DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт - 16 ноември Мадрид -: 01 Юли 2009
www.skyscanner.net

Там може да се прави справка за полети на съвсем актуални цени с включени такси за всякакви дестинации, всички полети - low cost, директни и с прекачвания.
 
2  Архив / Концертът / Re: Коя "позабравена" песен искате да чуете на концерта? -: 13 Октомври 2008
“Lie to me” е моята мечта. Иначе за “Only when I lose myself”, която спомена Дени, мисля че има голям шанс да бъде включена. Хрумна ми, след като Депеш толкова се лутат с избора на песни, могат да решат да видят какви са желанията на феновете в подобна тема в официалния форум  Усмивка
3  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 21 Декември 2006
"... and when I squinted the world seemed rose-tinted...", така че моето предположение е Waiting For The Night Объркан.

"... and angels appeared to descend..."  Усмивка
Поздравявам всички с тази прелестна песен  Ангелче

Браво, Рози!!! Радвам се, че и тази загадка е вече в историята, а още повече, че именно ти я позна. Обаче после иди обяснявай, че няма конспирация и не искаме да установим монопол върху играта  Намигване

Ти си  Одобрение
4  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 21 Декември 2006
Пак съм аз  Усмивка. Тази тема събра вече слой прах, а и е заприличала на моята изходяща пощенска кутия. Затова последно ще дам от така наречените подсказки, които май по-скоро утежняват ситуацията.

Имаме една първа дума, която е “rose”. След нея има тире, а след него има:
така и не мога да направя връзката обаче, и не схващам дали думата, която търсим е etching или самата повърхност при aquatint...

Съшо така ми е ясно, че не казвам почти нищо ново, но иначе алтернативата е драстична  Ухилен
5  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 13 Декември 2006
Браво SoFaD, но след такова обстойно изследване за графичните техники не бива да се отказваш. Почти си разгадала загадката! Думата, която имам предвид я виждам в публикацията ти. Мисли за първата дума и за тирето. А втората дума всъщност е част от сложна дума (с два корена).
 Одобрение
6  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 10 Декември 2006
Чак днес осъзнах, че загадката май е много абстрактна и се получава “познайте какво си мисля” Усмивка. Затова ще ви улесня още… много.
Първата дума мисля е съвсем ясно коя е, нали?
Втората обаче… Мислех си, че лесно ще намерите картината, защото името й присъства на нея, но уви разбрах, че май не се разчита лесно. Ето публикувам детайл само с надписа.
След като намерите картината и данните (за които дадох пример в предната подсказка) предполагам сред тях веднага ще видите думата, която да свържете с първата дума.
А тирето и думата в червено в примера категорично ви подсещат какво точно да гледате в информацията за графиката на този испански художник от XVIII в.  Одобрение А след това и тирето ще си дойде на мястото.


Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
7  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 07 Декември 2006
Да, Lu, права си за цвета  Одобрение, но не е Enjoy the silence. И за да приключим с първата дума – Talens Gouache 357 е точният цвят. Ключът към втората дума не е в името на художника или в това на картината. Не е и в поредицата, от която е тази картина. Намерете следната информация за тази графика – пример!:

Rembrandt van Rijn
Self Portrait
1640
Oil on canvas
102 x 80 cm
National Gallery, London
8  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 04 Декември 2006
Голям късмет имаме, че забавих толкова малко загадката  Одобрение

Трябва да намерите две думи. Следата към първата е Talens PR173/PY74, а към втората е тази картина:


Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
9  Depeche Mode / Групата / Re: Игра: Открий песента! -: 01 Декември 2006
Не е ли Pleasure, Little Treasure?

… Everybody's looking for a new sensation
Everybody's talking about the state of the nation…
10  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 22 Ноември 2006
Благодаря много за пожеланията Усмивка
Получи се хубав рожден ден с много чудесни изненади Намигване

Рози, снимката е супер  Пощурял
11  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [12 АВГУСТ 2006] Още три албума предстоят да бъдат преиздадени -: 02 Ноември 2006
Ако не можех да спра да гледам филмчето към “Violator” remaster, то какво да кажа за това към “Some great reward”, с име “You can get away with anything if you give it a good tune”, цитат на Алан. Страшен кеф!!! Най-вече съдържа запис тип FletchCamTM от студиото в Берлин и интервюта с Депеш(включително Алан, а Дейв е отново а ла Django Reinhardt Усмивка), журналисти, продуценти…
Материалът от студиото е много свеж, общо взето доста смях и предимно се лигавят. По едно време Дейв и Алан съвсем изтрещяли след десет дена миксиране на Master and Servant нападат продуцента Гарет Джоунс – ракопчават му ризата, развързват му вратовръзката Усмивка. Били окупирали цялото студио(четири етажа) и цялата сграда се тресяла. Също така има Мартин по боксерки в студиото записвайки “Somebody”, която Дейв пръв пробвал да запише, но не му паснала – има момент, в който пее кратка част и наистина просто си е за Март “Somebody”.
По едно време към края на записите всички искат да ходят на море вече, особено Дейв, който реве, а Мартин хрипти  Ухилен и в крайна сметка оставят Алан и Милър да миксират албума, а Алан потрива ръце Усмивка, защото са получили писмо от авиокомпанията, с която летял Мартин, че си е загубил багажа и бил пратен в Ню Йорк, после в Йоханесбург, та Алан е доволен, че Мартин е получил наказание, защото го е оставил да миксира сам.
Но май най-много се зарадвах на информацията относно “Lie to me” ! Първо, че Март и Дейв много я харесват и второ, че дори мислели да я сложат в сетлиста на Touring the angel  Пощурял! Е това явно не се случи, но дано да не забравят за тази идея и следващото турне. Ако я има, на който и leg  да е, където и да е – отивам!
Другият бонус, live записа от ’84 в Базел и Ливърпул също e “now this is fun” Усмивка!

12  Depeche Mode / Групата / Re: Депеш Мод номинирани за най-добра група на наградите на MTV -: 02 Ноември 2006
Наистина щом Анди е там, по-вероятно е и Мартин, и Дейв да пристигнат, но няма и да се учудя, дори и да спечелят и само Флеч да излезе – случаи такива има бол, може би не с ДМ, но… Макар че Johan Lindeberg не би пропуснал да даде на Дейв един нов nice suit, който той да разходи по червения килим… не зная, ще видим Усмивка
А за гласуването и аз мисля, че е вятър работа – вероятно най-вече идеята е да отчетат на спонсорите Replay, Opel и SonyEricsson възможно най-много щракания на страницата или там престой…
Е все пак ще се зарадвам много, ако спечелят  Намигване
13  Depeche Mode / Групата / Re: Промоция на Live In Milan в книжарница Mall Of Sofia -: 04 Октомври 2006
Да  Усмивка, а после ще дойдат у нас на чай  Пощурял! А който им прати ЛС ще му изпеят Martyr по телефона  Ухилен
ОК, ще се видим там  Намигване
14  Depeche Mode / Групата / Re: Подценени и надценени песни -: 19 Септември 2006
Това е доста субективна и спорна тема, особено за Devotees, тъй като ние не подценяваме нищо  Усмивка. Ето например моето впечатление е, че Home е много популярна и оценена песен. Или пък в онова интервю Big ones, Martin и Andy казват, че най-лошата песен на Депеш е "What's your name", а аз я намирам супер забавна. Да, "A Broken Frame" е подценен албум. Самите ДМ спомагат за това като го критикуват постоянно. Но имайки предвид  колко високи изисквания имат за себе си ги разбирам.
Липсвата на Алан се усеща, но това не пречи Exciter да е великолепен албум. Death's door, Fly on the windscreen, To have and to hold, Love thieves, Insight, Lie to me, Two minute warning(Alan rules  Ухилен), Comatose, Here is the house, Lilian, Route 66, умело скритата  Усмивка в One night in Paris Surrender мисля са песни, на който не се обръща достатъчно внимание, а са гениални  Пощурял. А относно Best-a  предполагам, че Black celebration ще е засегнат във втората част може би, но определено съм съгласна с Kevy и останалите, че все пак не бива в никакъв случай да се пренебрегва BC. И според мен Violator e супер надценен албум, но фактът, че е най-продаван е очевидно по-важен, за някого   Объркан.
А за Мартин ли? Той е за професионалисти… макар че трудно разбирам тези, който не е успял да плени.
Но въпреки всичко бих заключила, че 25 години без слаб албум си е доста трудна работа! Критиците да си  пишат каквото искат, все пак това им е работата и да не мислите, че им харесва достатъчно?
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.