Според мен определено си заслужава да обърнем внимание и на тази жестока група! Особенно сега, месец преди издаването на новият им албум!
Ето малко информация за него, превод от официалния им сайт:
След три и половина годишно прекъсване Morten Harket, Magne Furuholmen и Paul Waaktaar се завръщат. Продължавайки тяхната невероятна кариера с издаването на 8-ми самостоятелен албум!
Първия сингъл от албума се нарича "Celice" и ще бъде на пазара от 4-ти Октомври. Песента е с бързо темпо, като запазва в себе си характерното уникално звучене на А-ха. Ето и цитат от статия относно новия сингъл "Celice":
"Magne Furuholmen е написал емоционално наситена, изпълнена с настроение, меланхолична песен, неоставяща съмнение кой е авторът и!
"Celice" е демонстрация на уникалното звучене разработено през годините от групата. A-ha са постигнали песен, бурна, на места груба, която същевременно звучи много гладко и приятно. Песента е чудесна, може да се каже некомерсиална, непригодена да задоволи масовият вкус или да бъде поставена в клишето на определен музикален стил! Нещо много интересно като информация, тъй като утре и предстои премиера в радио ефира!
Целият албум (все още без заглавие) се очаква да бъде издаден на 7-ми Ноември!
Ето и нещо за тези, които са запознати със системата за теглене, торенти.
Дискографията на a-ha, заедно с концертни изпълнения, обложки и bonus tracks
http://www.arenabg.com/details.php?id=14126П.П. Трябва да се регистрирате, за да имате достъп до съдържанието на линка!
Enjoy