DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 11
1  Музика / Групи / Assemblage 23 -: 21 Февруари 2010
Фенове на Том Шиър и компания намират ли се тук?  Очиврът
2007ма направиха една изява в София ...
А интересното е ,че Депеш Мод пряко са повлияли на Том за създаването,след един концерт през 1988 Усмивка
2  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [14 МАЙ 2009] Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София -: 15 Май 2009
винаги съм се питал .... организаторите на такива концерти,особенно в такав размер имат ли някаква застраховка при такива възникнали казуси?говорим за спонсори,рекламни кампаний,промоутърски дейности,фирми съдружници и ползване на услугите на какви ли не още здружения...вярно - част от парите се избират от продадените преди това билети,обаче при възникнала ситуация,в която даден концерт бъде отменен а не отложен и парите би следвало както са законно задължени да бъдат върнати..какво ли се получава тогава?та каква застраховка имат организаторите.все ми е чудно...
нека и за тези хора помислим...сигурен съм,че на тях в момента им е в пъти по-сложно и тежко от колкото 50те хиляди,които няма да идем на коцерта взети заедно Усмивка
3  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 03 Март 2009
здравейте,
ако ви се намират за пред сцената ме осведомете моля Усмивка
4  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 30 Ноември 2008
за туй казах,ако може,да се ореди разговор с организаторите на концерта да допуснат неколцина хора преди концерта да организират някакав вид хореография.да я наредят и т.н.. най-малкото да я наредят.за изпълненинието,ако примерно има добре описан manual Усмивка кое,кога и как да се изпълни на самите листове всичко ще се получи от самосебе си.
5  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 29 Ноември 2008
не прочетох цялата тема и се извинявам ако това е дискутирано,но прочитайки идеята на kirilart някъде в началните постове... ако има добър хореограф на стадиона защо не се измисли от листчетата да се получи еидн огромен трансперант с artwork примерно (т.е. всеки като държи обърнат листа си да се получи нещо голямо общо) ...
споделям само стар опит от футболни срещи...
но пак казвам..това голяма хореография трябва да се измисли ,даже ако трябва да се говори с хората от организацията,ако има минимална възмойност по време на checksound-a да се нареди хореографията.
6  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 25 Ноември 2008
Здравейте,

Едни познати от Испания си купиха 2 електронни билета, но се отказаха да присъстват  на концерта и ме помолиха да им съдействам с намирането на купувач. Билетите са правостоящи от по 30 евро, но поради системата на продажба на моите познати им излезе 20 евро в повече на билет (такси). Така че в крайна сметка става въпрос за 2 билета по 50 евро парчето. Пишете ми ЛС ако има интерес.

Добо

ще ги взема,ако не си ги разфърлял вече ..
 
7  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 06 Ноември 2008
дайте два за отпреде
мерси.
8  Музика / Други / Re: В плейъра на www.depeche-mode.org... -: 15 Март 2007
placebo_-_Passive_Agressive_(Brothers_In_Rythym_Remix).mp3

помните ли този невероятен ремикс Усмивка
9  Depeche Mode / Групата / Re: Гласувайте за Depeche Mode в Playboy -: 27 Ноември 2006
ако е тази дето я води евгени минчев,беше за антипесен - suffer well.в събота.колко го псувах само аз си знам.
10  Други / Извън Темата / Re: Други спортове -: 14 Ноември 2006
и на мен футбола ми е страст(като 95% от мъжката част),но съм много завладян от голф и покер...колко последното може да се нарече спорт,но щом има турнири значи е спорт.
за голфа..доста хора го смятат за скучна,даже отекчаваща игра...мога да кажа че никак не е вярно.не по-малко интересна е от футбол или баскетбол...прецизна,аристократична,джентълменска..
а за покера...покера е нещо с което си тренираш мозъка до голяма степен,показва до каде можеш да стигнеш,или до дъното или до върха,изкарва ти умението да си винаги над другите,да ги надхитряш.това е чара на покера..изкарва лъжеца в един човек и това до колко той е готов на крайности..

имам и нещо друго,което не го слагам в секция любими спортове,по-скоро то ми е доста при-сърце това е MuayThai(тай-бокс) доста време съм се занимавал с него,то не може да се нарече спорт,по-скоро е дисциплина,най-доброто средство за каляване на трите основни съставки в човешкото тяло - ум,дух,тяло.нещото,което най-ми харесва в него е традицията.голамата част от бойните изкуства се комерсализираха в спортно и забавляващо(дори и Ушуто) средство,печелещо пари,но не и тай-а.дори в lumpinee(нещо като уембли за англичаните,само че не е стадион а зала за тай-бокс) не се допускат камери,дори и чужденци.
11  Музика / Събития / Re: 23 Ноември 2006, Четвъртък,NEW WAVE ELECTROKLASH Party, клуб "Бижу", Плевен -: 04 Ноември 2006
извинете за грешката не го знаех това.за напред ще се съобразявам.
Киро,партито не е мое
12  Музика / Събития / 23 Ноември 2006, Четвъртък,NEW WAVE ELECTROKLASH Party, клуб "Бижу", Плевен -: 03 Ноември 2006


Начало: 20:00ч
Вход: 3лв.

Партито както и преди ще е в бялата зала.
Нека този път направим по-голяма навалица,за да покажем,че в Плевен
има още останал живец!!!
13  Други / Извън Темата / Re: История -: 03 Ноември 2006
така е ,но аз търся историй ,които не са толкова популярни..защото има цели книги издадени за тях.имам  в предвид както почти всяко село си има история за крали марко,така и някоя мало известна случка за вълчан и мартин.
14  Други / Извън Темата / Re: История -: 03 Ноември 2006
хмм хайдути..от тук ме наляга мисалта за вълчан войвода и поп мартин.между другото..знаем няколко големи историй за тях двамата(поне тези които се интересуват от подвизите им) но те са доста.."комерсализирани" и украсени.иска ми се да чуя някоя типично селска история за тях.ако някой от вас е чул по техния край да се разказва за делата им,неща които не са извесни некаде сподели.искарено ще ми е интересно да прочета някоя и друга случка.
15  Други / Извън Темата / Re: История -: 03 Ноември 2006
викич знаеше че историята ми е страст..по-специално археологията.верно ще е интересно да зародим един "спор".но така на свободни съчинения трудно става.по-добре да се даде някаква тема за дискусия...за да имаме основа .сега ако почна да говора за трако-римските или начини на водена на битки или за нузмизматика..ще си умра на тоя компютър Усмивка
Страници: [1] 2 3 ... 11
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.