DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 11
1  Архив / Tour 2013 / Re: Концертът в Белград 19.05.2013 -: 24 Октомври 2012
Живот и здраве в Белград идвам и аз! Дано Дани да е права и да нямаме проблеми с купуването на билети  Усмивка
2  Музика / Други / Re: В плейъра на www.depeche-mode.org... -: 02 Октомври 2011
She Wants Revenge - Take the World ... няколко пъти, защото тази песен не мога да я чуя само веднъж.
Оооо, да! Парчето е едно от най-добрите на SWR. Е, в моя плейър звучи нещо друго... Lullaby Versions of Depeche Mode, но с удоволствие бих завъртяла няколко пъти Valleyheart.
3  Други / DM.org / Re: Depeche-Mode.Org на 6 години! -: 02 Октомври 2011
ЧРД и от мен и да знаете, че сте ми като първата любов - не се срещаме, но винаги ще ми е в сърцето  Усмивка Прощавайте, че не намирам време за вас!
Да, нормално е да има отлив след като около самите ДМ не се случва нищо, освен онази новина за кавъра на U2 (силно се надявам да не е истина). Така или иначе очаквам новини за бъдещ празник! Пък и не съм ви изневерявала - последното парти, което съм посещавала изобщо беше РД-то на сайта миналата година!
4  Музика / Други / Re: Песен или изпълнител, които харесвате тайно ;) -: 02 Октомври 2011
Обожавам тази песничка, откакто я чух за пръв път:
Dru Hill - How Deep Is Your Love
http://www.youtube.com/watch?v=43XWafBLJIM&ob=av2e

Страхотна песен, много яко видео:
Justin Timberlake - Cry Me A River
http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0&ob=av2n

Много харесвам Руши и даже съм му ходила на един концерт, ама това никога не е било тайна.
http://www.youtube.com/watch?v=Mv59Hl7bZBc
5  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 24 Ноември 2010
Тук е мястото да ти благодаря отново, Дани, че в толкова бърз срок ни донесе и нашите бройки и ни направи изключително щастливи! Така че и аз ще кажа "Да живее fnac в Барселона"!
Аз лично чакам с интерес коментар от Кирето101 за самото ДВД, както и инфо как я кара и кога ще си идва  Усмивка
6  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 15 Ноември 2010
почти съм убеден че част от операторите от екипа - до тези 2 концерта не са били гледали концерт на ДМ от турнето – всички знаем че има важни моменти, които не са за изпускане, като примерно представянето на Мартин, в който момент камерата незнайно защо се отплесва на майната си и не само този момент.
аз съм напълно убедена! иначе нямаше да пропуснат и големия купон, който се случи на I Feel You пред Крисчън, когато Марто и Дейв куфеят дружно. Много ми хареса, но почти нищо не се вижда, защото гледните точки са все едни... или от публиката през много ръце или всичко е размазано... Това се отнася и за други места, но не зависи ли от режисьора? В смисъл, снима се от всички страни и после като се сглобява се преценява кои са важните моменти?
Нещо след няколко слушания беквокалите на Питър на Insight започнаха да ме дразнят  Тъжен докато към Мартин нямам АБСОЛЮТНО никакви забележки как звучи!  Доволен
7  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 13 Ноември 2010
Ей, как можах да забравя! Познавам лично едно от лицата в DVD-то! Мао, видях те още на In Chains! Верно много добре си излязъл! А видях и БГ знаме в публиката.
Мао, в по-горен пост беше споменал, че филмът е сглобен и от двете вечери. По какво разбра?  Усмивка
8  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 13 Ноември 2010
Много ми хареса DVD-то. Някак почувствах героите в него още по-близки, може пък заради това на места картината да е леко размазана, за да имаш чувството, че си я правил лично ти с телефона си. През цялото турне не бях забелязала обувките на Марто, а те били от „легендарен” майстор. И колко сладко си влачи крачетата по сцената, не му е приятно да е в центъра на прожекторите.
Съжалявам, че липсват няколко песни, които бяха изпяти на това турне, но в негов друг етап. И добре че са включили поне One Caress във филмчето зад кулисите. А то толкова силно ми въздейства! Мартин е в хотелската си стая и е подчертал само лявото си око с молив, ех, да бях там, да му оправя грима! Припомних си онези дни, в които живеехме със страх какви ли ще са новините около здравето на Дейв, колко дати още ще отменят и много ясно ми изплува онази мисъл, която си повтаряхме с приятели около мен: „ако ще цялото турне да отменят, но той да е добре”. Колко трудно е било за Дейв..., тежко е да излизаш на сцената всяка вечер, а колко ли е тежко ако не си излязъл?
С други думи, пътуването беше вдъхновяващо. Самата аз тези дни не се чувствам в топ форма и имах нужда от тази зареждаща доза.
Иначе за самото DVD, и аз няма да го купя от нашия пазар.
9  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [10 АВГУСТ 2010] Depeche-Mode.Org на 5 години -: 17 Октомври 2010
Беше страхотна вечер, но никога не съм си помисляла че може да е обратното! Чаках събитието с нетърпение и знаех, че ще е поредния успех на екипа и поредния луд купон за нас!
Приятели, благодаря ви, че ме направихте щастлива  Усмивка
10  Depeche Mode / Събития / Re: One autumn night with DEPECHE MODE -: 30 Септември 2010
Не искам да пропусна да благодаря на диджеите и да ги похваля за хубавото парти миналата събота  Одобрение
11  Depeche Mode / Събития / Re: One autumn night with DEPECHE MODE -: 13 Септември 2010
Поздравления за идеята! Тъкмо от нещо зареждащо имам нужда! Пък и нали ви пропуснах в Бургас, сега ще съм на "Catching up with DJ julianep & DJ kiril101" Усмивка
12  Музика / Събития / Re: Placebo отново в София [13.09.2010] -: 11 Септември 2010
Доколкото си спомням този номер е запазена марка на Брайън. Обаче ми се струва непрофесионално да оставиш публиката, която пее заедно с теб и да се прибереш, защото някой ти е светнал със светкавица или не ти е симпатичен. А ако е било свързано с гласа му, дано се възстанови бързо и в понеделник да е добре.
Остава да се надяваме в Зимния дворец никой да не го дразни  Усмивка
13  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [28 ФЕВРУАРИ] 10 АПРИЛ - Memories of the Universe:DM.org Convention 2010 -: 12 Април 2010
Поредното страхотно и зареждащо парти! Благодаря на всички и поздравления за екипа и DJ-ите! Искам пааааааааааакккккк!  Пощурял
14  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [30 ОКТОМВРИ 2009] Първи снимки от клипа на "Fragile Tension" -: 30 Октомври 2009
Сега остава да се молим видеото да е от онези, дето ние по-възрастните харесваме, ако ме разбирате  Усмивка Честно казано, не съм очаквала да излезне като сингъл, но на мен парчето ми харесва.
15  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 27 Октомври 2009
Дани, новината е добра! Благовеста и Мимето (Депешарка) искат парите си в евро, на мен ми е все едно, важното е, че са тук.
Мерси и от трите за усилията, които положи  Целувка
Страници: [1] 2 3 ... 11
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.