|
Nick at Night
Гост
|
Маняк съм на Lock On!Горещо я препоръчвам на хора,които харесват авиациата. Играта е със страхотни графики и мисии. Ако представлява интерес може да опитате на www.lo-mac.com/
|
|
Последна редакция: 28 Май 2006 от Nick at Night
|
|
|
|
Lin
Гост
|
мммм форума става по-сладък и от шоколад  ... едно от любимите ми занимания е да джиткам на NFS most wanted, но за съжаление игричката я изтрих.... заради друга по-готина : Tony Hawk`s american westeland и такааа цял ден карам някоя мощна количка или просто чупя главата на някой скейтър  но иначе съм пристрастена към Heroes
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Имаше преди една игра Crock, с един крокодил  - вярно, че беше детска, но бях много добра - бях я превъртала 5-6 пъти, а тя си беше сложна  . Иначе предпочитам игри от типа на Need For Speed и понякога и бой  . Помня едно време на SEGA-та много играех на Mortal Combat, пък Супер Марио си е класика. За съжаление обаче не съм играла на компютърна игра сигурно от година, само понякога играя на Game Boy-я, но наистина рядко се случва вече.
|
|
|
|
Infra Red
|
Тъй като съм голям фен на футбола обичам да играя Football manager.Не съм любител на Fifa-та,защото еднообразието е голямо при нея...Други игри,които обичам са War Craft,Star Craft,Age of empires и др. стратегии.Напоследък не играя никакви игри освен Football manager 2006,нещо взеха да ми изтъпяват...или може би просто порастнах.
|
There's something that's invisible, there are some things you can't hide... try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
|
|
|
MAO BOY
|
тази Football Manager на EA Sports ли е? навремето бях доста запален по първият Championship manager от 94, както и по един испански мениджър горе-долу от същото време. заигравахс е и с по-късните версии на Championship Manager. като, че ли най дълго време пред компютъра съм изкарал пред първата Цивилизация, Master of Magic и Diablo. eто и една онлайн игра, която ме занимава от известно време: http://www.littlebillsdrivingschool.co.uk/включете средната игра, която се казва 3 point turn. целта е колата да премине дори и с малко пунтираната линия, да направи обратен завой, като по възможност без да се удря в тротоара и да излезе от екрана. най-добрият ми резултат е 19691. пробвайте се да го биете и ако успеете дайте насоки, как сте го направили.
|
|
Последна редакция: 28 Май 2006 от maomode
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
personal_Dessy
|
На фона на толкова супер модерни игри, мен все още ме радва една много стара китайска игра: Маджонг 
|
|
|
|
MAO BOY
|
маджонг играта с плочките, от които има две еднакви в купа ли беше...и които трябва да отстраняваш по двойки.
|
Alice est partie en voyage La tête dans les nuages
|
|
|
personal_Dessy
|
Да, Мао, дала съм по-горе линк към нея (един вариант от много възможни), ако на някой му се прииска да поиграе 
|
|
|
|
Infra Red
|
тази Football Manager на EA Sports ли е?
Мао,не е на EA.На Sega e.Manager-а на EA Sports е доста по-глупав и елементарен.Ето виж този сайт : http://www.sigames.com/fm/ Наистина е направен доста добре.Аз го играя от Championship manager 2001/2002 и винаги ми е бил интересен.А иначе този Football manager се явява продължението на Championship manager.Преди Sega и EIDOS бяха обединени,но после и 2-те фирми си издадоха свои manager-и,та...този на Sega e доста по-добър.
|
|
Последна редакция: 28 Май 2006 от Mr Writer
|
There's something that's invisible, there are some things you can't hide... try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
|
|
|
Videlina
|
Отговори #10: 28 Май 2006 |
|
Аз играя на една стара, но много хубава игра.....1934... Чикаго - "Мафиа" 
|
Angels of the Universe
|
|
|
SoFaD
Ултрас
|
Отговори #11: 29 Май 2006 |
|
Myst, Riven, Syberia... krasivi questove... kolkoto se moje po-zamotani 
|
ages of delirium curse of my oblivion
|
|
|
Dorrian
Гост
|
Отговори #12: 29 Май 2006 |
|
Rome Total War ...е любимата ми. Става въпрос за експанзията на народите в Европа през първите два века преди рождество Христово, както и малко след това. Исторически се припокрива добре, а саундтрака е невероятен 
|
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #13: 30 Май 2006 |
|
На мен кюбими са ми повечето компютърни игри от преди 1994 - 1995-та година. През изминалите години всичко е клонинг на 3D shooter. Сред класиките са: Doom Master Of Orion Lands Of Lore Dune 1&2 Quest For Glory 3 Prince Of Persia и стотици други. Повечето са abandonware и могат да се изтеглят безплатно тук: www.freeoldies.com
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #14: 30 Май 2006 |
|
Хммм стар геймър съм аз, вече съм загубил част от стръвта и постоянството си в превъртането на игрите на един дъх и безсънните нощи са отдавна история, но все пак прекарвам по няколко часа седмично във виртуално шофиране. Това са моят тип игри: ралита, офроуд, формула, всичко на четири колела е минало през ръцете и харддиска на компютъра ми  Като се започне от Commodore C64, мине се през конзолните варианти на Panasonic 3D и Sony Playstation и се стигне до PC. Напоследък се върнах назад във времето, за една игра която си заслужава, но остана неизиграна от мен навремето: Mercedes Benz World Racing, много приятна графика и чудесно управление на автомобилите.
|
|
|
|
|