Recoil
|
Отговори #1740: 29 Март 2009 |
|
Да, а пък по същата логика може и да е A Question Of Time, понеже в клипа има фигурка на Мики Маус, а пък кадрите с Алан са снимани някъде в Калифорния или Аризона (първото е очевидно, а за второто имам смътен спомен) 
|
|
|
|
Tonko
|
Отговори #1741: 29 Март 2009 |
|
Е да, но все пак QoT е сниман на открито, докато Wrong си е в градска среда  Новата загадка е: 
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Yoana
|
Отговори #1742: 29 Март 2009 |
|
John The Revelator?
|
You can't say no to hope, Can't say no to happiness!
|
|
|
Deni
|
Отговори #1743: 29 Март 2009 |
|
John The Revelator?
Изпревари ме  Тъкмо се канех да кажа, че когато се задава визуална загадка, винаги е добре отговорът да не се съдържа в адреса на картинката. Ако не беше името, не съм сигурна дали бих разпознала Седемте печата. Така де, само отбелязвам. Ясно, че Йоана беше първа. 
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Yoana
|
Отговори #1744: 29 Март 2009 |
|
Признавам си, че и аз не бих разпознала седемте печата, ако не беше url адреса на jpg файла. Така че не съм сигурна дали се брои... Може би Тонко трябва да зададе нова загадка?
|
|
|
|
Deni
|
Отговори #1745: 29 Март 2009 |
|
Признавам си, че и аз не бих разпознала седемте печата, ако не беше url адреса на jpg файла. Така че не съм сигурна дали се брои... Може би Тонко трябва да зададе нова загадка?
Тц. Просто другият път Тонко ще внимава повече.  Давай, ти си.
|
I want to reach my hand into the dark and feel what reaches back
|
|
|
Tonko
|
Отговори #1746: 29 Март 2009 |
|
Мда ти си, а иначе нарочно оставих името в урла, мислех че ще е достатъчно трудно. Явно съм ви подценил 
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
Yoana
|
Отговори #1747: 29 Март 2009 |
|
Ok, here goes:
Mistress Mary
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1748: 29 Март 2009 |
|
Книгата Тайната градина е била с работно заглавие Mistress Mary, което ме навява на мисълта, че може би отговора е My Secret Garden 
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Yoana
|
Отговори #1749: 29 Март 2009 |
|
Да, това е отговорът и логиката на въпроса, браво  Твой ред.
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1750: 29 Март 2009 |
|
Да продължим със снимковия материал:
|
n.jpg (20.92 KB, 301x599 - видяно 512 пъти.)
|
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Recoil
|
Отговори #1751: 10 Април 2009 |
|
Вероятно ще (ни) трябва още една следа по въпросната загадка 
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1752: 12 Април 2009 |
|
Ок, търсим връзка между следните произведения: Франсоа Рабле- Гаргантюа и Пантагрюел Данте Алигиери - Ад Уилиям Шекспир - Бурята Данте Алигиери - Божествена комедия Джон Милтън - Изгубеният рай Едгар Алан По - Гарванът
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Yoana
|
Отговори #1753: 12 Април 2009 |
|
"Ад" не е ли част от "Божествена комедия"? Не мисля, че са отделни произведения. Ако това има някакво значение за загадката де.
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1754: 12 Април 2009 |
|
"Ад" не е ли част от "Божествена комедия"? Не мисля, че са отделни произведения. Ако това има някакво значение за загадката де.
 Май, май ще се окажеш права,  явно съм спала в час по литература. Но определено няма значение за загадката.
|
|
Последна редакция: 12 Април 2009 от sisterofnight
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
|