Kevy
|
Отговори #120: 02 Ноември 2008 |
|
Всъщност това е един от най-интересните кавъри на PJ, който съм чувала... и ми харесва, а това определено се случва изключилено рядко  Прави ми впечетление, че човека е избрал доста хм... неочаквани, да речем, парчета, на които да направи своя интерпретация, но поне показва как се правят истински кавъри! 
|
See what I see!
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #121: 03 Ноември 2008 |
|
Всъщност това е един от най-интересните кавъри на PJ, който съм чувала... и ми харесва, а това определено се случва изключилено рядко  Прави ми впечетление, че човека е избрал доста хм... неочаквани, да речем, парчета, на които да направи своя интерпретация, но поне показва как се правят истински кавъри!  За тоз "момък" имаме цяла тема още 2006 година http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,935.0.html
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
nipo
|
Отговори #122: 03 Ноември 2008 |
|
Малко е странно, но затова е готино 
|
|
|
|
white_ambition
|
Отговори #123: 25 Ноември 2008 |
|
|
What ever I say, I love DM to death, if it's possible, even after it! x3 Depeche will come to us, It's an inevitability! D ivine = xciting P recious = njoyable M artyrizing C ondemnable O verwhelming H eartening D reamy = legantly = verlasting 
|
|
|
Videlina
|
Отговори #124: 25 Ноември 2008 |
|
Брей много интересно звучи така  Като бивша участничка в хор, се развълнувах малко.
|
Angels of the Universe
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #125: 25 Ноември 2008 |
|
WOW! много ми хареса тоя хор 
|
|
|
|
uselink
|
Отговори #126: 26 Ноември 2008 |
|
Допадна ми много изпълнението! 
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #127: 28 Ноември 2008 |
|
Вие сте абсолютният ДМ фен? Вие разпознавате всяка песен буквално от първите тонове? Сега имате възможност да проверите точно колко добре ги познавате. Beat The Intro GameУспех! 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #128: 01 Декември 2008 |
|
хаха Дени, това ми открадна доста от времето..искам да кажа че нещо се поотплеснах, та плеснах.. 
|
|
|
|
Tonko
|
Отговори #129: 01 Декември 2008 |
|
Яко  Сигурно след 100 опита може да се влезе в топ 50.
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Deni
|
Отговори #130: 01 Декември 2008 |
|
Яко  Сигурно след 100 опита може да се влезе в топ 50. Кхъ-кхъхъ, някои вече сме там 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Titi
Господар
|
Отговори #131: 01 Декември 2008 |
|
Вие сте абсолютният ДМ фен? Вие разпознавате всяка песен буквално от първите тонове? Сега имате възможност да проверите точно колко добре ги познавате. Beat The Intro GameУспех!   Дени, много е яко това .... така се отплеснах , че и шефа ме излови какви ги къдря 
|
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #132: 01 Декември 2008 |
|
на мен ми пишеше че едно от времената ми е в топ 50! ама малкия ми затвори браузъра!  така е като даваме на децата да пипат по кОНФЮТРИТЕ! 
|
|
|
|
white_ambition
|
Отговори #133: 01 Декември 2008 |
|
Леле, тая игра направо , защо само след първия опит ти отчита резултата, некъв бъг сигурно.. По едно време просто почнах да си цъкам.. ^^''
|
What ever I say, I love DM to death, if it's possible, even after it! x3 Depeche will come to us, It's an inevitability! D ivine = xciting P recious = njoyable M artyrizing C ondemnable O verwhelming H eartening D reamy = legantly = verlasting 
|
|
|
Videlina
|
Отговори #134: 02 Декември 2008 |
|
Яко  Сигурно след 100 опита може да се влезе в топ 50. Кхъ-кхъхъ, някои вече сме там  Хи хи да даже и не да се хваля, ама от първият път...късмет 
|
Angels of the Universe
|
|
|
|