Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Depeche Mode
>
Събития
> Тема:
НОВИНИ: [20 ЮНИ 2006] Warming ...
Страници: [
1
]
2
3
...
5
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: НОВИНИ: [20 ЮНИ 2006] Warming The Angel 2: DM.org пред-парти, клуб Scream, София (Прочетена 26169 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
The Fein
Екип
НОВИНИ: [20 ЮНИ 2006] Warming The Angel 2: DM.org пред-парти, клуб Scream, София
09 Юни 2006
Warming The Angel
2
One Universal Celebration
DM.org отправя любезна покана за скромно фен събиране на приятели и членове в клуб Scream, София, Зимен дворец (Студентски град), на 20-ти Юни, ден преди концерта на Депеш Мод.
Екипът на DM.org с радост би искал да обяви поредното от серия фен събития свързани с предстоящия концерт на Депеш Мод в София. За тези, които пропуснаха изключително успешното парти на 15-ти Април в Пловдив, това ще бъде чудесен шанс за реванш и физическа среща с членове на нашето виртуално общество. За официално заглавие на събитието, DM.org се спря на Warming The Angel
2
.
DM.org осъществи специална договорка със собствениците на клуб Scream, който ще бъде отворен ексклузивно за всички нас, с гарантиран брой резервации. По този начин феновете на Депеш Мод няма да бъдат обезпокоявани от редовните посетители на Scream и ще имат възможността да отпразнуват истински предстоящия концерт.
Музикалното оформление ще бъде изградено от добре познатите ви
DJ Julianep
и
DJ Shunt
; за разлика от предходното парти, организаторите ще възпроизведат специален едночасов VJ сет, по време на който звукът ще бъде синхронизиран с подходяща Депеш Мод визия.
Входът за цялата вечер е 6 лв.; тези, които притежават билет, за който и да е концерт на Депеш Мод, ще получат 50% отстъпка. DM.org ще публикува флайер на страниците на сайта, чрез който също ще можете да получите намаление. 15-те най-активни потребители на DM.org ще получат специална официална покана.
Събитието ще бъде заснето от телевизия ММ.
Във секцията
Събития
вече може да заявите своето участие, като по този начин ще бъдете включени в разиграването на наградният фонд.
Екипът се е заел с цялостната организация, която включва дори и резервиране на места в заведението. В тази връзка бе създадена специална
тема
във форумът ни.
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
wta2.index.jpg
(24.33 KB, 150x150 - видяно 7548 пъти.)
warmingtheangel.jpg
(172.63 KB, 420x420 - видяно 1039 пъти.)
warmingtheangel2.jpg
(77.64 KB, 420x420 - видяно 984 пъти.)
Последна редакция: 13 Юни 2006 от The Fein
Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside
I can hear that dreadful overflowing sound
And watching from afar I see a child is drowned
The child inside your heart
maya_v
Крал
Re: НОВИНИ: [20 ЮНИ 2006] Warming The Angel 2: DM.org пред-парти, клуб Scream, София
Отговори #1:
10 Юни 2006
Отдавна чаках да го обявите официално!
Ще се видим със сигурност на 20-ти и вярвам, че ще си изкараме страхотно! Вече нямам търпение!
Благодаря, че Ви има!
Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me
Let me see you
Stripped down to the bone...
MaoriGirl
Посветен
Re: НОВИНИ: [20 ЮНИ 2006] Warming The Angel 2: DM.org пред-парти, клуб Scream, София
Отговори #2:
10 Юни 2006
Благодаря Ви,че Ви има,приятели!
Само това ще кажа...останалото-на 20-ти
Последна редакция: 10 Юни 2006 от MaoriGirl
dearrose
Висш Любовник
Отговори #3:
10 Юни 2006
Вече със сигурност няма да имам никакви колебания при избора на парти преди концерта
! Вярвам,че партито ще се получи дори по-страхотно от това в Пловдив.Все пак ще е само ден преди концерта,което предполага още по-силно въодушевление
.Много ми харесва снимката,която сте избрали за флаера
!
До съвсем скоро!
Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
personal_Dessy
Ултрас
Отговори #4:
10 Юни 2006
Броим секундите до тогава
kiira
Странен Любовник
Отговори #5:
10 Юни 2006
Аз съм длъжна да попитам (пак) за хората под 18г. Ще бъдат ли допускани, ако са примерно с пълнолетен придружител, защото и аз искам най-накрая да се запозная поне с част от хората от форума (надявам се и обратното да важи
).
Halcyona
Новороден
Отговори #6:
10 Юни 2006
Най-после наистина, чудех се и аз кога ще го обявите! Пожелавам на всички фенове незабравимо преживяване! Аз няма да мога да дойда на before партито, но ще си го представям...
а следващия ден едвам ще го дочакам!
ultrapmp
Странен Любовник
Отговори #7:
10 Юни 2006
Екипа не спира с изненадите- БРАВО НА ВАС.Ще се опитам да присъствам ,но програмата около 21.06 става много натоварена и благодарение на Вас-дано успея.
kiril101
Екип
Отговори #8:
10 Юни 2006
Тайно се надявах на нещо подобно, защото алтернативата не ме затрогна особено.
Не остана
Good Evening, Sofiaaa!
Recoil
Екип
Публикации: 1768
Отговори #9:
10 Юни 2006
Цитат на: kiira в 10 Юни 2006
Аз съм длъжна да попитам (пак) за хората под 18г. Ще бъдат ли допускани, ако са примерно с пълнолетен придружител, защото и аз искам най-накрая да се запозная поне с част от хората от форума (надявам се и обратното да важи
).
Тук трябва да попитаме някой, който е по-добре запознат със законите.
Това, което знам със сигурност е, че по закон хората под 18 имат право да са в подобни нощни заведения (след 22.00) само с пълнолетен придружител, който им е пряк роднина. Това означава: сестра, брат, майка, баща...
Не съм запознат дали е възможно да е пълнолетен придружител, който е упълномощен и от двамата радотели или настойници.
Що се отнася до съборът (на DM.org), имаме намерение да го направим ежегоден около датата 15ти Април.
Това в случаят не е събор на DM.org, понеже така или иначе не на всички потребители им допада локацията или обстановката и е нормално да предпочетат другите организирани събития.
Същото се отнася и за следващото събитие, което ще организираме.
Все пак става въпрос за 20 000 души, които ще присъстват на концерта. Логично е да има подобни партита, които са организирани от различни хора. Не смятам, че това е някакво разделеление, напротив така има избор и се надяваме, че качеството на всички бъдещи събития ще бъде по-високо.
victor.
Нарушител x 4
Отговори #10:
11 Юни 2006
Браво, браво, браво!
for all the right reasons
for all the right reasons
Infra Red
Странен Любовник
Отговори #11:
11 Юни 2006
След концерта аз и моята групичка от 6 човека веднага хващаме 2 таксита и отиваме на афтърпарти
Там купона ще продължи с не по-малка сила,сигурен съм
Много ме е яд само,че на 20ти вероятно няма да мога да дойда.Но пък мисля,че и на 21ви ще е страхотно !
Последна редакция: 11 Юни 2006 от Mr Writer
There's something that's invisible, there are some things you can't hide...
try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
Kevy
Екип
Отговори #12:
12 Юни 2006
Чудесно е, че има такива инициативи....
... Аз за сега не знам дали ще мога да присъствам, защото ми е трудно да си намеря компания, да "шмитка" с мен по клубовете... но ще направя всичко възможно, защото много ми се идва
....
See what I see!
MaoriGirl
Посветен
Отговори #13:
12 Юни 2006
Цитат на: guBa_koTka в 12 Юни 2006
... Аз за сега не знам дали ще мога да присъствам, защото ми е трудно да си намеря компания, да "шмитка" с мен по клубовете...
Това не бива да е пречка за когото и да било.Ние нали ще сме там
От теб се иска само да се престрашиш
Последна редакция: 12 Юни 2006 от MaoriGirl
zuu
Смутител
Отговори #14:
12 Юни 2006
Цитат на: guBa_koTka в 12 Юни 2006
Чудесно е, че има такива инициативи....
... Аз за сега не знам дали ще мога да присъствам, защото ми е трудно да си намеря компания, да "шмитка" с мен по клубовете... но ще направя всичко възможно, защото много ми се идва
....
guBa_koTka не си единствената в такова тежко положение!! Аз съм така и за before партито и за after партито, че за малко и на концерта да ходя сама
Но MaoriGirl е права, че от нас се иска само куража
jump out of time
Страници: [
1
]
2
3
...
5
Печат
DM.org
>