въпрос? Съвсем типично във вестникарския стил!
Страници: [1] 2 3 ... 14
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.