The Fein
|
Съвсем случайно открих тази дата на сайта на клуба.  МО. ще е DJ.
|
|
Последна редакция: 01 Септември 2005 от Padan Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Nyna
|
Отговори #1: 02 Септември 2005 |
|
Радвам се за Варна , но няма да е лошо , ако МО все пак се прибере за партито на 17.07. в София 
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
kirilart
|
Отговори #2: 02 Септември 2005 |
|
Е много е готино да видиш, че макар и с малко броя ма Депеш партитата нараства!!! За жалост няма да съм във Варна тогава.
|
|
|
|
MO.
Гост
|
Отговори #3: 03 Септември 2005 |
|
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #4: 03 Септември 2005 |
|
Ех...разбирам защо някои се бунтуват срещу навлизането на чуждици в българския език 
|
|
Последна редакция: 03 Септември 2005 от Padan Fein
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
Admirer
|
Отговори #5: 08 Септември 2005 |
|
Предното парти там се получи доста добре  ще се опитам да съм отново на линия. Някакси е много хубаво да си в обкръжението на хора, които макар и непознати ти се струват доста близки
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
|
cat_rapes_dog
|
Отговори #7: 11 Септември 2005 |
|
Auuu nai nakraq da vidq qk poster- osobeno otgore...haha
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #8: 14 Септември 2005 |
|
Все пак сме в България, не би ли следвало рекламата да е на български език? Особено анонса за афтърпартито в "The Trucks" 
|
|
|
|
sinner
|
Отговори #9: 14 Септември 2005 |
|
Някой друг от форума ще ходи ли на партито? 
|
Страдание! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата...
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #10: 14 Септември 2005 |
|
Все пак сме в България, не би ли следвало рекламата да е на български език? Особено анонса за афтърпартито в "The Trucks"  Съгласен съм. Не знам защо всички плакати за ДМ партита досега са на английски - доста странно според мен.
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #11: 14 Септември 2005 |
|
Не знам защо всички плакати за ДМ партита досега са на английски - доста странно според мен Особено когато са в Щатите, нали?  Глупаво е наистина, макар че едва ли има някой, който да не разбира.
|
|
Последна редакция: 14 Септември 2005 от Admirer
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #12: 14 Септември 2005 |
|
Глупаво е наистина, макар че едва ли има някой, който да не разбира.
Има,щом на предишното парти ме питаха верно ли Депеш щели да пеят в Зоната 
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #13: 14 Септември 2005 |
|
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #14: 15 Септември 2005 |
|
Ако знам, че писането на нашенски в графичният дизайн би довело повече доволни фенове и не хленчещи анти ремикс и не знаещи що е би сайт, бих се замислил по темата.......но смятам да си пиша на енглиш.......недоволни разбирачи винаги ще има.......дано ме разбирате правилно другари.......утре живот и здраве ще ви размажа от нашенски саунд!!! 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #15: 15 Септември 2005 |
|
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
kirilart
|
Отговори #16: 17 Септември 2005 |
|
Някой няма ли да пише как е минало партито снощи...дали да съжалявам, че не можах да дойда. Хайде малко инициативност, е МО. почна да пише през друг профил 
|
|
|
|
The Fein
|
Отговори #17: 17 Септември 2005 |
|
Натискаш Изход и се логваш с твоя акаунт.... Иначе аз не отидох,нещо не бях в купонджийско настроение....
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #18: 17 Септември 2005 |
|
Някой няма ли да разкаже? Аз бях в командировка 
|
|
|
|
cat_rapes_dog
|
Отговори #19: 18 Септември 2005 |
|
"........и не хленчещи анти ремикс и не знаещи що е би сайт......." zemi si pi6i na енглиш, toku vij si napisal pravilno b-side! 
|
|
|
|
MO.
Гост
|
Отговори #20: 19 Септември 2005 |
|
|
|
|