A на мен най-любими са ми тия, дето се взимат много на сериозно и се опитват да оригиналничат без да се интересуват от обратната връзка с публиката. Каква е целта на диджеят на едно парти, каква е причината той да е там - да се прави на интересен или да създава готино настроение и да води емоциите на публиката?
Добрият диджей знае как и кога да пусне и "супер изтъркани хитове", и забравени стари парчета и нови кавъри. И с избора си те "води" до кулминацията!
обратната връзка с публиката не трябва да пречи на диджеят да преслушва дискове и да синхронизира песни.
иначе и аз споделям мнението, че добрите диджеи знаят какво да направят

затова се опитвам да не им давам акъл, коя песен да пуснат... и се опитвам да не ходя при пулта да им крещя в ушите и да ги моля да ми пуснат it's no good

според мен заведения има много. единственият вариант да се появяват по-качествени партита, е да се създава конкуренция. по възмонжост лоялна.
в този ред на мисли, ми се иска да помоля всеки, които знае как трябва да протече едно парти, да поговори с някои управители... и да започне да организира партита.
понеже на мен лично ми писна да чета компетентни и некомпетентни мнения по тази тема.
тогава аз с радост ще си замъкна фенският задник и ще оценя събитието

сигурно ще съм разочарован, понеже съм голям фен

но какво да се прави

аз и от собсвените си партита бях разочарован... и реших да не си губя времето и да гледам сериозно на нещата